Vice

Sve što znamo o srpskom psihijatru koji je potrovao kolege u bečkoj bolnici

Vice pre 8 sati
U Beču je uhapšen sin pisca i bivšeg ambasadora Srbije u Austriji, Dragana Velikića, koji je zaposlen u Optšoj bolnici AKH, kao psihijatar. Za razliku od domaćih medija koji su brzo razotkrili identitet Vida Velikića, austrijski mediji mu kriju ime… »

Da li je Kraljevina Srbija rešenje svih problema i ako jeste, ko pobeđuje u Igri Prestola?

Vice pre 11 sati
Poslednjih nedelja nemali broj puta sam bio u prilici da tokom preletanja objava na fejzbuku poluprinudno gledam Matiju Bećkovića maskiranog u Šerloka Holmsa kako agituje za povratak statusa kraljevine Majci Srbiji. Jasno je da kao građanin ove zemlje… »

Blizanci su lažovi, prevaranti i lopovi, i svi to znaju

Vice pre 15 sati
Internet je krcat tračevima o Blizancima. Iako svaki horoskopski znak ima svoje gadne osobine, Blizanci obično imaju najgoru reputaciju među onima sklonim astrologiji. To je zbog toga što Blizance bije glas da su lažovi, prevaranti i lopovi. Na neki… »

Saveti o karličnom podu koji mogu da vam unaprede seksualni život

Vice pre 16 sati
Nema svako sjajne odnose sa svojim genitalijama. Bilo da imate problem da doživite orgazam ili da se ovlažite, osećate bol tokom seksa ili imate hipersenzitivni klitoris – ako imate vaginu, verovatno ste, u nekom trenutku u vremenu, pomislili da sa… »

Da li su žene u Srbiji zaista sve ravnopravnije sa muškarcima?

Vice pre 2 dana
Žene i muškarci teže tome da imaju jednaka prava i jednake mogućnosti, kako bi prema sopstvenim preferencijama uspeli da izgrade život kakav žele. Ali da li u tome uspevaju? Izgleda da konačno imamo potvrdan odgovor na ovo pitanje, barem ako je… »

Italija predlaže Kubansku medicinsku brigadu za Nobelovu nagradu za mir

Vice pre 1 dan
Kubanski doktori održali su gotovo pet hiljada konsultacija širom Italije i izlečili 210 pacijenata obolela od korona virusa nakon što je epidemiološka situacija u ovoj državi eskalirala u martu, . U periodu dok su se mnogo bogatije države sveta… »

Biti buč je prelepo: Istraživanje kvir maskuliniteta, u fotografijama

Vice pre 1 dan
Rodna raznolikost i fluidnost su prihvaćenije nego ikada, ali za mnoge osobe koje se identifikuju kao buč, njihova maskulinost i dalje deluje kao da je tabu tema. Postoje dugotrajne pretpostavke da je biti buč sinonim za agresiju, ružnoću i… »

Video na kojem žena iz Kine masturbira u IKEI je postao viralan

Vice pre 1 dan
Kada pomislimo na IKEA prodavnice, pomislimo na njihove poznate ćufte, čuvene plave kese za šoping i minimalistički nameštaj. Ipak, skorašnji video je ovu prodavnicu nameštaja u Kini stavio u centar pažnje zbog nečega totalno drugog. Na… »

Mladi u 6 reči o tome kakvi su im izlasci sad kad ne rade klubovi

Vice pre 3 dana
Noćni život i dalje uspeva da postoji uprkos stalnoj potencijalnoj pretnji smrtonosne zaraze, iako je dosta osiromašen. Najavljuje se otvaranje klubova, ali sve što za sada imamo jesu pojedini kafići u kojima su svirke za odabrane (koji su stigli da… »

Nestorović uskoro pred etičkim odborom lekarske komore zbog svojih izjava

Vice pre 2 dana
Kako javlja Danas, a potvrđuju iz Lekarske komore Srbije, etički odbor ove institucije će u toku naredne nedelje će razmatrati dopis na temu javnih nastupa profesora Branimira Nestorovića koji je povodom njegovih izjava ovom telu poslala grupa lekara… »

Vice, najnovije vesti »