Jugmedia

Sredovečni muškarac prati i juri žene u mraku, policija nema ovlašćenje da reaguje

Jugmedia pre 2 dana
Sredovečni muškarac, dobro odeven primećen je kako prati i juri žene u ranim jutranjim satima ili kada padne mrak u centru Prokuplja. Policija je nemoćna jer kažu da je reč o osobi koja ima psihičke poremećaje, ali nije opasna po okolinu. Ipak… »

Koordinaciono telo dodelilo 300 stipendija srednjoškolcima

Jugmedia pre 2 dana
Služba Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa dodelila je stipendije za učenike srednjih škola iz tri opštine koji pohađaju nastavu na području Preševa, Bujanovca, Medveđe, Leskovca, Lebana i Vranja… »

Pravična žena sa čeličnom pesnicom

Jugmedia pre 2 dana
Pravnik sam preko 20 godina i bila sam na raznim odgovornim funkcijama. Moje insistiranje na tome da budem pravična i pre svega čovek, me je koštalo mnogo. Danas, u maloj sredini kakva je Bojnik neki ljudi, koji su nekada bili na odgovornim političkim… »

Gradonačelnikovo ime na spomen česmi na Svetolijskom groblju urezali sveštenici

Jugmedia pre 2 dana
Ploča sa ugrađenom česmom na Svetolijskom groblju i sa tekstom u kome su se našla imena leskovačkog gradonačelnika i episkopa niškog, donacija je Mladena Stojanovića iz Leskovca, a u znak sećanja na svog prerano nestalog brata Mihajla, potvrđeno… »

LKC: Ambasador Koreje otvorio festival filmova iz svoje zemlje

Jugmedia pre 2 dana
Ambasadro Republike Koreje u Srbiji Hjong-ćan Če otvorio je večeras trodnevni festival korejskog filma u Leskovačkom kulturnom centru pod nazivom „Upoznajte Koreju kroz filmove“, koji je prethodno održan u Beogradau, Nišu i Somboru, a povodom… »

Stanković: Planirani budžet grada Niša nerealan i još jedna farsa SNS-a

Jugmedia pre 2 dana
Nacrt odluke u o budžetu Grada Niša za 2020. godinu je nerealan, lose planiran i velika je farsa niških vlasti, mišljenje je odbornika u Skupštini Grada Niša i predsednika Gradskog odbora Demokratske stranke u Nišu Miodraga Stankovića. Kako kaže… »

Gradonačelnik ponovo o otvaranju novog pogona „Yure“ u Leskovcu, ambasador Južne Koreje suzdržan

Jugmedia pre 2 dana
Činjenica da kopanija “Yura” u Leskovcu već ima otvorena tri fabrička pogona u kojima radi 2.800 ljudi govori u prilog tome da je saradnja Južne Koreje sa gradom Leskovcem na visokom nivou, ali tu ne bi trebalo da se stane, zaključak je… »

DRI: Kod vlasotinačke lokalne samouprave sporne odluke za preko 50 miliona u 2018.

Jugmedia pre 2 dana
Državna revizorska institucija (DRI) obajvila je izveštaj o nepravilnostima u radu lokalne samouprave opštine Vlasotince za 2018. godinu, kao i nepravilnosti u trošenju novca direktnih i indirektnih korisnika budžeta, pa i Skupštine opštine, i… »

Francuska ponudila pomoć Nišu oko uvođenja tramvajske linije

Jugmedia pre 2 dana
Francuska razvojna agencija pružiće podršku Nišu za izradu studije izvodljivosti, ne samo za laki šinski prevoz, odnosno za uvođenje tramvaja, već i za izradu studije izvodljivosti korišćenja zemljišta nakon izmeštanja železničke pruge, kazao… »

Ponosni na dva svoja brenda, banicu i paprika vrtku

Jugmedia pre 2 dana
Opština Bela Palanka predstavlja svoje brendove: belopalanačku banicu i belopalanačku papriku vrtku od koje se mogu pripremiti razne vrste jela, a gastro-turizam predstavlja veoma značajnu granu razvoja opštine Bela Palanka, kažu u Turističkoj… »

Jugmedia, najnovije vesti »