Jugmedia

Korona virusom zaraženo još 357 osoba, 11 umrlo

Jugmedia pre 8 sati
Prema poslednjem preseku, u Srbiji je korona virusom zaraženo još 357 osoba, a umrlo je 11. Na respiratorima je 118 ljudi. Vanredna situacija do sada je proglašena u više od 20 opština i gradova i podrazumeva preduzimanje posebnih mera za… »

U Kliničkom centru Niš još tri osobe izgubile bitku sa koronom

Jugmedia pre 10 sati
U starom delu KC Niš, hospitalizovana su ukupno 92 pacijenta, od toga i 3 deteta u stabilnom stanju, sa potvrđenim prisustvom korona virusa. Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 10 je priključeno na aparate za veštačku… »

Dodeljene novinarske nagrade „Slađana Veljković“

Jugmedia pre 12 sati
Stručni žiri u sastavu Momčilo Popović, šef deska Večernjih novosti, Bratislav Ilić, novinar TV Prva i B92 i Gordana Bjeletić, glavni i odgovorni urednih Južnih vesti, doneo je odluku da ove godine novinarska nagrada „Slađana Veljković“ za… »

Zaštitnik građana isputuje upotrebu sile nad demonstrantima

Jugmedia pre 6 sati
Na osnovu informacija i video zapisa u medijima na kojima se vidi postupanje policijskih službenika tokom protesta u noći između 7. i 8. jula 2020. godine ispred i u okolini Narodne skupštine i navoda da je došlo do prekomerne upotrebe sile… »

Sutra bez vode 12 ulica u Leskovcu

Jugmedia pre 8 sati
Zbog izvođenja radova na prevezivanju nove vodovodne mreže sa postojećom mrežom u bočnim ulicama na predmetnoj lokaciji u ulici Sime Pogačarevića, sutra će doći do prekida u vodosnabdevanju u 12 ulica u Leskovcu. U vremenu od 9do 17 časova bez… »

Najavljuju se protesti za večeras u Leskovcu i Nišu

Jugmedia pre 7 sati
Na društvenim mrežama kruži poziv pod parolom “Srbija je ustala, stop lopovima i batinašima”za večerašnje okupljanje nezadovoljnih građana u Nišu i Leskovcu, nakon sinoćnjih demonstracija koje su održane u Beogradu zbog mogućeg uvođenja… »

Trećina grada Leskovca sutra bez struje

Jugmedia pre 12 sati
Zbog redovne godišnje revizije i remonta TS 110/10 kV „Leskovac 6“, sutra neće biti struje u većem delu samog grada Leskovca, u periodu od 8 sati pa do završetka radova, a najdalje do 17 sati, navodi se u saopštenju Elektrodistribucije Leskovac… »

Policijskog časa najverovatnije neće biti

Jugmedia pre 8 sati
Ja sam lično mišljenja da bi trebalo da uvedemo zabranu kretanja, ali tako ćemo ići na ruku onima koji organizuju demonstracije, kazao je na današnjoj konferenciji za novinare predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je kazao da će definitivne mere… »

Protest u Nišu predvodili mladi, okupljanje i u Leskovcu (video)

Jugmedia pre 1 sat
Među protestantima u Nišu najviše je večeras bilo mladih ljudi koji su se najpre okupili ispred Gradske Skupštine, zatim prošetali do Narodnog pozorišta pa se vratili do Gradske kuće, sedište izvršne vlasti grada Niša, sve vreme skandirajući… »

Tojaga: Mnogo je veći strah od izolacije nego od samog virusa korona

Jugmedia pre 7 sati
Korona virus je specifičan, neobičan, ne podleže pravilima standardnog virusa i kao takav može da stvori zbunjenost i anksioznost kod velikog broja ljudi, smatra Goran Tojaga, načelnik Službe psihijatrije Opšte bolnice Leskovac, naglašavajući da… »

Jugmedia, najnovije vesti »