Vice » Vesti dana

https://www.vice.com/rs/

Vice

Noć kada je Novak Đoković još jednom pokazao da je šampion, laf i ortak

Vice pre 9 dana
Tiho nedeljno jutro u Njujorku. Zbog kabanice koja mi je preko glave još slabije čujem automobile na Menhetnu dok čekam novinarski autobus ka teniskom centru. Stojim na metar od nadstrešnice, sam, na kiši, jer ne želim da budem blizu pričljivih radnika, trenera i tenisera sa kojima ću deliti... »

Predsedniče, Milošević nije bio veliki srpski lider

Vice pre 9 dana
"Milošević je bio veliki srpski lider, namere su mu svakako bile najbolje, ali su nam rezultati bili mnogo lošiji. Ne zato što je on ili bilo ko drugi to želeo, već zato što želje nisu bile realne, a interese i težnje drugih naroda zanemarili smo i potcenili. I zbog toga smo platili... »

Bio sam u "Zabranjenom paviljonu" US Opena

Vice pre 10 dana
Svetla, kamera, akcija! Ne, nije bio znak za početak polufinalnih mečeva na US Openu, to je bilo za nekih šest sati. Ulazim u zabranjeni paviljon gde se dešavao klimaks filma 'Ljudi u crnom', zdanje koje je najbliži "komšija" teniskom centru US Open turnira. Kad je nekada davno bio otvoren za... »

Pričali smo sa kosovskim Srbima na mitingu Aleksandra Vučića

Vice pre 10 dana
- Hvala vam što ste, uprkos brojnim kampanjama protiv, u ovolikom broju došli ovde u Kosovsku Mitrovicu. Ali, mnogo više od toga, hvala vam što čuvate i branite srpsko postojanje na Kosovu i Metohiji, hvala vam što ne odustajete, hvala vam što gledate u budućnost. Našu, srpsku i Srbije. Ali... »

Jedan temperamentni, poetski dan sa francuskim proizvođačem prirodnog vina

Vice pre 10 dana
Prvobitno objavljeno na Munchies. Nekada davno postojao je Božole. Region severno od Liona, sa 19.000 hektara vinograda i 3.000 proizvođača vina — organskih, konvencionalnih i prirodnih vina podjednako — koji su svi živeli u harmoniji. Među njima je bio i Silver Trišar, mladi vinar ubeđen... »

Pričali smo sa Albancima iz južne Mitrovice o životu sa Srbima i budućnosti

Vice pre 10 dana
Subota je pijačni dan u Mitrovici, i ako bilo gde krenete kolima završićete u gužvi. Ovo važi i za južni i za severni deo grada. Most na Ibru nešto je manje prazan nego inače, i čućete Mitrovčane sa obe strane kako vam govore o prelasku mosta kao nečemu što je normalno i prihvatljivo.... »

Kako sam upoznao Dina Rađu, novog člana Kuće Slavnih

Vice pre 11 dana
Tandemi - ne može se bez njih. Iako je zapadni svet strogo individualistička priča, ipak se mora priznati da su istoriju moderne pop kulture umnogome obeležili uspešni dvojci. Za Elvisa su pesme pisali Lajber i Stoler, na njih su se ugledali Lenon i Mekartni, posle su tu bili Morisi i Mar, u... »

Ana Brnabić: Neizmerno sam zahvalna partnerki na podršci

Vice pre 11 dana
U sklopu aktivnosti pred beogradsku Nedelju ponosa, objavljen je beogradskog Prajd Magazina "Ponos". U njemu se nalazi i intervju sa premijerkom Srbije Anom Brnabić. VICE Srbija prenosi intervju u redigovanoj i skraćenoj formi. Magazin Ponos: Predstavljeni ste kao prva gej ministarka na ovim... »

Ovaj car je pokidao klince na basketu u vrtiću

Vice pre 11 dana
Dobar dan dragi roditelji, jedanaest je sati - znate li gde su vam deca? Evo, ja ću da vam kažem - u vrtiću, gde ih neki neznani junak razvaljuje u basketici na mini obručima. Da, da, tu su. Internet je divna stvar, a pre neki dan nas je obradovao ovim klipom u kojem neki apsolutni mega car... »

Prvi dan Vučićeve posete Kosovu u fotografijama

Vice pre 11 dana
- Znam šta biste voleli da čujete, ali ja to ne mogu da vam kažem, ne zato što neću, već što sam dovoljno odgovoran, a znate koliko se borim - poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić građanima u Lešku, opštini na severu Kosova koje je posetio nakon što je obišao Gazivode i... »

Vučić se sastao sa kineskim premijerom

Novi magazin  pre 11 sati  još 43 povezane

UEFA celu noć tražila Zvezdine propuste, ovo je epilog!

Sportske.net  pre 8 sati  još 64 povezane

Dačić: Brine me...

B92  pre 3 sata  još 29 povezanih

Tramp o Kimu: On je spokojan i ja sam, videćemo šta će biti

Vesti online  pre 3 sata  još 25 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.