Vice » Vesti dana

https://www.vice.com/rs/

Vice

Saša Janković je sam uništio sebe

Vice pre 24 sata
Godinu i po dana je u ovom dobu mnogo vremena. Toliko stvari se desilo od predsedničkih izbora 2017. da su gotovo svi koji su se ložili na "Jankaru" uspeli da se otklone od toga i da sada igraju po političkom grobu nekadašnje "velike nade srpske opozicije" koja će srušiti Aleksandra Vučića... »

Moja majka ultra desničarka

Vice pre 24 sata
Prvobitno objavljeno na VICE Belgija. Kad dvadesetdevetogodišnja Džuli uđe u pab De Bors u Ninove, gradu u severnoj Belgiji, ona srdačno pozdravlja redovne goste dok se probija do šanka. Iznad glave joj visi velika zastava Forca Ninove – lokalnog ogranka ultradesničarske nacionalističke... »

Žoze Murinjo je bio poslednji ostatak sveta koji više ne postoji

Vice pre 9 sati
Žoze Murinjo je posle dve i po, relativno neuspešne godine na klupi Mančester Junajteda, konačno otpušten. Najzabavniji trenuci praćenja Mančester Junajteda za to vreme su bili oni u kojima Murinjo, nesrećna ljuštura od čoveka koja jedva čeka kraj sveta, proživljava emotivni napad dok... »

Ljudi iz Srbije o prvim pornićima koje su pogledali

Vice pre 12 sati
Prvi pornić je kao prva ljubav – pamti se do kraja života. Zanimljivo je koliko se tehnologija promenila u poslednjih desetak godina. Ranije smo morali pažljivo da planiramo, čekamo i kalkulišemo da bismo se dočepali zabranjenog materijala barem na kratko. Danas je sve dostupno jednim klikom... »

Glumac Noa Sentineo, idealan dečko 2018. godine, ne prestaje da flertuje

Vice pre 14 sati
Nisam očekivala da će me tog utorka uveče nazvati Noa Sentineo, letnji hit sezone 2018, ali eto. „Halo, Sofi?” pita on uz osmeh čim sam se javila. Očigledno je da se smeši, čak i preko telefona. Ovaj dvadesetdvogodišnjak je preko uloge Pitera Kavinskog u To All The Boys I’ve Loved... »

Čovek koji je deset godina putovao svetom u potrazi za lekom protiv mamurluka

Vice pre 16 sati
Šonesi Bišop-Stal, kanadski pisac i novinar, tvrdi da je otkrio lek za mamurluk ali da bi vam bolje bilo da ga ne probate.Nema smisla, znam. Kao da vam Džonas Edvard Salk kaže „Izmislio sam vakcinu protiv dečje paralize, ali ne bi trebalo niko da je uzima.” Zašto se ne slavi lek protiv... »

Aplikacije za praćenje menstrualnog ciklusa prodaju podatke o telu korisnica

Vice pre 16 sati
Informacije koje unosimo u menstrualnu aplikaciju – telefonski program koji nam predviđa ciklus – veoma su intimnog karaktera. Pa ipak, ovi programi za praćenje menstrualnog ciklusa su među najpopularnijim zdravstvenim aplikacijama; u ponudi ih je danas dvestotinak. Ali kako da znamo koja je... »

VICE na TV Prva: Dreg umetnost Beograda

Vice pre 2 dana
Noć između utorka i srede u ponoć, TV Prva Dreg umetnost Beograda Dreg je kao specifičan oblik umetničkog izraza uveliko postao deo mejnstrim kulture, sveprisutne na društvenim mrežama, TV emisijama i noćnim klubovima gde takozvane dreg kraljice i kraljevi najčešće nastupaju. Dreg se,... »

Lučani pokazuju da Savez za Srbiju nema šansu bez strukture i organizacije

Vice pre 1 dan
Srpska napredna stranka pobedila je na lokalnim izborima koji su održani u nedelju u u opštinama, Kladovo, Lučani, Doljevac i Kula, saopštio je u nedelju veče predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić. Za vikend sve oči bile su uprte u lokalne izbore u Lučanima, jedine na kojima je... »

Joakim Noa nam iskreno priznaje da je bio "previše spaljen" u Njujorku

Vice pre 1 dan
Joakim Noa, novi centar Memfis Grizlisa, je uvek važio za opuštenog lika, pa je malo čudno uopšte zamisliti ga kao baticu koji zatvara kafane i klubove. Pa opet, izgled često ume da prevari, a to je slučaj i u ovoj priči. Noa, koji je nedavno napustio Njujork Nikse posle jako loše igračke... »

©2018 Netmark d.o.o.