Vice » Vesti dana

https://www.vice.com/rs/

Vice

Goran Dragić je jedini razlog zašto je Majami još uvek u igri

Vice pre 9 sati
Majami Hit je trenutno u lošoj poziciji. Gube 2-1 od prilično dobrih Siksersa, ekipe koja ima najbolju koš razliku u kalendarskoj 2018. Da, da, dobro ste pročitali - nekada metiljava Fila je trenutno najbolji tim u NBA, barem po ovim parametrima. Džoel Embid je ponovo u igri i apsolutno... »

Kardi Bi je savršen spoj sa neuništivim optimizmom Elen Dedženeris

Vice pre 1 dan
Bilo je prezabavno gledati kako se harizma Kardi Bi iz Bronksa širi na nepripremljene amerikance nakon uspeha koji je doživela sa prvim albumom Invasion of pivacy. Gostovala je u skoro svakoj emisiji od jedne, do druge obale, ali je tek danas došla kod Elen Dedženeris. Intervju je namenjen... »

Dokle ćemo trpeti Vojislava Šešelja

Vice pre 3 dana
Sve u vezi sa pravosnažno osuđenim Vojislavom Šešeljem je mučno. Ne postoji niko ko je živ danas u Srbiji, a da se imalo iznenadio kada su poslanici radikala Aleksandrom Jerkov u Skupštini Srbije jer je ona pokrenula pitanje poslaničkog statusa pravosnažno osuđenog Vojislava Šešelja.... »

Evo šta se dešava u vašem telu kad pojedete najljuću papriku na svetu

Vice pre 3 dana
"Kosač iz Karoline" je najljuća čili papričica na svetu. Uzgojio ju je čovek iz Južne Karoline ukrstivši "duh čili" — drugu najljuću papriku na svetu — sa habanerom. Ima od 1,6 miliona skovila. U poređenju s njom, halapenjo ima 5.000 skovila, habanero ima 200.000, a "duh čili"... »

Ova košmarna burger umetnost je savršena metafora za Ameriku

Vice pre 4 dana
Svet je za umetnika Arona Džonsona počeo da se komplikuje i raspada kada je Džordž W. Buš bio predsednik. Politički i društveni haos koji je nastao posle 11. septembra i rata u Iraku inspirisao je ovog umetnika iz Bruklina da uz pomoć slika i skulptura nalik crtaćima izrazi ljudskost u... »

Ova viralna Tviter priča o ukradenom ručku na poslu je poučan momenat

Vice pre 5 dana
Nekada davno, zajednička mudrost i moral društva prenošeni su usmenom tradicijom, i nove generacije su podučavane putem priča, pesama i obreda. Uz pisanu reč je došla i mogućnost da se te priče urezuju u kamen ili zabeleže na papirusu, i postepeno je postalo sve lakše da se ti sveti spisi... »

Derbi u fotkama: Zvezdina pobeda za titulu i prvi veliki neredi na zapadnoj tribini

Vice pre 6 dana
Derbi je doneo sva moguća uzbuđenja, od onih na terenu, do onih na tribinama. Crvena zvezda je posle više od dve godine pobedila Partizan u derbiju i time nagovestila osvajanje titule šampiona Srbije. Crveno - beli su bili bolji, rano dali dva gola, a da je ušao i treći u prvom poluvremenu, a... »

Niška odbornica koju su izbacili iz odborničke grupe jer neće da glasa za poklanjanje aerodroma

Vice pre 6 dana
I dok je još uvek neizvesno kada će biti održana sednica na kojoj će se odlučivati o sudbini niškog aerodroma, kao ni kada će predsednik Srbije Aleksandar Vučić doći u Niš da “ razjasni stvari građanima”, očigledno je da se među samim odbornicima uveliko diskutuje o budućnosti... »

Nedelju dana sam živela samo na "hrani za sudnji dan"

Vice pre 8 dana
Ovaj članak je prvobitno objavljen na Posle 11. septembra, moj tata je napunio jednu sportsku torbu nekim energetskim čokoladicama, flašama vode, penicilinom i geografskom kartom. Usred paničnih naslova o neizbežnim napadima antraksom ili „prljavim bombama“ na grad, želeo je da ima neke... »

VICE vodič za preživljavanje večitog derbija

Vice pre 8 dana
Pred nama je još jedan večiti fudbalski derbi, i to je uvek povod za najavu istog. Opšte fakte već sigurno znate – Zvezda ima šest bodova prednosti i ujedno je domaćin, Partizan mora da pobedi ili makar odigra nerešeno kako bi zadržao kakvu-takvu šansu pred nastavak takmičenja. Oba tima... »

Severna Koreja obustavlja nuklearne probe

Glas Amerike  pre 14 sati  još 25 povezanih

Lebron džejms: Hoćete da bacim saigrače pod autobus? (video)

Hot sport  pre 3 sata  još 17 povezanih

Pred nama "natprosečno" topli dani

B92  pre 4 sata  još 14 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.