Vice

Saveti o karličnom podu koji mogu da vam unaprede seksualni život

Vice 27.05.2020
Nema svako sjajne odnose sa svojim genitalijama. Bilo da imate problem da doživite orgazam ili da se ovlažite, osećate bol tokom seksa ili imate hipersenzitivni klitoris – ako imate vaginu, verovatno ste, u nekom trenutku u vremenu, pomislili da sa… »

Da li su žene u Srbiji zaista sve ravnopravnije sa muškarcima?

Vice 26.05.2020
Žene i muškarci teže tome da imaju jednaka prava i jednake mogućnosti, kako bi prema sopstvenim preferencijama uspeli da izgrade život kakav žele. Ali da li u tome uspevaju? Izgleda da konačno imamo potvrdan odgovor na ovo pitanje, barem ako je… »

Italija predlaže Kubansku medicinsku brigadu za Nobelovu nagradu za mir

Vice 26.05.2020
Kubanski doktori održali su gotovo pet hiljada konsultacija širom Italije i izlečili 210 pacijenata obolela od korona virusa nakon što je epidemiološka situacija u ovoj državi eskalirala u martu, . U periodu dok su se mnogo bogatije države sveta… »

Biti buč je prelepo: Istraživanje kvir maskuliniteta, u fotografijama

Vice 26.05.2020
Rodna raznolikost i fluidnost su prihvaćenije nego ikada, ali za mnoge osobe koje se identifikuju kao buč, njihova maskulinost i dalje deluje kao da je tabu tema. Postoje dugotrajne pretpostavke da je biti buč sinonim za agresiju, ružnoću i… »

Video na kojem žena iz Kine masturbira u IKEI je postao viralan

Vice 26.05.2020
Kada pomislimo na IKEA prodavnice, pomislimo na njihove poznate ćufte, čuvene plave kese za šoping i minimalistički nameštaj. Ipak, skorašnji video je ovu prodavnicu nameštaja u Kini stavio u centar pažnje zbog nečega totalno drugog. Na… »

Mladi u 6 reči o tome kakvi su im izlasci sad kad ne rade klubovi

Vice 25.05.2020
Noćni život i dalje uspeva da postoji uprkos stalnoj potencijalnoj pretnji smrtonosne zaraze, iako je dosta osiromašen. Najavljuje se otvaranje klubova, ali sve što za sada imamo jesu pojedini kafići u kojima su svirke za odabrane (koji su stigli da… »

Nestorović uskoro pred etičkim odborom lekarske komore zbog svojih izjava

Vice 25.05.2020
Kako javlja Danas, a potvrđuju iz Lekarske komore Srbije, etički odbor ove institucije će u toku naredne nedelje će razmatrati dopis na temu javnih nastupa profesora Branimira Nestorovića koji je povodom njegovih izjava ovom telu poslala grupa lekara… »

Imam ozbiljnu fobiju od ružnih ljudi

Vice 25.05.2020
Autor ilustracije Den Ivens Svi se uvek žale na to kako je težak život onih koji su marginalizovani ili u nepovoljnom položaju. Ipak, možda bi još malo porazmislili kada bi znali za Ričarda Simpsona* kome i let biznis klasom može predstavljati… »

Naučnici su zabeležili rađanje planete, i to je i zastrašujuće i prelepo

Vice 25.05.2020
Ovakvu sliku novorođene bebe niste videli: vir gasa i prašine u vrtlogu nečega što je najverovatnije novorođena džinovska planeta. Ovaj zapanjujući portret je mešavina koja bi mogla da bude prvi direktni dokaz paklenog prizora rađanja planete… »

Pitale smo srpske SMS tarote kada će proći pandemija da vi ne biste morali

Vice 22.05.2020
Iako je karantin (za sada) gotov, pandemija još uvek nije, a kad će, niko ne zna. U dopisivanju sa ortacima iz kraja postavilo se i to neizbežno pitanje: "kada će se završiti pandemija korona virusa?" Neočekivano, dobile smo odgovor - koji nam se… »