Vice

VICE Srbija dobitnik Specijalnog priznanja za film “Pravo na život“

Vice pre 2 sata
U okviru završne večeri desetog Beogradskog internacionalnog festivala osoba sa invaliditetom () pod sloganom “Portret emocija“, prilikom dodele nagrada, produkciji VICE Srbija dodeljeno je Specijalno priznanje za film. Ovo priznanje žiri festivala… »

Netfliksu se smučilo to što delite vaše šifre okolo

Vice pre 8 sati
Možda jesam ili nisam podelila moj Netfliks pasvord sa dečkom, tatom, bratom, rođakom, nekoliko prijatelja, kolegom, komšijom, trenerom u teretani ili frendli kasirkom u lokalnoj prodavnici iza ćoška. Niti ću da potvrdim ni da demantujem, jer sam… »

Kako sam naučila da ponovo uživam u seksu nakon napada

Vice pre 10 sati
Dobrodošli u Da li vam se posrećilo? Kolumnu koja ispituje generaciju za koju kruže priče da nema seks da li se zapravo jebu. EKI, 23 Kvalitet seksa u celini: 8/10 Učestalost seksa: 7/10 Nivo intimnosti: 8/10 Kako se generalno osećate prema ljudima… »

Priča o čoveku je obrisao svoju prošlost pre nego što su ga pronašli mrtvog

Vice pre 15 sati
Jednog junskog popodneva 2009. vitak čovek obučen u crno ušao je u autobus za Sligo, mali obalski grad nedaleko od . Tri dana kasnije, nakon tihog vikenda koji je proveo većinom sam, ovaj čovek pronađen je mrtav - a njegova smrt samo je prva u nizu… »

Pričali smo sa mladim umetnicima koji izvode performanse Marine Abramović u Beogradu

Vice pre 1 dan
Posle Stokholma, Humlebeka, Osla, Bona, Firenca i Torina, velika retrospektivna izložba „Čistač“ Marine Abramović otvorena je 21. septembra i u Beogradu, u Muzeju savremene umetnosti. Na pet izložbenih nivoa prikazano je preko 120 radova koji… »

Sedam najupečatljivijih autfita Fren Drešer

Vice pre 1 dan
Svojom hit serijom i devedesetih pod nazivom The Nanny, Fren Drešer je dokazala da je mnogo više od obične sitkom zvezde - ona je takođe i ultimativna modna ikona devedesetih. Serija The Nanny, kreirana i producirana od strane Drešerove lično, prati… »

Silovana sam u svojoj prvoj lezbejskoj vezi

Vice pre 1 dan
Moja poslednja veza je bila baš brodolom. A počelo je lepo: Nikada ranije mi se nije nijedna toliko svidela kao Lidija, čak sam, da budem iskrena, bila polaskana da se za mene zainteresovala tridesetogodišnja žena. Ja sam imala 18 godina kada smo se… »

25 odsto milenijalsa nema ni jednog jedinog prijatelja

Vice pre 2 dana
Usamljenost je tihi ubica. Zapravo, istraživanje objavljeno prošle godine otrkrilo je da usamljenost može biti ozbiljna pretnja po naše mentalno i fizičko zdravlje - . Uprkos činjenici da smo svi konstantno umreženi putem interneta, otkrilo je da… »

Ko su fanovi Mimi Mercedez i zašto je obožavaju

Vice pre 2 dana
Beogradska rep kraljica Mimi Mercedez održala je u beogradskom klubu Dragstor promociju novog albuma “Mržnja“, za koji je za Nedelljnik rekla da predstavlja sve ono što pravi rep mora da ima. Koncert je najavljivan kao tradicionalno luda žurka… »

Moj tata je ubio skoro celu porodicu kad sam imala šest godina

Vice pre 5 dana
U leto 2001.godine, kada sam imala šest godina, letela sam više od 20 metara u provaliju u Švajcarskoj, zajedno sa mamom, tatom, sestrom i psom. Pali smo u kamenje i ledenu vodu. Imali smo sreće da smo uspeli svi da se oslobodimo i izvučemo se. Nekim… »

Vice, najnovije vesti »