Vice » Vesti dana

https://www.vice.com/rs/

Vice

Žene nam otkrivaju zašto preferiraju porniće bez žena

Vice pre 7 dana
Ovaj članak je prvobitno objavljen na VICE CA. Pornhub svake godine objavljuje podatke koje je prikupio o aktivnostima posetilaca, koji nas podsećaju da u gledaocima gej muških pornića. Prema nalazima iz 2016. godine, gej muški pornići su druga najgledanija kategorija kod žena na ovom sajtu... »

Pregledali smo Instagram nalog Vučićeve kampanje "Budućnost Srbije" da vi ne biste morali

Vice pre 7 dana
Predsednik Aleksandar Vučić je od petka u obilasku Srbije, u okviru kampanje nazvane jednostavno "Budućnost Srbije" - u kojoj će obići svih , kako bi na licu mesta mogao da objašnjava ljudima šta je sve postignuto i dostignuto u prethodnih sedam godina - dakle, da priča o prošlosti. Pošto... »

Proslava rođendana se pretvorila u haos jer je neko stavio vutru u tortu

Vice pre 7 dana
Ah, „Ubaci marihuanu u rođendansku tortu i posluži je familiji koja ništa ne očekuje“, kakva klasika među vragolijama. Pravi način da se započne žurka. Osim, naravno, kada zvanice na žurci – neki u pedesetim, neki u osamdesetim – završe preduvani, ispovraćani i na... »

Napad u Splitu je jeziv, a reakcije na njega ne ohrabruju

Vice pre 8 dana
Tokom ponedeljka prepodne, Slobodna Dalmacija, koja je prva objavila video snimak vaterpoliste Crvene Zvezde Aleksandra Kralja na splitskoj rivi, izvestila je o novom incidentu u gradu - zidovi osnovne škole "Skalice" su iscrtani ksenofobnim ("Mrzi Srbiju"), ustaškim ("Za dom"), nacističkim... »

Devojke iz Srbije o najgorem seksu koji su imale

Vice pre 8 dana
Loš seks postoji i ne možemo baš uvek kada legnemo sa nekim u krevet da kažemo da nam se "posrećilo". Naprotiv. Loš seks ume da bude jako neprijatan, proganjajući i traumatičan. Srećom, među ženama se sve više priča o seksu, i dobrom i onom lošem. Moramo da prestanemo da tokom seksa... »

Gremi nagrade: Kardi B je "prešla igricu" kao prva žena koja je pobedila u kategoriji rep albuma

Vice pre 8 dana
Pre samo nekoliko godina, Donald Glover je bio zanimljiv, simpatičan glumac/muzičar sa jako ogrničenom bazom fanova. Bilo je super gledati ga u "Community" i slušati njegov alt-hip/hop, gde se predstavljao kao Čajldiš Gambino. Svi koji su ga videli ili čuli su znali da je ludački talentovan,... »

Rusija će ponovo istražiti najčuveniju svetsku misteriju - prevoj Djatlov

Vice pre 8 dana
U jezivoj hladnoći severnoj Sovjetskog Saveza, u februaru 1959, devet planinara je odlučilo da prenoći ispod vrha uralske planine koja se zove Kholat Syakhl, tj. Planina smrti. Ekspedicija se nalazila u prevoju koji su upravo oni otkrili, i kome su dali ime baš po imenu vođe, Igora Djatlova.... »

Ova hardkor maca je preživela zamrzavanje u bloku leda

Vice pre 8 dana
Sledeći put kada se zabrinete za svoju lokalnu macu ćoškarku, samo se setite činjenice da su mačke neuništive. U principu, mačke se staraju same o sebi – lutaju od kutka do kutka, od grada do grada, od druga do druga, preživljavaju na konzervama hrane koje rendom ljubitelji mačaka... »

Telefoni su smeće

Vice pre 9 dana
Ovo je OSETI TO, nedeljno meko sletanje, izlaz, malecno olakšanje, čašćavanje. A i moja četvrta kolumna za VICE. Samo, za razliku od ostalih, ova polu-eksplicitno za temu ima mene, koja vam govorim šta da radite, jeste to sve onako malo samopomoćasto, mada sam to definitivno pokušavala i u... »

Španski fotograf je pretvorio svoju ljubav prema turistima u igru memorije

Vice pre 9 dana
Članak je prvobitno objavljen na Daniel Hordan je naviknut na turiste. Ovaj fotograf je proveo detinjstvo u blizini Benidorma, španskog gradića koji je prava Meka za britanske turiste koji želeli da srpže svoju skoro prozirnu kožu. Takvo odrastanje dalo mu je posebnu osetljivost i izgradilo... »

©2019 Netmark d.o.o.