Vice

Naučnici su otkrili velike, misteriozne radio talase u srcu galaksije

Vice 16.09.2019
Naučnici su otkrili dva ogromna „radio mehura“, misteriozne gasovite strukture koje emituju radio talase u centru Mlečnog puta. Stotine svetlosnih godina iznad i ispod galaktičke ravni, mehuri su verovatno nastali erupcijom u jezgru galaksije u… »

Mundobasket 2019 pobednik: Španija

Vice 15.09.2019
Ne podnosim Španiju. Nije neka fraza, nije ništa ni novo, ali jednostavno - ne podnosim ih. I kao vodeći hispanofob u sferi sporta na srpskom jezičkom govornom području, dozvolite evo meni prvom da čestitam Skariolu i drugarima i da kažem...mrzim… »

Raspad Trga Republike u Beogradu - još jedno brukanje gradske uprave

Vice 14.09.2019
Prašina koju su neverovatnih godinu dana dizali majstori i mehanizacija na Trgu Republike se nije propisno ni slegla na novom Trgu i on je ponovo u centru pažnje Beograđana. Gradska Uprava nalazi se u kompromitujućoj situaciji koju je i sama priznala… »

Mundobasket 2019 pobednik dana: naposletku, Bogdan

Vice 14.09.2019
Što se Srbije tiče, svetsko prvenstvo u košarci počelo je, teklo je i završilo se u znaku Bogdana Bogdanovića. Možemo se mi ovde fokusirati na raznorazne stvari koje nisu išle kako valja, ali o tome je već bilo dovoljno reči. Rotacije, izmene… »

Mundobasket 2019 pobednik dana: El Grande Skola!

Vice 13.09.2019
Taman se čovek odmori od onoga što mu život priredi, nekako svariš taj poraz od Argentine, onda pobediš i Amerikance u utešnom meču, i šta se desi onda? Desi se finale u kojem igraju Španija i Argentina, i mada verovatno još nisu krenuli… »

Mladi gej ljudi iz Srbije o tome čega su morali da se odreknu da bi bili slobodni

Vice 13.09.2019
Ovogodišnja Nedelja ponosa, uokvirena pre tri dana svečano je otvorena u Skupštini Grada Beograda. Nedelja ponosa ove godine traje od 9. do 15. septembra, a centralno dešavanje, Prajd šetnja, održaće se u nedelju, 15. septembra, sa početkom u 17… »

Instagram novom funkcijom kopira tiktok?

Vice 13.09.2019
Postoje izvesne životne činjenice. Cene će rasti. Političari će biti ženskaroši. A tehnološke kompanije će prevariti jedna drugu. Kada se međusobno ne kupuju, dobroćudni nadmoćnici Silicijumske doline ne izbacuju samo ideje koje im se… »

Grčka i Turska se igraju opasnih ratnih igara u Jonskom moru

Vice 13.09.2019
Vreo letnji dan. U vojnoj bazi 111 u Grčkoj se ovog avgusta oglasila sirena za uzbunu, dok su dva pilota aviona F-16 gledala sapunicu na TV, u klimatizovanoj sobici. Nekoliko minuta kasnije, njih dvojica su sa kacigama na glavi leteli pravo u nebo sa… »

Mundobasket 2019 pobednik dana: Vladimir Lučić!

Vice 12.09.2019
Jel' znate ko je Tomi Hajnson? Mnogi znaju, ali za vas koji ne znate, evo male digresije. Tomi Hajnson je legenda Boston Seltiksa, desetostruki NBA šampion (8 puta kao igrač, 2 puta kao trener), član Kuće Slavnih, i kako legenda veli, jedan od… »

Neko je upravo napravio Bitcoin transfer u vrednosti od milijardu dolara i niko ne zna zašto

Vice 12.09.2019
Prošle nedelje, nepoznata osoba ili grupa izvršili su transfer u vrednosti od 94,505 bitkoina, u vrednosti od preko milijardu dolara, i to u jednoj transakciji. Sada, oni koji su posmatrali šta se dešava lupaju glavom da skontaju ko je odgovoran za… »

Vice, najnovije vesti »