Vice

Poruka koja je promenila moj život: Moj najbolji prijatelj je raskinuo sa mnom

Vice 04.06.2020
Jedan od mojih najboljih prijatelja raskinuo je sa mnom. Ništa loše se nije desilo, samo po sebi. U pitanju je bilo sporo hlađenje, baš kao da je veza kojoj je ističe rok trajanja. Kada prelistam stare poruke, mogu reći čak i da sam goustovan… »

Pitala sam najpopularnijeg tiktokera iz Crne Gore kako da uspem na toj mreži

Vice 04.06.2020
Došlo je do kraja. Shvatila sam da je moja nezainteresovanost za TikTok nešto što treba da ostavim iza sebe kada mi je moja baka (da, majka moje majke) pre neki dan na jebeni Viber poslala jebeni video sa TikToka. U pitanju je svakako blago… »

Ovo će biti prvi beloruski izbori u Srbiji, ali Vučić ne bi da bude Lukašenko

Vice 03.06.2020
U nedelju 21. juna uveče slaviće se u centrali Srpske napredne stranke, biće trubača i Dodika, a špalir će aplauzom dočekati usuda zemlje Aleksandra Vučića koji će, ganut do suza, odsvirati još koji akord patetike i pasivne agresije. Biće… »

Unutrašnjost nemačkih bordela u fotografijama

Vice 03.06.2020
Kako uopšte uđeš u bordel sa kamerom? Bordel baš nije mesto gde ljudi žele da budu uslikani - makar ne ukoliko su tu u svojstvu mušterije. Katarina Bose ipak nije bila sprečena ovom činjenicom da to ipak učini. Fotografisala je sving klubove… »

Ovaj instagramer je izboden i opljačkan, nakon što je objavljivao slike iz svog raskošnog života

Vice 03.06.2020
Jedne noći, dok je spavao u svom domu u Mančesteru, dvadesetjednogodišnjeg Kijerana Hamiltona su probudili neki čudni zvuci. Kada je došao sebi, pomislio je da je čuo korake na stepeništu. Njegova dva francuska buldoga se često koškaju, i on je… »

Kako da pristojno raskinete vezu, pričaju kvir žene

Vice 02.06.2020
Većina raskida je bez veze, ukoliko čovek nije mrtav i hladan iznutra. Ali neki raskidi su bolji od drugih. Šta više, kvir žene su obično prilično dobre u njima. I to ne kažem samo zbog toga što sam ostala prijateljica sa svojim bivšima, a one… »

Tramp je upravo zapretio da će upotrebiti vojsku SAD protiv Amerikanaca

Vice 02.06.2020
VAŠINGTON – Predsednik Tramp se zakleo da će upotrebiti vojsku SAD za gušenje smrtonosnih nemira koji potresaju zemlju tokom široko rasprostranjenih protesta protiv policijskog nasilja. Tramp je već razmestio na hiljade vojnika po američkim… »

Zašto je uprkos svemu Beč postao moj grad

Vice 02.06.2020
Nemačka televizija Arte je napravila dokumentarac u kome se pojavljuje mlada Kineskinja koja je već deset godina u Parizu, gde je završila studije sociologije. Potpuno integrisana devojka, tečno priča francuski i jako je uspešna u svom poslu. Ali… »

Novi građanski rat na pomolu u SAD: kako ekstremni desničari koriste proteste za Džordža Flojda

Vice 01.06.2020
Ekstremni desničari se pojavljuju naoružani na protestima protiv brutalnosti policije, koji su se razbuktali po celoj zemlji. Drugi huškaju na nasilje sedeći za svojim kompjuterima, nagovarajući pratioce da sprovode nasilje nad crnim demonstrantima… »

Neko blokira policijske frekvencije u Čikagu pomoću srpske muzike iz rata u Bosni

Vice 01.06.2020
"Remove kebab" je rečenica koja je neizbežna ako surfuješ makar malo sivljim delovima interneta, kao što su na primer jutjub komentari. Koriste je desničari, alt i oni mejnstrim, kao šifru za poziv na ubijanje muslimana. Nekada je to u zajebanciji… »