Jugmedia » Vesti dana

http://jugmedia.info

Jugmedia

Vučić: Biće me sramota ako 19. aprila ne okupim samo 7.500 ljudi iz Vranja i Leskovca

Jugmedia pre 3 dana
Vučić je novinarima u Beogradu rekao da bi za njega bio poraz i sramota da samo iz Vranja i Leskovca ne skupi više od 7.500 na predstojećem mitingu koji će se održati 19. aprila u okviru kampanje „Budućnost Srbije“. On je najavio da će njegov miting biti održan na istom mestu i pozvao... »

Rođaci joj upali u kuću, pretukli je i pobegli kad je naišao njen sin

Jugmedia pre 4 dana
U privatnoj kući u prokupačkom naselju Garić sinoć oko 21 sat, teško je povređena pedesetogodišnja D. S. iz Prokuplja prilikom napada nekoliko lica, a prema prvim informacijama, to su joj rođaci koji su je udarali u glavu sve dok nije naišao njen sin, koji je krenuo za napadačima.... »

Novi vrtić za oko stotinak mališana

Jugmedia pre 4 dana
Zbog 1600 dece koja su na listi čekanja za upis u vrtiće i zbog poboljšanja demografske politike, niško naselje „9. maj“ dobiće vrtić za oko stotinu mališana, najavila je većnica Tijana Đorđević Ilić, na poslednjoj sednici Gradskog veća u Nišu. „Ministarstvo bez portfelja... »

Protestni skup u selu Topli Do na Staroj planini okupio veliki broj građana, protive se izgradnji MHE

Jugmedia pre 4 dana
U selu Topli Do, koje se nalazi u podnožju Midžora na Staroj planini, danas se okupilo nekoliko stotina građana, meštani staroplaninskih sela, mnogi žitelji Pirota i drugih gradova Srbije, aktivisti ekoloških organizacija i ljubitelji prirode, koji su još jednom jasno rekli da se protive... »

Zarvršena dežurstva odbornika vladajuće koalicije u Leskovcu i Nišu

Jugmedia pre 3 dana
Odbornici vladajuće koalicije Skupštine gradova i Leskovca i Niša, saopštili su da su danas prekinuli svoja dežurstvo u skupštinskim zgradama, gde su dva dana branili eventualni upad opozicije, a dežurstva su održavana i zbog solidarnosti sa odbornicima u Skupštini Beograda, stoji u dva... »

Čarobna dolina spremna za izletnike

Jugmedia pre 3 dana
U okviru vojno – civilne saradnje, u Vlasotincu je juče, na lokaciji Čarobna dolina, sprovedena akcija uređenja prostora, gde su pripadnici Vojske Srbije, JKP Komunalac i Turističke organizacije opštine Vlasotince očistili su šiblje, korov i pokosili travu. “Ova vojno-civilna saradnja će... »

Planinari očistili Spomen park od đubreta

Jugmedia pre 4 dana
Sakupljeno je dosta smeća i napunjeno tridesetak kesa otpadom razbacanim po celom Spomen parku o čijem oživljavanju pričaju svi, a niko da to zaista i učini. Desetak Leskovčana i članova Planinarskog kluba organizovali su se danas i očistili ovaj park, jedno od, nekada, najlepših mesta u... »

Strah od Mesečeve sonate

Jugmedia pre 4 dana
Ministar odbrane – bio vojnik Rajan sada hoće da bude Gandi. Bože, molim te da mu ne padne na pamet da je Betoven. Ministar odbrane – bio vojnik Rajan sada hoće da bude Gandi. Bože, molim te da mu ne padne na pamet da je Betoven. — Miodrag Stojkovic (@MioStojkovic) April 12, 2019... »

Da sinovi svih majki ostanu ovde!

Jugmedia pre 3 dana
Za Bobija Sendsa sam čuo negde pri kraju osnovne škole. Nisam baš siguran da sam u tom uzrastu najbolje shvatio zbog čega je taj mladi čovek žrtvovao svoj život, ali već tada sam sasvim dobro razumeo da je štrajk glađu izbor za kojim posežu samo najjači i najodlučniji. Dakle samo oni... »

Delfini iz Leskovca doneli 18 medalja sa Međunarodnog kupa

Jugmedia pre 4 dana
Na 10. Međunarodnom Kupu Niša 2019, Plivački klub „Leskovac“ predstavila su 10 plivača i osvojila ukupno 18 medalja, među kojima je četrnaestogodišnji Viktor Dimitrijević osvojio čak 5 zlatnih i jednu srebrnu medalju. Posle Viktora, Leskovcu su zlatno, srebro i bronzu doneli i Mihajlo... »

©2019 Netmark d.o.o.