Vice » Vesti dana

https://www.vice.com/rs/

Vice

Upoznajte Florisa, slabovidog navijača koji ne propušta nijednu utakmicu

Vice pre 25 dana
Prvobitno objavljeno na Dok fudbaleri Fejenorda i slovačkog Trenčina pikaju lopte na terenu, Floris Efraim (23) okrenut je glavom prema navijačkoj tribini. Upravo je skinuo slušalice, i vidno uživa u organizovanom navijanju roterdamske "legije". "Nekada mi dođe samo njih da slušam ceo meč",... »

Kobi Brajant ne voli što ga svi podsećate da je napunio četiri banke

Vice pre 26 dana
Kobi Brajant napunio je četrdeset godina u četvrtak 23. avgusta, ali kako je internet reagovao pošten čovek bi pomislio da je nedajbož' umro. Izjave saučešća najlepših želja prosto su preplavile društvene mreže. Prvi je u akciju stupio Dvejn Vejd ovim postom. Pa se onda uključio i Lamar... »

Dril, jedini dobar Tviter nalog, sada ima knjigu

Vice pre 26 dana
Ako nikada niste čuli za Twiter nalog @dril, to je u redu. Znači da ste emotivno zdravi i da se bavite sportom i sličnim stvarima. Mi ostali ćemo biti jako srećni vestima da dril, a.k.a. wint, misteriozni kralj dela Tvitera koji se zove “ Weird Twitter,” osoba odgovorna za "druže, ni meni... »

UFC borac Brajs Mičel je pocepao svoja muda bušilicom

Vice pre 27 dana
Gle, da se razumemo, nije bila namera da se ovaj naslov uopšte ikada napiše. Ali, desilo se to što se desilo. UFC borac Brajs Mičel je pre neki dan uspeo da uneredi svoje testise tako što ih je malo promešao burgijom. Ako vam se pripovraćalo od čitanja, niste jedini. Čitajući njegov opis... »

Hrabri Partizan do remija sa Bešiktašom

Vice pre 27 dana
Kada je Miroslav Đukić otišao iz Partizana, ostavio je za sobom jednu vrstu pustoši. Ekipa je bila fudbalski nepovezana - igrači se "ne nalaze" po terenu, u odbrani su "gluvi telefoni", a golovi su po pravilu više blic-momenti inspiracije nego plodovi izrađenih akcija. Međutim, to nije bila... »

Još jedan spektakl Ajaksovih navijača u Amsterdamu

Vice pre 28 dana
Ajaksovi "ultrasi" ponovo su napravili spektakl pred jednu važnu utakmicu. Ono što se jednom spontano dogodilo polako postaje tradicija. Okupljanje ispod mosta nedaleko od "Amsterdam Arene" ponovo je zapalilo navijačku strastu pred ulazak na tribine. Dobra atmosfera prenela se i na stadion na... »

Put do Lige Šampiona vodi kroz Salcburg

Vice pre 30 dana
U nekoliko navrata sam se upitao - ko je ovde zbunjen što nema publike - "naši" ili "njihovi"? To vam otprilike dovoljno govori kakva je bila prva utakmica plej-ofa za Ligu Šampiona između Zvezde i Salcburga. Tvrda i kalkulisana - i bez golova. Prvo poluvreme nije donelo previše uzbuđenja.... »

Saša Janković na čelu novoformiranog "Građanskog bloka 381"

Vice pre 30 dana
Lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković na čelu je novoformiranog "Građanskog bloka 381" koji je osnovao zajedno sa Zelenom ekološkom partijom - Zeleni, Mađarskim pokretom, Šumadijskom regijom i koalicijom "Tolerancija". Kako su naveli iz novoosnovanog bloka glavni ciljevi za koje će... »

Čovek je upao u veliku, naizgled lažnu rupu u muzeju umetnosti

Vice pre 29 dana
Turisti su tokom godina razvili reputaciju slučajnih uništivača raznih neprocenjivih umetnina – i sad izgleda da je jedno delo u muzeju Seralves Fondacije u Portu izvelo malu osvetu. Prošle nedelje, optička iluzija koju je napravio britanski umetnik Aniš Kapur ispostavila se kao previše... »

Od Njukasla do Plzenja - sve Partizanove jeseni

Vice pre 30 dana
Srpski klupski fudbal deli se, grubo rečeno, na dve faze - pre Barija, i posle Barija. Pre nego što je Crvena Zvezda te majske večeri podigla "ušatog", nije bilo sumnje koji od "večitih" uživa veću evropsku reputaciju. Ali nakon toga, uloge su se potpuno zamenile - otkako je dejtonski... »

©2018 Netmark d.o.o.