Jugmedia

Meštani sela Katun dobijaju asfalt

Jugmedia pre 4 dana
Rukovodstvo grada Vranja uprkos lošim vremenskim prilikama nastavlja aktivnosti na uređenju i asfaltiranju puteva u okolnim selima kako bi do kraja godine relizovalo zacrtane ciljeve iz ovogodišnjeg Komunalnog programa. Tim povodom je gradonačelnik… »

Više hiljada Leskovčana u protestnoj šetnji protiv medija koji kritikuju Vučića

Jugmedia pre 4 dana
Nekoliko hiljada članova i simpatizera Srpske napredne stranke (SNS) je ovog popodneva u centru Leskovca izrazilo nezadovoljstvo medijima koji kritikuju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a njemu izrazilo podršku. Kako su rekli, okupljanje, koje je… »

Kandidati tela za primenu LAP-a – novinar, pravnik, advokat, ekonomista i menadžer

Jugmedia pre 4 dana
Milan Aleksić, diplomirani pravnik iz Vranja, sa prosečnom ocenom 31, Radoman Irić, novinar iz sela Davidovac, sa prosečnom ocenom 29, Igor Momčilović, advokat iz Vranja, prosečna ocena 26,6, Marija Stojmenović, master ekonomista iz Vranja… »

Jovanović: Mi smo vidljivi u Leskovcu

Jugmedia pre 4 dana
Drago mi je što ćemo i ove godine ispoštovati tradiciju i deo ovog značajnog dana provesti sa svojim sugrađanima i prijateljima predstavnicima i članovima udruženja i organizacija osoba sa invaliditetom, kazao je danas gradonačelnik Leskovca Goran… »

Premijerno himna leskovačke biblioteke i dokumentarni film “Knjige od reči”

Jugmedia pre 4 dana
Biblioteka u našem gradu obitava 140 godina, oduvek sjedinjena sa građanstvom, kroz razne istorijske epohe. Nalazila se u središtu svih kulturnih i društvenih promena i išla u korak sa savremenim tokovima. U svakom dobu ona je bila više društvena… »

Virtuelna poseta Velikom i Malom Sabornom hramu u Nišu

Jugmedia pre 4 dana
Vernicimaširom sveta omogućena je virtuelna poseta dvema niškim svetinjama – Sabornom hramu Silaska Svetog Duha na apostole i starom Sabornom hramu Sabora Svetih Arhangela, osmišljena u čast obeležavanja 200 godina starog Sabornog hrama u Nišu, a… »

Slavske radionice za decu u muzeju

Jugmedia pre 4 dana
Narodni muzej Leskovac od danas pa do 7. decembra i od 10. do 13. decembra održaće radionice za decu od 7 do 10 godina pod nazivom „Slavu slavi, kolač seči, kao nekada tvoji preci“, saopšteno je danas. Cena radionice je 100 dinara po detetu… »

Uhapšen zaposleni u KC Niš jer je odavao podatke o pacijentima

Jugmedia pre 4 dana
Policija u Nišu uhapsila je D.C. (51) zbog sumnje sumnje da je primio mito, a zauzuvrat odavao podatke o pacijentima, saopšteno je danas. Sumnja se da je on od septembra 2018. do septembra 2019. godine, kao zaposleni u Kliničkom centru u Nišu… »

Leskovčanin pokušao da uveze stolice sa sumnjivim logom modne kuće “Versaće”

Jugmedia pre 4 dana
Carinici se svakodnevno susreću sa robom koja povređuje pravo intelektualne svojine neke zaštićene robne marke, a najčešće je reč o tekstilu, obući, ili kozmetici, međutim, slučajeva da se originalnost nameštaja dovodi u pitanje nije bilo, sve… »

Dveri: Preispitati sve diplome Megatrenda u lokalnim i državnim službama

Jugmedia pre 4 dana
Imamo državu koja je u svojim strukturama na bitnim pozicijama postavila ljude koji su plagirali svoje doktorate, imamo čak možda fiktivnu prodaju jednog od Univerziteta Megatrenda koji je pokriće za diplome mnogih na vlasti, pa možda ne bilo loše… »

Jugmedia, najnovije vesti »