Vice

Grozni načini na koje krijumčari trguju migrantima

Vice pre 6 dana
23. oktobra, 39 migranata iz Vijetnama je pronađeno smrznuto na smrt u prikolici kamiona u Eseksu. Kako su tačno završili u hladnjači u prikolici i dalje nije poznato, ali su krijumčarske bande nesumnjivo odigrale svoju ulogu negde usput - bande koje… »

Potrudila sam se da ne svršim igrajući igrice za odrasle koje se reklamiraju na Pornhabu

Vice pre 6 dana
Neke od ilustracija u ovom članku mogle bi da se smatraju za 18+. Zbog posla provodim mnogo vremena na Pornhabu, i na ovom sajtu postoji jedan tip reklame koji ne mogu da izbacim iz glave. Vizuali se menjaju, ali tekst je često isti, začikava nas i… »

Američka mornarica ima tajni poverljivi snimak čuvenog incidenta sa NLO-om

Vice pre 6 dana
Pentagon poseduje brifinge klasifikovane kao najstroža tajna, i video snimak klasifikovan kao tajni, vezane za čuveni NLO incident, kaže Mornarica SAD, u reakciji na javni zahtev za objavu podataka. Dosijea se tiču susreta broda USS Nimic sa čudnim i… »

Bili smo u kineskom tržnom centru u Bloku 70 prvog radnog dana posle proglašenja epidemije Korona virusa

Vice pre 8 dana
U petak, 31. januara 2020, Svetska zdravstvena organizacija na globalnom nivou, jer je virus nastavio da se širi van granica Kine. Dva slučaja obolevanja potvrđena su u Velikoj Britaniji. Vest da je od reinkarnacije SARS-a umrlo 213 ljudi, udarna je na… »

Prognoze o klimatskim promenama su iznenada postale katastrofične. Evo zašto

Vice pre 7 dana
Šta bi se dogodilo kada bi temperatura na Zemlji skočila za par stepeni, ili kada bi se emisija ugljen-dioksida (CO2) udvostručila? na užasne efekte, od rasprostranjenih vrelih talasa, do negativnog uticaja na biodiverzitet. Sada su prognoze naučnika… »

Nešto iz dalekog svemira šalje signale ka Zemlji u redovnim ciklusima od 16 dana

Vice pre 7 dana
Misteriozni izvor radio-talasa koji se nalazi 500 miliona svetlosnih godina od Zemlje pulsira u šesnaestodnevnom ciklusu, kao satni mehanizam, . Ovo je prvi put da su naučnici ikada uočili periodičnost ovih signala, koji su poznati kao brzi izlivi… »

Sve što te čeka ako tvoj pas poživi 19 godina

Vice pre 9 dana
„Moj pas, Anki, ovog proleća napuniće 19 godina. Ako proleće dočeka. Živi poslednje mesece svog života, nekada deluje - poslednje dane.“ Ovo su bile prve tri rečenice moje priče završene u petak 17. januara. Uveče je Anki pozlilo. Sutradan… »

Preko 38 hiljada Flash igara sada mogu da se igraju za dž

Vice pre 8 dana
Danas je Adobe Flash samo jedna odvratna pojava zbog koje Chrome prska, ali nekada je činio kičmu jednog čitavog čudnog i divljeg sveta internet igara i animacija. Trenutno je na samrti. Adobe je još 2017. najavio da će . Dok sam bio besposleni… »

Višedecenijski rivalitet dva londonska lovca na vampire

Vice pre 8 dana
Jednog petka ujutru u februaru 1970, Hampsted end Hajgejt Ekspres objavio je naslov osmišljen da zaledi krv u žilama stanovnika širom severnog predgrađa Londona: „Da li vampir šeta Hajgejtom?“ Oblast poštanskog koda N6 godinama godinama je bila… »

Velnes influenseri koji nikada ne piju vodu

Vice pre 9 dana
Nema skrivanja od Instagramovog algoritma. Osmišljen da izbacuje istu vrstu sadržaja kroz koji ionako satima skrolujemo, moj fid je pun influensera koji valjaju dijetalni čaj, kao i Jutjubera koji mrtvih pogleda zure u mene kroz sjaj kompleta za… »

Vice, najnovije vesti »