Vice

Agencija kaže: Ministar Nebojša Stefanović nije u sukobu interesa zbog poslova svoga oca

Vice pre 21 sat
Agencija za borbu protiv korupcije saopštila je da Branko Stefanović, otac ministra Nebojše Stefanovića, nije vlasnik, zakonski zastupnik, niti zaposlen po bilo kom osnovu u privrednom društvu GIM. Iz Agencije u saopštenju navode i da to što je GIM… »

Šta, dođavola, ukrajinski fašisti traže na protestima u Hong Kongu?

Vice pre 18 sati
Hongkonški prodemokratski aktivisti su isprva bili gostoljubivi prema krupnim, mladim Ukrajincima, koji su u nedelju pristigli na prvu liniju fronta. Onda su primetili istetovirane kukaste krstove. Na fotografijama koje su smesta počele da kruže po… »

Kejt Mos, Kristi i Naomi: Super retke fotografije supermodela devedesetih

Vice pre 22 sata
Nakon decenija provedenih u ovoj industriji, modni fotograf Artur Elgort objavio je neke od svojih najboljih fotografija. Svoju karijeru započeo je u britanskom izdanju časopisa Vogue 1971, i danas, kao čovek od 79 godina i dalje fotografiše. On je… »

Referendum, Kosovo i zlo sa TV ekrana - kako je Slobodan Milošević prvi put postao predsednik Srbije

Vice pre 4 dana
Prvi susret sa Slobodanom Miloševićem imao sam, jasno mogu da se setim, u jesen 1987. godine. Sedeli smo u dvorištu kuće na Senjaku u nedeljnom popodnevu, jednom od onih čiji mir je teško danas, posle svega, ikako opisati. Tišinu koja bi popadala… »

Upoznajte šmekere iz Kinšase - taksi bajkere

Vice pre 3 dana
U gradu sa 12 miliona stanovnika i infrastrukturom javnog prevoza koja čini letnju vožnju GSP-om preko Pančevačkog mosta prelepim iskustvom, voziti se Kinšasom nije baš za svakog putnika namernika. To je grad u kojem je zastoj u saobraćaju… »

Ovaj čovek 11 dana štrajkuje glađu u centru Beograda i niko ga još nije molio da prekine

Vice pre 4 dana
Jedanaest dana prošlo je od kako je Nikola Manitašević otpočeo štrajk glađu ispred Ambasade Mađarske u Krunskoj ulici u Beogradu. On je ovaj štrajk otpočeo nakon što je najavljeno da će njegov brat, Ljubiša Manitašević biti isporučen… »

Milenijalsi sve češće odbijaju zdravstvenu negu iz finansijskih razloga

Vice pre 4 dana
Možda upravo zbog toga što su milenijalsi predodređeni da budu apsolutno sjebani od strane zdravstvenog sistema, jedan novi izveštaj ukazuje na to da je ova generacija relativno svesnija cene medicinskih usluga i pre nego što je potraže. Prema… »

FBI je od Sony-a tražio podatke o korisnicima koji su navodno prodavali kokain preko PlayStation mreže

Vice pre 4 dana
Kako saznaje VICE, FBI je u oktobru tražio nalog za pretres kojim se od kompanije Sony zahteva da dostavi podatke o korisniku PlejStejšna 4 koji je navodno deo distributivne mreže kokaina. U nalogu se čak traže i podaci o tome koje igrice je navodni… »

Kad pomislim na oca, setim se koliko sam puta zamišljao kako ga gazim kolima

Vice pre 5 dana
"Kad pomislim na oca, osetim bes. Setim se koliko sam puta zamišljao kako ga gazim kolima.Koliko sam dugo čekao da postanem jači od njega, da ga sačekam negde u mraku i izlomim štanglom" – citat je jednog 40-ogodišnjaka, i samog oca od nedavno, a… »

Nikolas Kejdž glumi Nika Kejdža u filmu o Niku Kejdžu, što savršeno ima smisla

Vice pre 5 dana
"Nikolas Kejdž glumiće Nikolasa Kejdža u filmu o Nikolasu Kejdžu“ glasi koji, u neku ruku, zvuči predobro da bi bio istina. U pitanju je takođe i naslov koji savršeno ima smisla: Kejdž je čitavu karijeru proveo gazeći po liniji između njegove… »

Vice, najnovije vesti »