Jugmedia

Epidemija afričke kuge divljih svinja u Pirotu i Dimitrovgradu

Jugmedia pre 3 dana
Uprava za veterinu u području i delovima lovišta Vidlič-Dimitrovgrad i Ponišavlje-Pirot proglašena je zaraza – afrička kuga divljih svinja. Korisnici lovišta i lovni radnici dobili su jasna upustva u ovoj uredbi. ŠTA JE AFRIČKA SVINJSKA KUGA… »

Akcija davanja krvi u četvrtak u sali Skupštine grada Leskovca

Jugmedia pre 3 dana
Crveni krst Leskovac organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi u četvrtak 16. januara u svečanoj Sali Skupštine grada, od 8 do 14 časova. “Mole se davaoci krvi, koji su u mogućnosti da daju krv, da se odazovu akciji”, poručuju iz Crvenog… »

Sutra isplata posebne novčane naknade za decembar

Jugmedia pre 3 dana
Nacionalna služba za zapošljavanje obaveštava javnost da će u sredu 15. januar 2020. godine isplatiti posebnu novčanu naknadu uplatom na tekuće račune. Uplate će biti vršene kod poslovnih banaka za decembar 2019. godine.… »

Poginuo radnik ciglane “Mladost”

Jugmedia pre 3 dana
Tridesetsedmogodišnji muškarac S.D. stradao je juče u ciglani „Mladost“ u Stalaću dok je radio za mašinom za mlevenje zemlje koja mu je zahvatila odeću i uvukla ga u bubanj. Kako je RTS-u potvrđeno u inspekciji rada u Kruševcu, S. D. je… »

Još dva aviona prinudno sletela na niški aerodrom

Jugmedia pre 3 dana
Danas je zbog složenih meteo uslova na aerodromu u Beogradu, na aerodrom Konstantin Veliki u Nišu, sletelo dva ATR-a aviona aviokompanije Air Serbia iz: Zagreba (11.00) i Ljubljane (11.10). Kako navode sa aerodrome “Konstantin veliki”, putnici će… »

Automobil sleteo u reku, povređen starac

Jugmedia pre 3 dana
Osamdesetogodišnji muškarac povređen je kada je juče, oko 11 časova, automobilom sleteo sa puta u reku, u Prvoj Kutini. Kako za Niške vesti navode iz Hitne pomoći, muškarac je zadobio povredu grudnog koša. Nakon ukazane pomoći i zbrinjavanja na… »

Karate klub Bušido obeležio svoju slavu

Jugmedia pre 4 dana
Karate klub Bušido iz Leskovca obeležio je danas svoju klubsku slavu Sveti Vasilije Veliki, 25. put zaredom, koju je uveličao veliki broj klubskih prijatelja, vežbači sa svojim roditeljima, sportski stručnjaci iz Leskovca i Niša i predstavnici… »

Kalča i Šaban osvanuli sa zaštitnim maskama, Niška inicijativa ukazuje na ozbiljnost problema zagađenja

Jugmedia pre 3 dana
Zbog prekomernog zagađenja vazduha predstavnici Niške inicijative postavili su zaštitne maske na većinu spomenika u ovom gradu, te su statue Kalče, Šabana Bajramović i narodnog heroja Sretena Mladenovića Mike skrenule pažnju na evidentan problem… »

Gradska toplana počela probno korišćenje gasa za daljinsko grejanje

Jugmedia pre 3 dana
U Gradsku toplanu u Pirotu danas su stigle su prve količine komprimovanog gasa. Dopremljeno je oko 12 kubika gasa i počelo je probno korišćenje novog energenta za daljinski sistem grejanja u gradu. Drektora ovog Javnog preduzeća Bratislav Ćirić… »

Leskovčani u Šarenici RTS-a gostovali besplatno

Jugmedia pre 3 dana
Promocija grada Leskovca u popularnoj „Šarenici“ Radio televizije Srbije (RTS) nije koštala ni jedan dinar ovdašnje poreske obveznike, osim organizovanog autobuskog prevoza učesnika u toj emisIji zabavnog karaktera, tvrde u Turističkoj… »

Jugmedia, najnovije vesti »