Vice » Vesti dana

https://www.vice.com/rs/

Vice

Od SNS zavisi da li će Vjerica Radeta biti razrešena funkcije u Parlamentu

Vice 26.07.2018
Poslanici Demokratske stranke pokrenuli su u četvrtak zahtev za razrešenje poslanice Srpske radikalne stranke Vjerice Radete sa mesta potpredsednice parlamenta zbog "nedopustivog govora mržnje prema žrtvama iz Srebrenice". "Nedopustivi govor mržnje u izjavi potpredsednice Skupštine, kojim se... »

Kada su longbord i selo u Srbiji dobitna kombinacija

Vice 26.07.2018
Krajem jula, u malom svrljiškom selu po imenu Popšica, održan je prvi longboard kamp, i u sklopu njega trka skejtovima niz lokalne puteve. Ekipa „MozgaBez“ iz Niša, priredila je trodnevno druženje i trku u kojoj je učestvovalo tridesetak vozača iz Niša, Leskovca, Beograda, Sofije i... »

Vjerica Radeta više ne postoji (na Tviteru)

Vice 25.07.2018
Posle serije ogavnih tvitova, poslednji među kojima je za temu imao smrt Hatidže Mehmedović, predsednice udruženja "Majki Srebrenice", tviter nalog narodne poslanice srpskih Radikala protiv koje se trenutno vodi postupak zbog nepoštovanja suda u Hagu više ne postoji. I dalje nije do kraja... »

Evo kako vežbanje utiče na vaše kosti

Vice 25.07.2018
Prvobitno objavljeno na Kost je živo tkivo koje reaguje na stres kojem je izlažemo. Svake godine, oko 10 odsto naše najstarije koštane tvari biva izbačeno iz organizma i zamenjeno novom kosti, a vežbe i sport mogu tu novu kost da učine gušćom i snažnijom nego što bi bila da samo sedimo na... »

’Mračni vitez’ mi je pomogao da shvatim da se plašim ljudi

Vice 24.07.2018
Hajde da pričamo o tome šta znači osećati strah. Po definiciji, kaže se da je u pitanju intenzivan i neugodan osećaj koji čovek doživljava kada vidi ili očekuje opasnost – stanje pretnje izazvano u mozgu koje utiče na organske i metaboličke funkcije – želiš da se sakriješ,... »

Reditelj "Čuvara galaksije" je otpušten zbog starih tvitova

Vice 23.07.2018
Film "Čuvari galaksije 3" će morati da pronađe novog reditelja. Džejms Gan je oteran iz projekta nakon što su na videlo izašli njegovi stari tvitovi koji sadrže transfobične bljuvotine, kao i viceve o pedofiliji i silovanju, koje je otkrio desničarski vebsajt Dejli Koler. Desničarske... »

Ovo leto je sranje, zato sam jela sladoled od ajvara, kačkavalja, šljivovice...

Vice 23.07.2018
U Beogradu postoji poslastičarnica u kojoj se proizvodi, odgovorno mogu da tvrdim, najbolji sladoled u Beogradu, a verovatno i šire. Mnogo šire. Ali ono po čemu se razlikuje od svih drugih su specifični principi kojima se vodi gazda ovog mesta Veroljub Šobić. Naime on radi sve da bi ovo mesto... »

Sve uloge hrane u filmovima

Vice 22.07.2018
Sada je već bolno očigledno da je Hoću reći, da je, do juče totalno obična voćkica, pronašla svoje mesto u istoriji filma i pop kulture. Međutim, ono što je dodatno zanimljivo u kombinaciji namirnica, jela i ostalih gurmanluka kada je u pitanju filmska umetnost je to što hrana u njima... »

Moja ogromna, mučna potraga za najgorim filmom na Netfliksu

Vice 22.07.2018
Obožavam užasne filmove. Delom je to pitanje pogodnosti: većina filmova nije sjajno, a to pogotovo važi za filmove na Netfliksu. Dok pišem ovo, u odeljku "trenduje" na Netfliksu preporučeno mi je deset filmova. Od tih, samo tri (Deadpool, Ghostbusters i Maggie's Plan) "sertifikovano su sveži"... »

©2018 Netmark d.o.o.