Vice

Jugoslav Ćosić za VICE: Atmosfera u N1 je odlična, nema straha i pored pritisaka

Vice pre 4 dana
Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) osudilo je usmeren protiv TV N1 i pozvalo nadležne u Policiji i tužilaštvu a pre svih najviše nosioce vlasti, da preduzmu sve što je neophodno da bi se zaustavilo učestalo zastrašivanje novinara i… »

Fotografije haosa sa uličnih demonstracija u Barseloni

Vice pre 4 dana
Barselona je paralisana od ponedeljka. Hiljade demonstranata blokiralo je život prestonice Katalonije pošto je Vrhovni sud u Madridu osudio devet bivših katalonskih političara i aktivista na zatvorske kazne od devet do 13 godina, zbog njihove uloge u… »

Ludi životni stil ličnih fotografa pop zvezda

Vice pre 4 dana
Ronan Park je bio u Japanu pre nekoliko dana, ali sada, nakon približno 26-očasovnog puta, vratio se u London. Za 21-godišnjaka prilično puno preskače vremenske zone: pre nekoliko dana ovde u Aziji; pre nekoliko sati u Švajcarskoj. Potom, kod kuće… »

Priča o svih 56 puta kada smo dedi rekli da je baka umrla

Vice pre 4 dana
Moja baka Džoan preminula je u julu prošle godine. Svi u familiji smo teško podneli taj gubitak, a posbno moj deda. Oni su se upoznali još kada su bili tinejdžeri. Deda je prvi put trebalo da živi bez bake posle 70 godina. Familija se okupila te… »

Vladimir Skočajić Skoča iz Teksasa: Nemam problem da podelim intimu u emisiji

Vice pre 5 dana
Kako živimo u zemlji u kojoj neki "genijalac" uspeo pre desetak godina da proda priču kako Radio kao medij umire i kako je neophodno da se radio stanice "formatiraju" u muzičke kalupe i košuljice koje diktiraju izdavačke kuć, brojni autori radio… »

Serija "Peaky Blinders" je uspela nemoguće - promenila je britanske muškarce

Vice pre 5 dana
Serija Peaky Blinders ima neobičan i redak uticaj na britansku popularno kulturu. "Birmingemsku bandu"( kako je serija prevedena u Srbiji) ne prati stotine gifova i mimova na društvenim mrežama u Velikoj Britaniji, ali što možete sigurno videti na… »

Ukoliko vidite ovu ribu koja može da diše na suvom - ubijte je odmah

Vice pre 5 dana
Severna zmijoglavka, invazivna riba koja može da diše vazduh i preživi na kopnu primećena je po prvi put u državi Džordžija u SAD-u, a zvaničnici ove države upozorili su javnost da ubiju svaku jedinku koju primete. “Ubijte je odmah,“ glasi… »

Smoke Mardeljano je u kraju!

Vice pre 7 dana
Smoke Mardeljano je u kraju ljudi!!! Tako su juče, vrištali klinci sa Vračara. Božidarac je noćas bio vulkan tvrdog rep zvuka, testosterona, mlade energije, drčnih i lepih mladih devojaka, i najvernijih fanova njihovog najvećeg cara - Smoke… »

Tatu majstor Eda Širana kaže da su mu tetovaže - užasne

Vice pre 8 dana
Kao što je dr. Frankenštajn, Meri Šili doneo na svet čudovište zbog kojeg će kasnije žaliti (isto važi i za momka koji je izmislio ), tatu umetnik kome je klijent Ed Širan prihvata da je muzičaru pa i svetu podario užasne tetovaže. Širanove… »

Kako svakodnevni saobraćajni kolapsi u Beogradu utiču na naše mentalno zdravlje

Vice pre 8 dana
Svima nam je jasno da život u gradu na mnoge načine doprinosi povećanom nivou stresa. Bilo da vas nerviraju spori šetači, da vam nedostaje da gledate zelenilo, ili da imate prevelika očekivanja od sebe u ovom velikom gradu kako biste ikada bili… »