Jugmedia

Incident u Surdulici: Lekar prijavio Tončeva za fizički napad, Tončev lekara za vređanje na nacionalnoj osnovi

Jugmedia pre 10 sati
Pedijatar u Zdravstvenom centru (ZC) u Surdulici i poverenik POKS-a Čeda Mitić prijavio je nešto posle ponoći ministra bez portfelja u Vladi Srbije Novicu Tončeva za fizički napad i uvrede, što visoki državni funkcioner negira i kaže za Jugmediu… »

Zbog štrajka poštara EPS produžio rok za plaćanje računa do 30. novembra

Jugmedia pre 16 sati
Elektroprivreda Srbije (EPS) saopštila je danas da je produžila je rok dospeća računa za električnu energiju za domaćinstva za oktobar do 30. novembra, zbog obustave rada poštara i kašnjenja računa. U saopštenju je navedeno da žele da na ovaj… »

Počelo prijavljivanje srednjoškolaca za novčanu pomoć od 10.000 dinara

Jugmedia pre 13 sati
Srednjoškolci koji žele da dobiju najavljenu novčanu pomoć u iznosu od 10.000 dinara mogu da se prijave za istu putem formulara koji će dobiti u školi, objasnio je na svom TikTok profilu ministar finansija Siniša Mali. „Novac će leći u narednih… »

Cvetanović obišao kompletno rekonstruisani Dom kulture Roma

Jugmedia pre 11 sati
Povodom asfaltiranja ulice Zeke Buljubaše u leskovačkom naselju Podvorce, predstavnici lokalne samouprave ovog grada obišli su danas i Dom kulture Roma, gde su se osvrnuli na uređenje ove zgrade, nabavku nove opreme i aktivnosti koje se sprovode u… »

Cvetanović obećao da će duplirati subvencije leskovačkim poljoprivredncima iduće godine

Jugmedia pre 12 sati
Voćari, povrtari, stočari, ratari, pčelari i vinogradari iz sela koja gravitiraju na teritoriji grada Leskovca, danas su dobili poljoprivredne subvencije od grada Leskovca, a podeljene su hali Partizan. Ugovore su potpisali 354 poljoprivrednika u… »

Princeza Katarina donirala novi mobilni mamograf Kliničkom centru Niš

Jugmedia pre 11 sati
Prestolonaslednik Aleksandar i princeza Katarina uručili su danas Univerzitetskom kliničkom centru Niš veoma značajnu donaciju novog mobilnog mamografa. Isporuka je obavljena u prisustvu i uz podršku ministarke zdravlja Danice Grujičić, ispred… »

Učenica iz Leskovca Emilija Đorđević najbolji solo pevač na takmičenju “Izvor” u Brestovcu

Jugmedia pre 14 sati
Pevajući izvorne narodne pesme bez instrumentalne pratnje, učenica Muzičke škole iz Leskovca Emilija Đoređvić osvojila je prvo mesmo na tradicionalnom takmičenju u pevanju izvornih narodnih pesama “Izvor”, u organizaciji Doma kulture u… »

Usvojena i šesta izborna lista koalicije DS-SRCE-SSP za lokalne izbore u Leskovcu

Jugmedia pre 14 sati
Gradska izborna komisija usvojila je danas šestu izbornu listu za izbor odbornika Skupštine grada Leskovca pod nazivom “Živeti slobodno – Marinika Tepić – Zdravko Ponoš – (Demokratska stranka – SRCE – Stranka slobode i pravde). Ova… »

Uhapšen kada je prodao paketić kokaina za 145 evra, policija mu u kući pronašla još iste droge i kanabis

Jugmedia pre 13 sati
Muškarac B. E. iz Lučana kod Bujanovca uhapšen je sinoć kada je u istom mestu prodao paketić kokaina od 3,64 grama za 145 evra, nakon čega je u njegovoj kući pronađeno još 24,87 grama iste droge i 4,40 grama kanabisa. Više javno tužilaštvo u… »

Leskovčanin vozio pod dejstvom narkotika

Jugmedia pre 11 sati
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, tokom pojačane kontrole, isključili su iz saobraćaja dvojicu vozača koji su vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci. Interventna patrola zaustavila je četrdesetogodišnjeg vozača… »

Jugmedia, najnovije vesti »