Vice » Vesti dana

https://www.vice.com/rs/

Vice

Kakav je u stvari život dece u centrima za pritvor imigranata

Vice 08.06.2018
Prethodne nedelje, američki senator Džef Merkli iz Oregona pokušao je da poseti ustanovu za pri h v at dece imigranata kod Braunsvila u Teksasu. Nije dobro prošao. Video je preko Fejsbuka do sada pogledalo dva miliona ljudi: Senator Merkli opisuje kako mu je osoblje ove ustanove, locirane u... »

Ave Piksi, Hispania te salutant - dan kada je Verona videla Dragana Stojkovića

Vice 08.06.2018
Ponekad je možda i prelako smetnuti s uma koliko je veliki igrač bio Dragan Stojković-Piksi. Pogotovo ako ste mlađi od trideset i pet godina, i sve što pamtite je to da je igrao Džej Ligu i bio redovan reprezentativac u odmaklim igračkim danima Za ljude koji su nešto stariji od mene – tj.... »

Sve što treba znate o novom gradonačelniku Beograda

Vice 07.06.2018
"Nikome nije po meri, nikome nije trn u oku" - ukratko je izbor Radojičića gradonačelnika za VICE objasnio izvor iz vladajuće Srpske napredne stranke. Zorana Radojičića (55), koji je bio prvi na listi koalicije oko SNS na beogradskim izborima, za gradonačelnika je izabralo 63 od 110... »

Zašto i dalje volimo "Seks i grad" uprkos svemu

Vice 07.06.2018
Ovaj članak je prvobitno objavljen na VICE US. Seks i grad je debitovao pre neverovatnih 20 godina i uprkos tome što se više ne emituje već više od decenije, ova serija je i dalje velika u kanonu pop kulture. Preko noći je pretvorila glavne glumice u prave pravcate zvezde i redefinisala... »

Aplauz za ovu devojku koja je spasila bejzbol lopticu od davljenja u pivu

Vice 07.06.2018
Kada Gabi DiMarko jednom ode bogu na istinu i sveti Petar je pita, šta si dobro uradila za života, ona će ponosno reći - spasila sam jednu bejzbol lopticu. Od davljenja. U pivu. I evo kako se to dogodilo. Gabi je bila na utakmici i gledala svoje omiljene Padrese, koje su gostujući Brejvsi iz... »

Kada posao u Diznilendu znači da moraš da živiš u jeftinom motelu

Vice 07.06.2018
Desetine motela nanizanih uz deonicu autoputa 192 dugu 25 kilometara, odmah pored Diznilenda čuvaju jednu tajnu. Protekle dve decenije, sve više služe kao domovi za mnoge zaposlene u Diznilendu. Ponekad radnici odsedaju tamo privremeno, dok ne nađu trajni smeštaj, drugi su prinuđeni da zbog... »

Spustite Lebronu loptu u reket i dobre stvari će se desiti

Vice 04.06.2018
U prvom meču velikog NBA finala, Lebron Džejms ubacio je čak pedeset i jedan poen, ali gotovo sto posto njegovih koševa stiglo je bez nekog preteranog zapinjanja protivnika u odbrani. Voriorsi su odigrali dosta pasivno na njemu, uzdajući se u to da će njihovi "topovi" zapucati glasnije i... »

Pitali smo analitičare može li Zoran Lutovac da oživi Demokratsku stranku

Vice 04.06.2018
Profesor Zoran Lutovac ima pred sobom veoma težak zadatak. Kao novi predsednik Demokratske stranke na njemu je da je vrati u relevantne političke tokove i "prebaci" je preko cenzusa i famoznih pet odsto. Nakon što je na izbornoj skupštini stranke za njega glasalo 659 od 1260 delegata, Lutovac je... »

Umeće jedenja doručka pod tušem

Vice 04.06.2018
Ne sećam se kad sam poslednji put tokom radne nedelje sela i spremila sebi doručak. Moj doručak, kad se desi, obično se sastoji od zabrinjavajuće velike kafe, dva gumena multivitamina, i možda, ukoliko se osećam stvarno dobro raspoloženo, bonžite progutane na brzaka u šaragama busa tokom... »

Kako su Kamerunci postali prvi moderni afrički fudbalski heroji

Vice 04.06.2018
“Snažni momci. Snažni! Ali, i dobri tehničari – ja tu nemam šta da ih naučim, lopta im se prosto lepi za noge. Samo, taktika im nije jača strana. Ali, naučiće...naučiće. A onda, ostali neka se pripaze." Ovako je davne 1970. govorio čuveni belgijski stručnjak , tada član tehničkog... »

©2018 Netmark d.o.o.