Vice » Vesti dana

https://www.vice.com/rs/

Vice

Kako Savez za Srbiju uspešno i temeljno puca u svoje opozicione noge

Vice pre 6 sati
Savez za Srbiju, i pre nego što je zvanično osnovan početkom septembra 2018. godine, podelio je opozicionu javnost - bar onu građansku, kojoj je retorika večitog omiljenog opozicionara Vojislava Šešelja i njegovih kolega iz Srpske radikalne stranke neprihvatljiva. Dok se još samo načelno, i... »

Sve te nove NBA petorke koje jedva čekamo da vidimo u akciji

Vice pre 1 dan
Znate šta je ono najuzbudljivije pred novu NBA sezonu? Upravo to što je - nova. Novi igrači u novim dresovima, nove taktike, novi rukiji, novi veterani, novo - sve. Taj faktor novog je moćna navlaka za ljubitelje košarke, jer budimo realni, u sportu je uvek najjače ono nepredvidivo. Petorke na... »

"Hold the Dark" je najbrutalniji film na Netfliksu

Vice pre 1 dan
Džeremi Solnijer dobro zna šta je to nasilje. Kao režiser istakao se filmom 2015., u kom neonacista Patrik Stjuart pokušava da pobije pankere koji su prisustvovali ubistvu u njegovom klubu na severozapadu Amerike. Ali svoj potpis u krvi zaista je ostavio par godina ranije sa akcionim trilerom... »

Zabavni park o Nojevoj barci vredan 100 miliona dolara je dosadan, homofobični promašaj

Vice pre 2 dana
Čini se da "Susret s Arkom“, tematski zabavni park od 100 miliona dolara u državi Kentaki, ne posluje baš dobro. Prema pisanju Luivil Kurijer žurnala, između jula 2017. i juna 2018. godine za Arku je prodato 860.000 karata, što je prilično manje u odnosu na dva miliona karata godišnje koje... »

Da li može da se spreči odlazak ljudi iz Srbije?

Vice pre 3 dana
Migracije na Zapad nisu odlika isključivo Srbije, niti je "odliv mozgova" nešto što pogađa isključivo naše društvo. Čitav Balkan, i gotovo sve zemlje Istočne Evrope, odnosno nekadašnjeg Istočnog bloka suočavaju se sa ovim problemom. Interesantno je da, iako je to tema o kojoj često... »

Kako da izaberete vaš novi omiljeni NBA tim

Vice pre 3 dana
Prvobitno objavljeno na Ako dosad niste pratili NBA, krajnje je vreme da počnete. Ova najatraktivnije svetsko sportsko takmičenje odavno više nije samo puka igra košarke, već je bukvalno sve u jednom - sport, sapunica, rijaliti spakovani u šarenu oblandu spremnu za konzumaciju. NBA je... »

Upoznajte Spitfajera, letećeg psa

Vice pre 4 dana
Na svetu postoji onoliko dobrih kerova. Ali, istina je bolna - može postojati samo jedan NAJBOLJI među dobrima, zar ne? E pa, tu nastupa Spitfajer, najbolji dobri pas na svetu. Barem atletski gledano. Spitfajer vam je takoreće Majkl Džordan psećeg sveta, u smislu, on je stvarno najjači ikada.... »

VICE Srbija u čikaškom domu Aleksandra Kataija

Vice pre 4 dana
U jednom trenutku, Aleksandar Katai bio je potpuno otpisan. Nakon kratkog bljeska u dresu Vojvodine, koji ga je preporučio Olimpijakosu, njegova karijera krenula je nizbrdo - povrede, zajmovi drugim klubovima i razmirice sa pirejskim gigantom zamalo su pokolebale talentovanu "desetku". Ipak, on je... »

Pogledajte radost fudbalera Gibraltara nakon istorijske prve pobede

Vice pre 5 dana
Ako ste ljubitelj fudbala u Gibraltaru, malenoj britanskoj prekomorskoj teritoriji koja zauzima ono parče zemlje između Španije i Afrike, niste se mnogo čemu imali radovati u poslednjih nekoliko godina otkako je popularni "Džib" primljen u međunarodne fudbalske tokove. Naime, otkako Gibraltar... »

Analizirali smo navode da je Zvezda namestila meč u Parizu i nešto tu ne štima

Vice pre 6 dana
Srpski fudbal i nameštanje - znate i sami da su ova dva termina mitološki povezani. Iako konkretne dokaze o nameštanju fudbalskih utakmica, štelovanju rezultata, igrama "tri za tri" i tome slično gotovo nikada nismo videli, to ne smeta da se u narodu i na najmanje insinuacije zapali plamen... »

Italiji drama protiv Kine, sa Srbijom za svetsko zlato

Večernje novosti  pre 5 sati  još 54 povezane

Palmer poziva Beograd i Prištinu da zgrabe istorijsku priliku

EurActiv  pre 3 sata  još 24 povezane

Uhapšena dvojica zbog demoliranja lokala u Beogradu

Radio 021  pre 1 sat  još 22 povezane

Vučić pozvao nordijske privrednike da više ulažu u Srbiju

Nova ekonomija  pre 3 sata  još 17 povezanih

Bivši direktor Galenike osuđen na šest godina zatvora

Nova ekonomija  pre 6 sati  još 15 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.