Vice

Barmen koji je otkrio defekt na bankomatu i spiskao 1,6 milion dolara

Vice 22.05.2020
Ovo je mali odlomak iz naše poslednje epizode Ekstrema: VICE podkasta ekskluzivno za Spotifaj. Ako želite da čujete celu priču o Denovom hakovanju bankomata, poslušajte celu epizodu ovde . Den Saunders je bio napolju na piću u svom rodnom gradu… »

Niko u Srbiji nije preminuo od Covid-19 u poslednja 24 časa

Vice 22.05.2020
Slušali smo uznemiravajuće statistike o smrtnim slučajevima, koji su se nizali kao posledica korona virusa tokom prethodnih 59 dana. Čak ni danas situacija s brojem obolelih nije baš opuštena, jer kako stoji na sajtu Covid19.rs, imamo 105 novih… »

Trenirala sam sebe da postanem ranoranilac

Vice 22.05.2020
Ne radi se o tome da ne želim da ustanem ujutru. Prosto ne mogu. Zapravo, u toku jutra sam najproduktivnija, ukoliko uspem da krenem, radim bez problema. Ujutru mogu da sednem u svoju stolicu i da popijem kafu, što je dobar način da se započne dan… »

Supreme, Rolex, Nike: sve što nosim je lažno i ne vidim problem u tome

Vice 21.05.2020
Možeš da potrošiš hiljadu i po funti na Lui Vitonovu majicu sa monogramom, ili možeš da odeš na kineski prodajni sajt i pazariš kopiju po ceni dostave klope za mamurluk. Globalni bum ulične mode je preplavljen kopijama odeće, u rasponu od… »

Neko je hakovao ozvučenje na džamijama da umesto poziva na molitvu emituje “Bella ciao“

Vice 21.05.2020
U tuskom gradu Izmiru se juče sa ozvučenja minareta nekoliko džamija, umesto redovnog pojanja hodže, zaorila italijanska antifašistička pesma “Bella ciao“, kako javljaju Ovaj incident se dogodio tokom Ramazana, meseca posta za muslimane, a… »

Info park: Žilet-žica za migrante predstavlja kraj humanitarizma

Vice 21.05.2020
Poslednjih nedelja - moglo bi se reći, baš od kako je opet krenulo da se ozbiljno priča o izborima - ponovo se u javnosti u fokus stavljaju teme vezane za migrantske teme u javnosti, ali nažalost, iz najružnijeg mogućeg ugla širenja straha i… »

Kako je biti trans muškarac u Srbiji?

Vice 21.05.2020
Srbija često ne deluje kao pogodno tlo za izražavanje autentičnosti ličnosti, a posebno ne za preispitivanje osnova na kojima je izgrađuješ. Ako ti se desi da se osetiš psihički poljuljano i usled toga doneseš POTPUNO ZDRAVU odluku da počneš da… »

"Mnogo smo se snimali" – karantin nije ubio svačiji seksualni život

Vice 21.05.2020
Emili nije mislila da će uspeti da svrši samo od penetracije, ali shvatila je da može kada je počeo . Jednog dana, njen dečko je bio zauzet zakazivanjem postova na Fejsu i Tviteru za brend cipela za koji radi, a ona je sklonila laptop sa strane i… »

Psihoterapeutkinja iz Srbije savetuje kako da se što pre vratimo na normalan način funkcionisanja

Vice 20.05.2020
Nakon završetka vanrednog stanja u Srbiji posledice epidemije se i dalje osećaju. Iako se život mnogima polako vraća u normalu, primetila sam da se mnogi žale na nesigurnost i brigu kada se radi o tome da li je njihovo zdravlje i dalje ugroženo. Sa… »

Ako vam ovih dana stigne mejl u kome vas banka obaveštava da imate priliv deviza, ne otvarajte ga

Vice 20.05.2020
U svemu što se događa ovih dana, idealna su vremena za sve lovce u mutnom, političare i druge slične zloupotrebljivače ljudske nesreće ili nepameti. Naročito je dobro vreme za sve vrste sajber-prevare, jer ljudi su za kompjuterom ili na mobilnom… »