Jugmedia

Medijateka i učionica za fizičko vaspitanje u Poljoprivednoj školi

Jugmedia pre 2 sata
Poljoprivredna škola dobila je zaslugom učeničkog parlamenta ove škole, a preko projekta konkursa „Aktiviraj se“, školsku Medijateku kao i učionicu za fizičko vaspitanje. Preko ovog programa Grad Leskovac i Kancelarija za mlade motiviše… »

Spomen tabla u čast 100 godina fudbala

Jugmedia pre 3 sata
Fudbalski savez Grada Pirota i Fudbalski savez Pirotskog okruga nizom aktivnosti ove nedelje obeležavaju 100 godina fudbala u Pirotu. Prva fudbalska utakmica u Pirotu odigrana je u dvorištu Gimnazije davne 1919.godine, a u čast ovog jubileja, posle… »

ŠAF – ovci uspešnu godinu završavaju maskembalom

Jugmedia pre 3 sata
Po ustaljenoj tradiciji zaposleni u vranjskoj Školi animiranog filma će ovu uspešnu poslovnu godinu završiti maskembalom. Svi oni će 21. decembra ,kada će organizovati maskembal, zajedno sa gostima i polaznicima ŠAF-a biti pod maskama. Ovaj… »

Nešto lepo i Zvezdice u ponedeljak u LKC-u

Jugmedia pre 3 sata
Gradski dečiji hor „Zvezdice“ održaće koncert pod nazivom „Nešto lepo“ u Leskovačkom kulturnom centru u ponedeljak 16. decembra u 20 sati. Dirigovaće osnivač i umetnički rukovodilac hora Jelena Cvetković Crvenica. Pokrovitelji koncerta su… »

Publika pevala na promociji zbornika u Leskovcu “Ete takoj”

Jugmedia pre 3 sata
Posle Vranja, Vlasotinca i Beograda promocija zbornika dijalekatske poezije „Ete takoj“ održana je u lnjižari Stošić u Leskovcu, na kojoj su najpre pesme čitali autori iz Leskovca zastupljena u zborniku, Dobrila Stojanović i Dušan Dojčinović… »

Konzulski dani u Dimitrovgradu

Jugmedia pre 3 sata
Generalni konzulat Republike Bugarske u Nišu je pripadnicima bugaske nacionalne manjine, koji žive u Pirotskom okrugu, geografski najbliža institucija Bugarske u Srbiji. Zaposleni u Konzulatu jednom nedeljno dolaze u Dimitrovgrad gde se, u… »

Edukacija o zaštiti reproduktivnog zdravlja za Romkinje i migrantkinje

Jugmedia pre 3 sata
U okviru projekta „Unapređenje međuetničke saradnje Vranja i Tutina osnaživanjem žena i devojčica pripadnica etničkih manjina i umrežavanje relevantnih aktera iz lokalnih sredina“ u Vranju su održane edukacije. Projekat finansira Evropska… »

Otvorene prijave za avanturistički festival Jerma

Jugmedia pre 4 sata
Treći avanturistički Outdoor festival Jerma biće održan od 12. do 16. avgusta 2020. godine, saopštili su organizatori, a prijave za festival su otvorene od srede 11. decembra na novoj internet prezentaciji www.visitjerma.com koje je Udruženje… »

Sportski dani grada Vranja

Jugmedia pre 4 sata
Od 10. do 20. januara u Vranju će biti održana sportska manifestacija pod nazivom „Sportski dani grada Vranja“. Najvaljujući ovu manifestaciju gradski većnik, Nenad Đorđević je istakao da će od naredne godine, pored novina koje su uvedene ove… »

Gradonačelnik Pirota potpisao Memorandum o saradnji u oblasti upravljanja ljudskim resursima

Jugmedia pre 22 sata
Gradonačelnik Pirota Vladan Vasić sa saradnicima danas prisustvuje 47.redovnom zasedanju Skupštine SKGO u Sava centru u Beogradu. U ime grada Vasić je potpisao je Memorandum o saradnji u implementaciji paketa podrške u oblasti upravljanje ljudskim… »

Jugmedia, najnovije vesti »