Jugmedia

Perišić: Prvi put od početka epidemije ne umire se od kovida, već sa kovidom

Jugmedia pre 14 sati
Direktor Univerzitetskog kliničkog centra Niš Zoran Perišić rekao je za RTS da su brojke neumoljive i govore da smo usred novog talasa korona virusa. U Nišu su juče registrovana 352 novozaražena pacijenta, što je najviše u ovom talasu. U bolnici… »

Kombinovana odeljenja (ne) zatvaraju seoske škole

Jugmedia pre 15 sati
Rok do kada su direktori škola bili obavezni da dostave nadležnim školskim upravama predlog za formiranje odeljenja za narednu školsku godinu istekao je juče, a od saglasnosti školskih uprava i Ministarstva prosvete zavisiće po svoj prilici da li… »

U pelenama sakrili zlatni nakit vredan 2,2 miliona dinara

Jugmedia pre 15 sati
Carinici su 8. avgusta, u saradnji sa policijom, na prelazu Preševo sprečili pokušaj dvoje putnika da u pampers pelenama preko granice prokrijumčare zlatni nakit, čija je vrednost procenjena na preko 2,2 miliona dinara. Prekršaj je otkriven kada je… »

U alkoholisanom stanju sleteo s puta pa u udario u parkirani automobil

Jugmedia pre 16 sati
Pripadnici saobraćajne policije u Vranju i Preševu isključili su iz saobraćaja dvojicu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, od kojih je jedan izazvao saobraćajnu nezgodu. Tridesetsedmogodišnji muškarac iz okoline Vranja, vozeći „opel“… »

Sutra bez struje 8 ulica u Leskovcu i kratko 21 selo u vučjanskom kraju

Jugmedia pre 11 sati
Od 9. sati, pa do završetka radova, a najkasnije do 14 u Leskovcu neće imati struju sledeće ulice: Bore Stankovića, Deligradska, Filipa Višnjića od br. 10 do br. 14, Jug Bogdanova, Miloša Obilića od br. 37 do br. 55, Radanska od br. 217 do br. 235… »

Vranje do nedelje prestonica animacije

Jugmedia pre 15 sati
Grad Vranje će sve do nedelje 14. avgusta biti prestonica priznatim stručnjacima iz sveta animacije i dečjih animirnih filmova. Podjednako raduje i saznanje da će deca i mladi iz različitih zemalja zajedno stvarati i razmenjivati iskustva, istakla je… »

Računi za struju sa poskupljenjem veći za 280 do 320 dinara

Jugmedia pre 14 sati
Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović izjavila je danas da će sa traženim poskupljenjem struje razlika u računu za prosečnu potrošnju iznositi između 280 i 320 dinara. „To je zahtev Elektroprivrede Srbije kod regulatorne agencije… »

Leskovac: Skoro duplo veći broj obolelih od korone nego u subotu i nedelju

Jugmedia pre 13 sati
Korona vrteška se nastavlja. Taman kada se ustali broj obolelih, on drastično skoči, a dokaz je i jučerašnji dan u kome je oboleo 167 osoba iz Jablaničkog okruga od 548 testiranih. Od tog broja čak 167 je iz Leskovca, 28 iz Vlasotinca, pet iz… »

Oluja, kiša i grad pogodili Niš i Prokuplje

Jugmedia pre 6 sati
Polučasivno nevreme praćeno jakom kišom i gradom, koje je protutnjalo kroz Niš, napravilo je za kratko vreme pravu pometnju i haos na ulicama, piše “Blic” U jednom trenutku je sa kišom padao i grad veličine lešnika. Nevreme je trajalo nešto… »

Kako je vilin grad od tri slova dobio ime

Jugmedia pre 6 sati
Kakogod, gradonačelnik Leskovca, unikatni Goran Cvetanović, morao je pre par godina da se javno izvini što je Niš opisao kao “grad sa tri slova, na ulaz zatvor, na izlaz ludnica“. I treba. Uprkos lokapatriotskim nadgornjavanjima, koja su između… »

Jugmedia, najnovije vesti »