Vice » Vesti dana

https://www.vice.com/rs/

Vice

Mjuing: Tehnika kojom se menja oblik lica je zapalila Jutjub

Vice pre 5 dana
Ako provodite dosta vremena na , sigurno ste primetili novu sekciju videa koja se pojavila i sve je popularnija: Jutjuberi koji tvrde da im se oblik lica promenio zahvaljujući nečemu što se zove "mjuing". Ova zaraza proširila se po Instagramu i Jutjubu, a njeni sledbenici tvrde da je u suštini,... »

Učenici Filološke gimnazije pozvali i ostale škole na ulicu ako im ne oslobode druga

Vice pre 7 dana
Učenici Filološke gimnazije u Beogradu koji protestuju ispred SUP "29. novembar" najavili su da će, ukoliko vlasti za 48 sati ne puste njihovog školskog druga Pavla Cvejića - uhapšenog zbog upada na RTS - i ne izbrišu mu dosije, pozvati đake svih srednjih škola da izađu na ulice. Učenici... »

Da li je Boško Obradović preuzeo proteste u Srbiji?

Vice pre 6 dana
Posle tri meseca mirnih protesta u Beogradu i još 90 gradova Srbije, protest #1od5miliona u kojima je učestvovalo desetine različitih političkih stranaka, udruženja i organizacija i desetine hiljade građana koje je okupila ideja o borbi protiv represije i nasilja, ovog vikenda na... »

Kako droga utiče na vezu

Vice pre 7 dana
Prvo što sam uradila kada sam srela Toma na žurci u nekom hangaru bila je debela crta koke. Imala sam 20 godina i brzo sam se navukla na njega, iako je otvoreno izlazio s drugim devojkama. Provodila sam vikende kod njega na gajbi, tamo sam sedela i crtala se i bila ignorisana od strane njegove... »

Baklja u zubima, košarka i Novi Pazar u srcu

Vice pre 7 dana
Dok fudbalski klub tavori na dnu druge lige i sprema se da sledeće godine pređe u treći rang takmičenja, novo čedo novopazarskih ljubitelja sporta, KK Novi Pazar napravio je istorijski uspeh. Ovaj klub je pobedom nad Dinamikom, izborio mesto u drugoj Jadranskoj liigi (ABA 2), gde će se... »

Okončan celodnevni protest opozicije u Beogradu

Vice pre 8 dana
U centru Beograda u nedelju su tokom celog dana demonstrirale pristalice opozicije a zabeleženo je i nekoliko incidenata. Jedan od lidera Saveza za Srbiju Boško Obradović okončao je skup ispred SUPa u ulici Despota Stefana u 18 časova i najavio da će organizatori u ponedeljak saopštiti kada... »

Ove fotografije pokušavaju da uhvate paranormalne aktivnosti

Vice pre 8 dana
Priča je prvobitno objavljena u VICE Magazin Truth and Lies izdanju. Kliknite OVDE da se pretplatite. Odrasla sam slušajući mitove o svom porodično domu, iz ere Građanskog rata, koji je bio seljačka kuća stare plantaže u Mefisu, Tenesi. Pričano mi je o zvucima koraka na stepenicama svake... »

Demonstracije pred RTS-om završene, novi skup u nedelju u podne ispred Vučićevog kabineta

Vice pre 9 dana
Nekoliko stotina demonstranata, predvođenih liderom Dveri Boškom Obradovićem u subotu uveče ušlo je u zgradu RTS tokom petnaestog po redu protesta #1od5miliona. Nakon jednog sata, pripadnici Žandarmerije izbacili su, u nekim slučajevima i iznosnili ljude iz zgrade u Aberdarevoj ulici.... »

Sadnja drveća sa gradjanima koji se bore za zeleniji Beograd

Vice pre 8 dana
Prateći vesti prethodne nedelje, čovek bi opravdano mogao da pomisli da je centar Beograda pod opsadnim stanjem. U nekoliko velikih gradskih ulica su kamioni s platformama, s kojih se čuju zvuci motornih testera, drveće je sečeno na Ušću i Kalemegdanu zbog izgradnje žičare i gondole, a u... »

Pet pitanja za lika koji... kreše sladoled u tržnom centru

Vice pre 9 dana
Na internetu sam ravno već šesnaest godina i kao očekivani rezultat toga je to što sam naleteo na ozbiljan broj mračnih klipova koje nikad nisam želeo da vidim i sa velikom sigurnošću mogu da izjavim da je ono što sledi definitivno najiritantnija i najneprijatnija stvar koju sam ikada... »

©2019 Netmark d.o.o.