Jugmedia » Vesti dana

http://jugmedia.info

Jugmedia

DOZVOLJENO Kod doktora sa poklonom do 500 evra

Jugmedia pre 1 dan
Prema odredbi novog zakona o zdravstvenoj zaštiti, Medicinski radnici u Srbiji smeju da prime od pacijenta nenovčani poklon čija pojedinačna vrednost ne prelazi 2.726 dinara, a ukupna vrednost ne prelazi prosečnu neto platu od 54.521 dinara. U nedavno usvojenom zakonu stoji da se ne smatra... »

Policija na oprezu pred utakmicu Dinamo – Voždovac

Jugmedia pre 1 dan
U subotu, 20. aprila ove godine, u Vranju, sa početkom u 16 časova, na stadionu „Jumko“, odigraće se fudbalska utakmica „Super lige Srbije“ između ekipa FK „Dinamo“ iz Vranja i FK „Voždovac“ iz Beograda. Policijska uprava u Vranju obaveštava javnost da će dva sata pre... »

U ponedeljak bez struje naselje kod Trgovačke škole

Jugmedia pre 1 dan
Zbog radova ekipa „Elektrodistribucije Leskovac“ u ponedeljak 22. aprila neće biti električne energije u vremenu od 8.30 pa do završetka radova, a najkasnije do 14 časova, u naselju kod Trgovačke škole u Leskovcu (ul.Dvadeset šesta, ul.Druga, ul.Dubočica br.84 – br.133, ul.Šesta). U... »

SUBVENCIJE ZA STOČARE Za kravu 30 000, za krmaču 15 000, za ovcu i kozu 7 000 dinara

Jugmedia pre 1 dan
Ministarstvo poljoprivrede najavilo je da ove godine najveće subvencije mogu očekivati poljoprivrednici koji gaje priplodne mlečne krave i bikove, gde država bespovratno daje 25.000 dinara po grlu, za krave dojilje subvencija je 30.000 dinara a krave za uzgoj teladi za tov 20.000 dinara po grlu.... »

Protesti protiv vlasti održani samo u Nišu

Jugmedia pre 23 sata
U Nišu je večeras održan 15. po redu protest „1 od 5 miliona“, koji je bio jedini na jugu Srbije. Građanima, koji su se okupili u manjem broju nego inače, obratili su se predsednik gradskog odbora DS-a Miodrag Stanković i i Jovan Tamburić, predsednik Sindikata penzionisanih vojnih lica.... »

Košarkaši sa invaliditetom spremni da izađu na teren, ali nedostaju kolica

Jugmedia pre 23 sata
Klub košarke u kolicima “Nais” Niš prvi je i jedini košarkaški klub za osobe sa invaliditetom u celoj južnoj i centralnoj Srbiji. Postoje od 2017. godine, mnoge probleme su uspešno rešili, razvijaju se i napreduju, mđutim, kako to po nepisanom pravilu biva, finansije i oprema najveća su... »

Film “Mrak” inspirisan istinitom pričom snima se u Vranju

Jugmedia pre 1 dan
Krajem maja u okolini Vranja počinje snimanje psihološkog trilera “Mrak” (Darkling) scenariste i reditelja Dušana Milića, inspirisan istinitom pričom o porodici koja, nakon ratnih sukoba devedesetih, ostaje na svom ognjištu na Kosovu i Metohiji, i dok ih danju štiti KFOR, kada padne noć... »

Odbornici opozicije pokušali da deo konferencije održe u zgradi Skupštine grada Leskovca, sprečilo ih obezbeđenje (VIDEO)

Jugmedia pre 1 dan
Radnik obezbeđenja u zgradi Skupštine grada Leskovca sprečio je večeras opozicione odbornike Sašu Stojanovića iz DS-a i Marka Mladenovića iz Dveri da deo konferencije za novinare održe u hodniku ove institucije. Stojanović i Mladenović je na ovaj pokušaj zapravo isprovocirala činjenica... »

Mitingaši iz Niša: I mi imamo neke tajne

Jugmedia pre 1 dan
Trojica simatizera koji su iščekivali da uđu u svoje autobuse kod Zone 3, na Bulevaru Nemanjića, tvrde da su krenuli svojevoljno, ali ipak, što se spiskova tiče “imaju i oni svoje tajne”. “Mi smo se odlučili za Vučića, pa sad, šta bude. Želim mu sve najlepše! Ja sam uvek bio protiv... »

Otvaranje autoputa na jugoistoku za mesec dana, obećao Vučić na mitingu u Beogradu

Jugmedia pre 22 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je tokom svog govora na mitingu „Budućnost Srbije, stop nasilju“, rekao između ostalog da će autoputi na Koridoru 10, kroz Grdeličku klisuru i preko Pirota do granice s Bugarskom, biti otvoreni za saobraćaj za mesec, najviše mesec i po dana. „Za samo... »

Fonjini skinuo Nadalu krunu u Monte Karlu

Mozzart sport  pre 3 sata  još 47 povezanih

Sapleo se pri pokušaju pljačke banke, pobegao i opljačkao drugu

Radio 021  pre 5 sati  još 15 povezanih

Danas novi protest Jedan od pet miliona u Beogradu

IndeksOnline  pre 19 sati  još 13 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.