Arhiva » Vesti » Jugmedia 14.02.2018

Četvoro povređenih u sudaru na grdeličkom putu

Jugmedia sreda, 14. februar 2018.  |  Jugmedia

U sudaru dva vozila na starom putu od Leskovca prema Grdelici povrede je zadobilo četvoro putnika, koja su prebačena u urgentni centar Opšte bolnice Leskovac. Vozača koji je izazvao sudar bežao je od policije.

Kako je potvrđeno Jugmedii u leskovačkoj policiji, do saobraćajne nezgode došlo je u 22.10 sati kod sela Grabovnica. Prema još nezvaničnim informacijama, jedan muškarac je zadobio teške povrede, ostali lakše. Takođe, u jednom od vozila bilo je dete staro između 5 i 6 godina koje je, na sreću, prošlo sa ogrebotinama.

Pedesetpetogodišnji Blagije S., koji je lakše povređen, ispričao je za Jugmedii da je on vozio iz pravca Grdelice, a da je drugo vozilo iz pravca Leskovca išlo istom trakom, pa je tako došlo do direktnog sudara.

„Ja sam ga video i bio sam dovoljno priseban da najpre usporim i pokušam da skrenem. Njega je jurila policija. Nažalost, svom silinom se zabio u moj auto„, kaže čovek koji ima povredu glave, dok je njegov suvozač prošao neograban.

Povređene vode na rendgen

Uviđaj na licu mesta je u toku, a naši čitaoci javljaju da je put blokiran

Nezvanično saznajemo da je potera organizovana zbog navodne otmice

Dežurni lekari Službe urgentnog centra Opšte bolnice nisu, i pored upornih molbi, hteli da pruže bilo kakvu informaciju novinarima o stanju povređenih. Jedino što smo od osoblja u prolazu uspeli da saznamo to je potvrda da je u ovoj nezgodi teže i lakše povređeno četvoro osoba, među kojima i jedno dete.

Uvek humani policajci su dete na rukama uneli u urgentni centar


Objavljeno na sajtu jugmedia.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Leskovac

©2019 Netmark d.o.o.