Jugmedia » Vesti dana

http://jugmedia.info

Jugmedia

NIŠKE VESTI: Nove klupe zatrpane smećem, počupano cveće…

Jugmedia pre 17 minuta
Ni čitav jedan dan nije mogao da prođe a da amfiteatar kod spomenika Šabanu Bajramoviću na keju kraj Nišave bude lep i čist, pišu Niške vesti. Kako prenosi ovaj portal, ružna slika zatrpanog amfiteatra naljutila je Nišlije koji su jutros pre sedam sati prošli samim centrom grada, atužno... »

U sudaru dva automobila poginuo na licu mesta

Jugmedia pre 17 minuta
U sudaru automobila i džipa na putu Niš – Prokuplje u Merošini poginuo je M. S. (76) Kako piše Kurir, on je vozio Ladu nivu i sudario se sa Opelom kojim je upravljao N. V. M.S. je preminuo na licu mesta. Obavljen je uviđaj, istraga je u toku.... »

Počelo rušenje barake zarad moderne parking garaže

Jugmedia pre 23 minuta
Montažni objekti sa desetak lokala preko puta zgrade opštine počeli su da se ruše, a korisnici preseljeni u druge objekte, kako bi lokacija na kojoj će se, kako je planirano, nalaziti garaža i parking imala obezbeđen direktan pristup ulicama Stojana Ljubića i Leskovačkog odreda. Početkom... »

Gorica Popović: Sve ide u pogrešnom smeru (VIDEO)

Jugmedia pre 47 minuta
Kultura je zaista niskomm nivou i kada pogledate budžet koji se odvaja u Ministarstvu kulture, to je nešto strašno malo, a imamo mnogo divnih umetnika koji imaju fantastične prorjekte, poručila je sinoć u Leskovcu poznata glumica Gorica Popović. Kako je kazala, za to su krivi sami umetnici... »

Protest poljoprivrednika u Pirotu, traže prilaz do imovine

Jugmedia pre 20 sati
Meštani 14 sela koja gravitiraju kao budućem auto putu na Koridoru 10 nedaleko od Pirota protestovali su danas kod Sopotske petlje, zahtevajući da im se napravi pristupni put, odnosno direktna veza sa regionalnim putevima Pirot- Niš i Pirot- Zaječar kako ne bi obilazili 12 kilometara do svojih... »

Delegacija EU u poseti Prihvatnom centru za migrante: Uverili smo se u normalan život migranata

Jugmedia pre 20 sati
Predstavnici delegacije Evropske unije, Republike Srbije i predstavnici agencija Ujedinjenih nacija, danas borave u Vranju gde su obišli Prihvatni centar za migrante u kome je zahvaljujući velikoj finansijskoj pomoći EU, obezbeđen smeštaj, hrana, zdravstvena nega, obrazovanje, usluge zaštite,... »

Coca-Colom do posla

Jugmedia pre 1 dan
Mladi iz Vranja imaće priliku da od 30. maja do 1. juna učestvuju na trodnevnim besplatnim edukativnim radionicama, u okviru kojih će moći da steknu nove lične i profesionalne veštine značajne za buduće zaposlenje. Ovaj nacionalni program namenjen je nezaposlenim mladim ljudima koji imaju... »

Zbog silovanja maloletne sestričine osuđen na osam godina zatvora UŽAS: Ujak godinu dana silovao jedanaestogodišnju sestričinu, ona nije znala šta joj radi

Jugmedia pre 22 sata
Dvadesetjednogodišnji Branislav Z. iz Malošišta kod Doljevca, osuđen je na osam godina zatvora jer je sedam puta za godinu dana obljubio maloletnu jedanaestogodišnju A. A. , ćerku svoje polusestre. Prvostepenom presudom Višeg suda u Nišu njemu je bila izrečena kazna od sedam godina zatvora,... »

Potpisana konvencija o partnerstvu oko nastave francuskog jezika u Pirotu

Jugmedia pre 20 sati
Ambasador Francuske u Srbiji Frederiko Mondoloni potpisao je danas konvenciju o partnerstvu i finansijskim obavezama oko nastave francuskog jezika u Pirotu za školske 2018/19. i 2019/20 godine. Konvenciju su potpisali predstavnici grada Pirota, Francuske ambasade, Francuskog instituta u Srbiji,... »

ZVANIČNO Veliko spremanje Spomen parka – zbog dečije fešte Leontina, Čarolija, Zvezdice i 1.600 dece u Spomen parku 12. juna

Jugmedia pre 18 sati
Leontina, Čarolija, Zvezdice i oko 1600 dece, natupiće 12. juna u leskovačkom Spomen parku, zvanično je potvrđeno na današnjoj konferenciji za medije. Kako smo juče najavili, rekonstrukcija Spomen parka na kraju Svetolilijske ulice počinje zbog velikog obeležavanja Međunarodnog dana dece... »

©2018 Netmark d.o.o.