Vice

Greta nije jedina mlada aktivistkinja za koju treba da znate

Vice pre 19 dana
U toku prethodne godine, Greta Tanberg od jedne devojčice koja protestuje postala je masivni globalni pokret i lice svoje generacije koja se bori protiv klimatskih promena. Ove nedelje, ova šesnaestogodišnjakinja govorila je o sve gorem stanju naše… »

Dobrodošli u zemlju...odbojke

Vice pre 20 dana
Postoji mnogo tih priča koje počinju sa „ne mogu se setiti kada sam zavoleo nešto“, i moram da priznam, to je super uvod. Vi kao autor ispadnete skromni i šarmantno rasejani pred publikom, koja je automatski očarana vašim laid-back nastupom… »

Legendarna Naomi Kempbel zatvorila reviju Sen Loran

Vice pre 22 dana
Poslednjih nekoliko sezona Entoni Vakarelo (Sen Loran) je održavao revije u Trokaderu, u senci Ajfelovog tornja. To je veoma dramatično okruženje, ipak nastavio je da pomera granice jer nikada nije dovoljno. Njegovi modeli su bukvalno hodali po vodi… »

Edi Marfi ne brine za komentare na internetu jer nikad nije posedovao kompjuter

Vice pre 22 dana
Edi Marfi je nesumnjiva legenda komedije, a da li je spreman za novo vreme i novi svet? On veruje da jeste. U intervjuu za Njujork Tajms Džejson Cinoman, Jason Zinoman, proslavljeni komičar govorio je o svom povratku na scenu kroz biopic , o životu… »

Priča o glumici koja je ubila svog muža i zbog toga bila proterana iz Holivuda

Vice pre 22 dana
Kada je Sondra Edvards započinjala svoju modeling karijeru dok je bila tinejdžerka pedesetih, njeni ciljevi bili su jednostavni. Ova polu-indijanka skromnog porekla nadala se da će zaraditi dovoljno novca kako bi pomogla svojoj porodici, a da će onda… »

Buba Corelli osuđen na godinu dana zatvora zbog trgovine drogom

Vice pre 24 dana
Pošto je razmatren sporazum o priznanju krivice, Kantonalni sud u Sarajevu oglasio je krivim tridesetogodišnjeg Amara Hodžića poznatijeg kao Buba Corelli i Almira Bozaliju zbog krivičnog dela neovlašćene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih… »

Nije da se hvalimo, ali VICE je osvojio šest Emi nagrada. Pogledajte pobedničke filmove.

Vice pre 23 dana
VICE News odneo je kući šest Emi nagrada u kategoriji "Vesti i dokumentarci" na tradicionalnoj dodeli nagrada. Naša udarna dnevna emisija je tako drugu godinu za redom dobio najviše nagrada među večernjim news programima na američkim televizijama… »

Posetili smo deo Mumbaja koji je toliko zagađen da je proglašen nepodobnim za život za ljude

Vice pre 23 dana
Ovaj članak je deo serijala priča u kojima VICE prikazuje stanje širom sveta. Mahul je nekada bio pecaroško selo ali danas, ovaj deo Mumbaja je distopijska noćna mora. Ovo područje je stanište užasne kombinacije teške industrije i postrojenja za… »

Tinejdžerke su se udružile kako bi ubedile ljude da je jesti iskorišćene tampone sasvim normalno

Vice pre 23 dana
Tinejdžerke su možda najmoćnija strašna grupa - ne mogu se setiti nijednog perioda u svom životu da mi nisu bile zastrašujuće, čak ni kada sam i sama bila tinejdžerka. A kao dokaz za opravdano postojanje ovakvih osećanja, navodim vam sledeći… »

Hakovani telefoni bliskih saradnika Dalaj Lame

Vice pre 24 dana
Istraživačka grupa "Citizen Lab" objavila je izveštaj koji otkriva da su hakeri pokušali da prodru u mobilne telefone nekolicine zaposlenih Tibetanaca koji rade u kancelariji Dalaj Lame i tibetanskoj skupštini. Hakeri su koristili tip virusa koji je… »