Vice

"Odgovori leže u pabu" – Priča o ženi koja je nestala u sopstvenoj kući

Vice 08.01.2020
Klaudija Lorens je volela „Tvoju pesmu“ Eltona Džona. Prijatelji se sećaju kako je tokom večeri koje su zajedno provodili u Raginoj glavi u Jorku često dolazilo do trenutka kada bi ona pustila tu pesmu na džuboksu u pabu, i kada bi svi klicali… »

Apokaliptične fotografije bitke sa požarima u Australiji

Vice 08.01.2020
Australija gori. Već mesecima gori, a do sada je izgorelo više od 50 miliona hektara šume. Najmanje 24 osobe su poginule, od čega 7 prošle nedelje. Veruje se da je poginulo 480 miliona životinja u Novom Južnom Velsu. Više od 1500 kuća je… »

Evo koja Netfliksova serija je bila najgledanija u 2019.

Vice 07.01.2020
Dakle, to je to. 2019. godina je prošla! Bila je uglavnom paklena (Bregzit, ekološka katastrofa koja je zadesila Amazoniju, pregršt desničarskih premijera i predsednika), sa povremenim malim izletima dobrih stvari raštrkanih usred svega toga ( Greta… »

Marko sanja Evroligu, studira u Beogradu a igra košarku na Siciliji

Vice 07.01.2020
Novine pišu o velikim zvezdama košarke, njihovim formiranim karijerama i „čudu od deteta“ koje već sa šesnaest godina igra u Barseloni. Oduvek sam mislila da sam proces ponekad zaslužuje veću pažnju od blistavih momenata košarkaških ideala… »

Kako izgleda život lekara na terenu u zabitim selima Šumadije

Vice 06.01.2020
Kad gradski lekar hitne pomoći pođe na teren mora da ponese torbu sa instrumentima i opremom, seoski pakuje i gumene čizme. Od gradskog lekara očekuje se medicinsko znanje, od seoskog i poznavanje 30-ak sela, mora da zna gde u оdređenom zaseoku… »

Od Darknet-a do Snapchat dilera: ovo je bila decenija droga sa interneta

Vice 06.01.2020
Sudbina droga, kao i ljudskih bića koja ih konzumiraju, jeste da evoluiraju. Tokom ove decenije smo bili svedoci toga da se transakcije pomeraju sa zadnjih sedišta i uličnih ćoškova na direktne poruke i onlajn crno tržište. Prema Svetskom… »

Ovaj restoran je najbolji pank klub u Americi u 2019.

Vice 03.01.2020
Kako se približavamo kraju ove proklete dekade, neki od nas pokušavaju da se prisete najboljih stvari koje su nas zadesile u poslednjih 10 godina, nadajući se da će 2020. biti manje govnjiva godina, i početak bolje dekade. Iako su nam 2010.te donele… »

Otvorila sam izložbu u beogradskom svingerskom klubu i bilo je nezaboravno

Vice 03.01.2020
Opšte je poznato da je umetnost lekovita, otkud je nastala i art-terapija. S obzirom da sam po pitanju arta školovana, na neki način sam edukovana da navedenu kuru primenim na samoj sebi. A za ovo često osećam i nasušnu potrebu. Tako sam, nakon… »

Koliko je loše ako povraćaš na silu posle celovečernjeg pijančenja?

Vice 31.12.2019
Ah, prijatelji. Oni su kao porodica, samo više kul. Potpuno prilagodljivi. Ako padneš, jedan od njih će ti se naći da ti pomogne da ustaneš. Ali koliko god da prijatelji mogu da budu sjajni, takođe prave i velike gluposti. Stvari koje ti pomere… »

Sedam najboljih filmova u 2019.

Vice 31.12.2019
Tokom 2019. smo bili blagosloveni sa dva filma Martina Skorsezea, od kojih je jedan ( Irac) gangsterski ep u trajanju od 3 i po sata. Ranije ove godine, Džordan Pil je ponovo napravio veliki uspeh, sa nastavkom filma Beži, pod nazivom Mi, koji je… »

Vice, najnovije vesti »