Arhiva » Vesti » Danas 13.02.2018

Za Kopaonik biznis forum već prijavljeno 1.000 učesnika

Manje od mesec dana pre održavanja jubilarnog 25. Kopaonik biznis foruma prijavljeno je više od 1.000 učesnika, a potvrđeno je prisustvo predsednice Vlade Srbije, više ministara u Vladi Srbije, guvernera Narodne banke Srbije i predsednik Fiskalnog saveta, saopštio je organizator.

Danas utorak, 13. februar 2018.  |  Piše: Fonet

Prvog dana Foruma učestvovaće guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković i ministar finansija Dušan Vujović.

Drugog dana, u radu Foruma učestvovaće potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, ministar privrede Goran Knežević, ministar za saobraćaj Aleksandar Antić, ministar rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja Zoran Đorđević, kao i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević.

Poslednjeg dana Foruma, 7. marta, govoriće ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, ministar zdravlja Zlatibor Lončar, a pre zaključaka, izlaganje će imati predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić.

Kopaonik biznis foruma biće održan od 4. do 7. marta u hotelu „Grand“. Ove godine Kopaonik biznis forum ima i svoj zvanični veb sajt – www.kopaonikbusinessforum.rs na kome se mogu naći sve informacije o programu i učesnicima.


Objavljeno na sajtu danas.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Komentari


©2019 Netmark d.o.o.