Vice

Srpsko NBA veče u Dalasu sa Kingsima: Intervju sa Igorom Kokoškovim, kafica sa Peđom, pesma sa Bobanom

Vice pre 7 dana
Ove nedelje, nama dobro poznati tim iz severne Kalifornije igrao je u Dalasu protiv našeg centra Bobana Marjanovica i njegovih Maveriksa, koji su u čast svih prisutnih srpskih igrača - a i navijača - napravili zvanično "srpsko NBA veče". Kad god su… »

Može li trava da izleči mamurluk?

Vice pre 8 dana
Džek se kune u travu kao lek za mamurluk. Prvi put je probao u koledžu kao brucoš. Bio je pijan i pre toga, ali posle jedne naročito ozbiljne pijanke, njegov stariji i iskusniji cimer mu je objasnio da trava može da otupi bol mamurluka. Nisu mogli da… »

Poljska balerina koja je pucala na naciste dok su je odvodili u gasnu komoru

Vice pre 8 dana
Šta biste učinili da ste lice u lice sa sigurnom smrću? Da li biste prihvatili svoju sudbinu ilik biste se borili do poslednjeg daha? Za Frančesku Man, ili Francisku Manovnu, poljsko-jevrejsku plesačicu na putu do gasne komore u Aušvicu, odgovor je… »

Prešla sam 3000 km od Portugala do Srbije uz pomoć podignutog palca i evo šta sam naučila

Vice pre 8 dana
Autostopiram od srednjoškolskih dana, jer često nisam imala dovoljno novca da odem tamo gde želim. Najpre su to bile male razdaljine, između gradova u Srbiji. Često sam putovala sama, i nisam se plašila strašnih priča o kindapovanjima i… »

Tupak je živ u Novom Meksiku, tvrdi novi film

Vice pre 9 dana
Još od njegove smrti 1996, počele su kružiti priče da je Tupak Šakur živ i zdrav negde na Jamajki, Kubi, u okviru programa zaštite svedoka ili da - kako novi dokumentarac sugeriše - uživa u okviru granica SAD, negde u državi Novi Meksiko. U svom… »

Koliko smeš da popiješ pre nego što nastane ozbiljna šteta?

Vice pre 10 dana
Nedavno je u Australiji, po prvi put nakon 10 godina, promenjena količina alkohola koja se zvanično smatra "bezbednom," jer su nadležne medicinske institucije utvrdile da je - manja nego što se ranije mislilo. Istraživači iz Nacionalnog saveta za… »

Isprobao sam video igru koja se igra gaćama

Vice pre 9 dana
Tekst je prvobitno objavljen na . I dok na internetu ne nedostaje preparata za povećanje libida, lečenje erektilne disfunkcije i ojačavanje karličnog poda, ništa od toga ne poseduje tako komičnu primamljvost kao gaće za povećanje erekcije koje… »

Proveli smo Veče zaljubljenih sa dreg kraljicama Beograda

Vice pre 9 dana
Zadimljeni KC Grad od znojavog poda do plafona pun ljudi željnih slobode, kabarea i iskrenosti o tome ko su i kako se osećaju. Veče posle dana zaljubljenih bilo je rezervisano za Drag Show pod nazivom „Ljubav je tradicionalna vrednost“, koji je… »

Sa režiserom andergraund hit filma "Moj jutarnji smeh" o nenamernoj nežnosti i poslednjoj ulozi Nebojše Glogovca

Vice pre 10 dana
Slično Čehovljevoj opasci o pušci koja mora opaliti, može se tvrditi da u jugoslovenskoj kinematografiji prisustvo seksualno nevinog mladića dospele dobi, popularnog junfera, neumitno vodi narativ u pravcu njegovog “postajanja čovekom” često uz… »

Nidža iz Klike nam je pustio svoj novi album kao poklon za Dan zaljubljenih

Vice pre 14 dana
Svi koji me znaju, znaju i koliko sam oduševljena likom i delom Ničketa 3000. Da, upravo onog koji je promociju svog novog albuma Dumminicc najavio za petnaesti februar, i da, to je isti onaj album koji njegovi fanovi čekaju još od kada ga je prvi put… »

Vice, najnovije vesti »