Vice

Rijana objavljuje svoju prvu knjigu

Vice pre 7 dana
Dok Rijana završava njen dugo očekivani album, fanovima je pripremila još jedno izdanje - njenu prvu knjigu. Sudeći prema Phaidonu, koji će da objavi knigu 10. oktobra, vizualna autobiografija na 504 strana će sadržati 1000 fotografija njenog… »

Kako izgleda odrastanje sa ogromnim grudima

Vice pre 9 dana
Sa 14 godina sam prvi put izbačena sa časa. Moglo je to i češće da se dešava, pošto sam zaista imala dugačak jezik. Ali tog dana, školske 2007. godine profesorka me poslala kući zbog predubokog dekoltea. “Deluje da vam je izraz skroz do… »

Nakon epizode Saut Parka o cenzuri, Kina je obrisala kompletnu seriju sa Interneta

Vice pre 8 dana
South Park dočekan je na nož kada je kineska vlada prošlog četvrtka, nakon premijernog emitovanja epizode pod nazivom "Band in China" u kojoj se proziva Holivud zbog svojih napora da se prilagodi pravilima cenzure koja postoje u Kini. Sada, prema… »

Ko je Aljbin Kurti - "iznenađujući" pobednik izbora na Kosovu

Vice pre 8 dana
Pobeda pokreta “Samopredeljenje” na upravo završenim vanrednim parlamentarnim izborima na Kosovu, nije iznenađenje. Kako je i sam lider pokreta Aljbin Kurti kazao, strpljivo su godinama gradili imidž boraca protiv korupcije i nepotizma, kao i… »

“Džoker“ je, čini se, uprkos prašini koja se oko njega podigla, užasan film

Vice pre 10 dana
Postoji samo nekoliko filmova najavljenih za ovu godinu koji su više iščekivani i o kojima se više pričalo nego o Džokeru Toda Filipsa, u kome glavnu ulogu igra Žoakin Finiks. Nakon naleta pozitivnih ocena koje su stigle u početku - "film vredan… »

Kakvi Baka Prase i Janko, čuvajte decu od ovog idiota

Vice pre 9 dana
Ako već želite da čuvate decu od nekog Jutjubera, neka to bude od ovog lika. Jezivo. Kao devojka od 23 godine koja zapravo prati šta se dešava na ovoj našoj, da ne kažem balkanskoj, Jutjub sceni, moram reći da sam dosta svog vremena provela u… »

Brucoši koji su se doselili u Beograd o tome šta ih je najviše šokiralo

Vice pre 9 dana
Oktobar je počeo, a sa njim i nova akademska godina. U ovom periodu, mnogi mladi ljudi prvi put su se odselili iz svog roditeljskog doma kako bi se dalje školovali na nekom od beogradskih fakulteta. I dok mnogi od nas ne mogu ništa osim da im pozavide… »

Organizovane podrške lokalnim moćnicima moraju da prestanu

Vice pre 12 dana
Može li jedno suđenje lokalnim moćnicima u Srbiji da prođe bez skandala? Posle predsednika opštine Grocka Dragoljuba SImonovića koji je optužen za paljenje kuće novinara i čelnik opštine Brus Milutina Jeličića Jutke kome se sudi za seksualno… »

Teoretičari brojeva zabrinuti su da je sva matematika dosad pogrešna

Vice pre 12 dana
Dešava se proboj različitih softvera u polje teorijske matematike. Neki od najvećih umova ovog polja, velika imena poznata po svojoj pouzdanosti, počinju da koriste softvere kako bi im pomogli da razumeju i verifikuju određene dokaze. Kevin Bazard… »

Fotografije njujorških repera pre nego što su postali zvezde

Vice pre 12 dana
Osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka, engleska fotografkinja Dženet Bekman živela je u Ist Vilidžu u Njujorku, na Aveniji B i bavila se muzičkom fotografijom za britansku štampu. Slikala je i po nekoliko koncerata nedeljno. Dženet je… »

Vice, najnovije vesti »