Vice » Vesti dana

https://www.vice.com/rs/

Vice

Pobednik dana: Belgija

Vice 18.06.2018
"Jebo lud zbunjenog" je otprilike precizna definicija prvih nekoliko dana ovog Mundijala u Rusiji. Jer, kako drugačije objasniti turnir na kojem Argentina i Brazil prospu bodove protiv Islanda i Švajcarske, a zvanični šampion - pa još Nemačka - otvori odbranu titule porazom od Meksika?... »

Ovo je najsumnjiviji meč u istoriji Mundijala

Vice 18.06.2018
Fudbal i politika u suštini ne bi trebali da idu zajedno, ali 1978. to nikako nije bio slučaj. Kada je FIFA dodelila Argentini organizaciju Mundijala, godina je bila 1966. i južnoamerička zemlja je prolazila kroz relativno miran period. Dvanaest godina kasnije, situacija je bila drastično... »

Pobednik dana: Kolarov!

Vice 17.06.2018
Kada smo poslednji put odsustvovali osam godina sa nekih velikih turnira, prvi meč protekao je u velikoj nervozi. Pasovi nisu išli, protivnik se branio, a onda je Siniša uzeo loptu, rekao "dobro, dosta više" i rešio stvar. Nekakvu reprizu videli smo i danas kada se Srbija ponovo predstavila... »

Pobednik dana: Island

Vice 16.06.2018
Pre četiri godine, Island je stigao do baraža za svetsko prvenstvo i izgubio od Hrvatske. Lokalni mediji su se smejali selekciji koju čine "ribari, poštari, pekari" uz tek poneku pohvalicu na račun fudbalskih kvaliteta ovih momaka. Pre dve godine, Island se dokopao evropskog i izbacio Englesku... »

Pronađen novinar Cvetković, ispituje ga MUP Srbije

Vice 15.06.2018
- Novinar Stefan Cvetković pronađen je živ i zdrav. On je na ispitivanju u policiji i mogu da vam kažem da će se tamo dugo zadržati, jer ima mnogo toga da objasni -saopštio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na vanrednoj konferenciji za štampu. On je rekao da je Cvetković pronađen u... »

Pobednik dana: svi mi koji smo gledali Španija - Portugal

Vice 15.06.2018
Drugi dan SP počeo je mlitavo - šta mlitavo, penzionerski. Prvo su se Urugvaj i Egipat vrteli u krug kao slepci sat i po, da bi Suarez i drugari na kraju trijumfovali golom posle prekida kad je "iks" već bio zaokružen na tiketu. Posle njih, sledilo je još 90 minuta proživljene agonije u... »

Ovaj lik je prijatelje uslužio takosima spremljenim od njegove amputirane noge

Vice 15.06.2018
Ako biste mogli da probate ljudsko meso a da to bude etički, da li biste to učinili? To je vrsta pitanja koja postavljate nakon što ste naduvani pogledali Kad jaganjci utihnu. Kako god da odgovorite, niko vas neće držati za reč. Ali u skorašnjem postu na Reditu, korisnik IncrediblyShinyShart... »

Pobednik dana : Aleksandar Golovin

Vice 14.06.2018
Kada vam kažem „otvaranje mundijala“, na koga prvog pomislite? Da li na dva koncentrisana bljeska afričkog fudbala – onog iz 1990., kada je , ili pak onog mlađeg iz 2002. u kojem je Senegal krajnje neočekivano iznenadio evropskog i svetskog prvaka Francusku? Možda na super-brzi crveni... »

Zašto Rusi jedva čekaju da ugoste neprijatelje na Svetskom prvenstvu

Vice 14.06.2018
Prvobitno objavljeno na . Dobro su poznati burni odnosi između Rusije i Zapada. Skoro svakog meseca krene nova priča o međunarodnim razmiricama povodom ovoga ili onoga, od uticaja na izbore, preko glasina o snimcima zapišavanja prostitutki, do optužbi za napa d otrov nim gasom na bivšeg ruskog... »

Ovo su svi tipovi Srba sa kojima ćete gledati SP u fudbalu

Vice 14.06.2018
Fudbal. Svi prate fudbal, zar ne? Dobro, ne baš svi – tokom sezone, ima ljudi koji se zanesu, a ima i onih drugih. Međutim, tokom svetskog prvenstva, ono “skoro svi” se pretvori u “baš svi” – mundijalska groznica protutnji zemljom poput uragana, a kako ove godine Srbija ponovo... »

Pucnjava u Torontu, dvoje ubijeno, 14 ranjeno

Politika  pre 1 sat  još 12 povezanih

Četvoro povređeno u sudaru na Ovčanskom putu

Novi magazin  pre 43 minuta  još 8 povezanih

Deo Sremskih Karlovaca bez vode

RTV  pre 48 minuta  još 4 povezane

"NIKAD, ALI NIKAD NE PRETI SAD, ILI..."

B92  pre 2 sata  još 7 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.