Jugmedia » Vesti dana

http://jugmedia.info

Jugmedia

Dinamo konačno igra na svom terenu u Vranju: Sutra je za nas „dan D“

Jugmedia pre 3 dana
U subotu igramo prvu prvenstvenu utakmicu na svom terenu, na Jumkovom stadionu u ovoj sezoni Super lige. Čekali smo na ovo skoro godinu dana, ne smemo tako lako da propustimo priliku na prepunom stadionu, izjavio je danas uoči utakmice drugog kola plej autfaze šef stručnog štaba vranjskog... »

„Urnebesna fizika“ oduševila najmlađe članove biblioteke

Jugmedia pre 3 dana
U okviru četvorodnevnog ciklusa radionica “Radosti Uskrsa“, najmlađim čitaocima Narodne biblioteke Leskovac predstavljena je knjiga autora Igora Kolareva, Svetislava Paunovića i Branka Stevanovića, na poseban i zanimljin način, kako to umeju dečji pisci Branko Stevanović i Stefan Tićmi.... »

Opet skače cena goriva

Jugmedia pre 3 dana
Energenti na srpskim pumpama su u poslednjih mesec dana poskupeli od tri do 6,5 dinara po litru, a iz Udruženja naftnih kompanija Srbije ukazuju da se cena sirove nafte stabilizovala i da dramatičnih promena cena u narednom periodu neće biti. Međutim, kako prenosi Građanin, cena goriva na... »

Formira se Jugoistočna turistička regija

Jugmedia pre 4 dana
U okviru Sajma turizma juče je u Nišu održan inicijativni sastanak direktora turističkih organizacija na kome je postignut dogovor o formiranju Jugoistočne turističke regije, koju bi činila četiri okruga – Pirotski, Nišavski, Jablanički i Pčinjski. Prisustvovalo je dvadesetak direktora... »

Južnjaci pred Vučićem sa ispunjenom kvotom, prepuni autobusi i vozovi (VIDEO)

Jugmedia pre 4 dana
Na ulazu stoji žena sa papirom u ruci i na listi precrtava svako ime gradskog službenika, direktora javnih preduzeća, ustanova, škola i druge, koji su ušli u voz ili autobus koji vozi direktno na miting predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji će biti održan danas u Beogradu. Među... »

Blagojević: Ne razumem zgražavanje jer u školskom progranu su brojni primeri dela sa erotikom

Jugmedia pre 4 dana
Nije mi baš najjasnije zbog čega je nastalo toliko zgražavanje nad erotikom u pesmi „Seljenje duše“ s kojom je moj učenik pobedio na Okružnom takmičenju recitatora kada u školskom programu postoje brojni primeri iste te erotike poput epizoda sa Sofkom u „Nečistoj krvi“, preko dela... »

Izložba leskovačke umetnice u Narodnom muzeju

Jugmedia pre 4 dana
U galeriji Narodnog muzeja u Leskovcu, sinoć je otvorena je izložba radova Marije Stojković pod nazivom „Izlaz“, kojom ova umetnica ispituje odnos trodimenzionalnih formi u okvirima dvodimenzionalnih površina, i tako analizira aktuelne probleme savremenog društva i stanje svesti savremenog... »

Medicinska škola najuspešnija u Srbiji

Jugmedia pre 4 dana
Na 13. Republičkom takmičenju iz matematike učenika medicinskih škola, koje je održano nedavno u Zaječaru, vranjska Medicinska škola „Dr Izabel Emsli Haton“, proglašena je za najuspešniju školu sa najvećim brojem osvojenih nagrada. Nagrađeno je četvoro učenika, i to Anđela... »

Policija na tragu osumnjičenima za paljenje kamiona u Vranju

Jugmedia pre 4 dana
Policija ima indicije ko bi mogli biti ljudi odgovorni za paljenje imovine vranjskog građevinskog preduzeća „5D“, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović. Stefanović je novinarima u Beogradu rekao da postoji nekoliko pravaca istrage o tome ko su nalogodavci... »

Akcija čišćenja zelenih površina oko Aleksandrovačkog jezera

Jugmedia pre 5 dana
Odeljenje Komunalne policije u Vranju, organizovaće u ponedeljak 23. aprila akciju čišćenja zelenih površina oko Aleksandrovačkog jezera povodom predstojećih praznika, potvrdio je za juGmediu načelnik Komunalne policije Ivica Tašković. Cilj ove akcije je, ističe, podizanje ekološke... »

©2019 Netmark d.o.o.