Arhiva » Vesti » Vice 13.02.2018

Vau, ovo je baš velika svinja

Vice utorak, 13. februar 2018.  |  Drew Schwartz

Ovaj članak je prvobitno objavljen na VICE US.

Kada je u pitanju pronalaženje hrane, živtonjsko carstvo može biti surovo mesto u kome se krabe hrane pticama, aligatori drugim aligatorima, a rakuni proždiru toliko hleba da se zaglavljuju u dovodima. Ali ni jedna grozna kanibalsitička scena gozba ispunjena ugljenim hidratima ne može se porediti sa prizorom ovog uznemiravajuće ogromnog vepra koji kopa po đubretu Hong Konga. Pogledajte samo ovog vrlo gladnog, vrlo velikog, kralja veprova:

Fejsbuk korisnik Tu Dong otpremio je materijal ove prerasle zveri prošle nedelje, a ovaj materijal posramio je čak i zmiju iz emisije „Planeta Zemlja“. Kao što možete videti, dovoljno je velika da može da se propne na zadnje noge, da se prednjim zakači za kontejner i da džara po đubretu iznutra cimajući tamo vamo veliku primamljivu kesu sa svojim masivnim čeljustima. Umeđuvremenju, njegovi mini (ili zapravo normalne veličine?) praseći prijatelji stoje na trotoaru i čekaju njihov deo gozbe. Nekako, nožice ove zveri uspevaju da podrže svu tu težinu.

Kako navodi Daily Mail, ovaj kamion od vepra proždirao je đubre samo nekoliko blokova od osnovne škole što je zabrinulo mnoge koji su snimak videli na Fejsbuku. Sa druge strane, neki ljudi su, sa strahopoštovanjem prema ovoj zveri, govorili – ako je verovati Gugl prevodiocu – "samo dajte prokletom stvoru da jede.“

- Tako je gladan. Divlji vepar ima prava na život i slobodu. On je samo gladan hrane, - napisao je jedan .

- Tužno. Gladni su, neka jedu, - .

Pogledajte ceo klip gore i zaključite samo može li kralj veprova pobediti onog .


Objavljeno na sajtu vice.com »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

©2019 Netmark d.o.o.