Vice, najnovije vesti

Poruka koja je promenila moj život: Moj najbolji prijatelj je raskinuo sa mnom

Vice pre 3 sata
Jedan od mojih najboljih prijatelja raskinuo je sa mnom. Ništa loše se nije desilo, samo po sebi. U pitanju je bilo sporo hlađenje, baš kao da je veza kojoj je ističe rok trajanja. Kada prelistam stare poruke, mogu reći čak i da sam goustovan… »

Pitala sam najpopularnijeg tiktokera iz Crne Gore kako da uspem na toj mreži

Vice pre 7 sati
Došlo je do kraja. Shvatila sam da je moja nezainteresovanost za TikTok nešto što treba da ostavim iza sebe kada mi je moja baka (da, majka moje majke) pre neki dan na jebeni Viber poslala jebeni video sa TikToka. U pitanju je svakako blago… »

Naučnici su pronašli kanabis na drevnom oltaru i izgleda se koristio da se vernici naduvaju pre obreda

Vice pre 8 sati
Kraljevstvo Judeja, civilizacija iz gvozdenog doba koncentrisana oko Jerusalima, istaknuta je u hebrejskoj Bibliji kao mesto sa velikim kulturnim uticajem. Ali sada su arheolozi razrešili misteriju koja verovatno nikada nije razmatrana ni u jednom… »

Ovo će biti prvi beloruski izbori u Srbiji, ali Vučić ne bi da bude Lukašenko

Vice pre 1 dan
U nedelju 21. juna uveče slaviće se u centrali Srpske napredne stranke, biće trubača i Dodika, a špalir će aplauzom dočekati usuda zemlje Aleksandra Vučića koji će, ganut do suza, odsvirati još koji akord patetike i pasivne agresije. Biće… »

Unutrašnjost nemačkih bordela u fotografijama

Vice pre 1 dan
Kako uopšte uđeš u bordel sa kamerom? Bordel baš nije mesto gde ljudi žele da budu uslikani - makar ne ukoliko su tu u svojstvu mušterije. Katarina Bose ipak nije bila sprečena ovom činjenicom da to ipak učini. Fotografisala je sving klubove… »

Ovaj instagramer je izboden i opljačkan, nakon što je objavljivao slike iz svog raskošnog života

Vice pre 1 dan
Jedne noći, dok je spavao u svom domu u Mančesteru, dvadesetjednogodišnjeg Kijerana Hamiltona su probudili neki čudni zvuci. Kada je došao sebi, pomislio je da je čuo korake na stepeništu. Njegova dva francuska buldoga se često koškaju, i on je… »

Vesti dana »