Jugmedia

Izgleda lako, ali nije

Jugmedia pre 22 sata
Za prevođenje sa albanskog na srpski jezik u lokalnoj samoupravi višenacionalne opštine Medveđe zadužena je Mirsada Bejić (36), diplomirani ekonomista, a pomažu joj još Seljvija Hiseni, diplomirani pravnik, Aurora Muharemi, koja radi kao ispomoć… »

Projekcija korejskih filmova u LKC-u od 17 i 19 sati

Jugmedia pre 22 sata
Došlo je do izmena početka projekcije korejskih filmova u Leskovačkom kultrnim centru, pa će one umesto od 15 i 17 sati, kako je ranije najavljivano, danas i sutra počinjati od 17 i 19 sati, najviše zbog radnog vremena radnika Jura, koji su izrazili… »

Film o kome se najviše priča stigao u leskovački bioskop

Jugmedia pre 1 dan
Debitantski film reditelja Vasilija Nikitovića „Četiri ruže“ stigao je u leskovački bioskop, a ljubitelji domaće kinematografije moći će da ga pogledaju u Leskovačkom kulturnom centru od sutra od 19 časova po ceni ulaznice od 200 dinara… »

Vučić zamolio naprednjake da se više ne okupljaju po gradovima

Jugmedia pre 24 sata
Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić rekao je da „nije imao pojma“ o ideji članova SNS da mu organizuju skupove podrške u više gradova Srbije i zamolio ih da to više ne čine. „Pitali ste me za okupljanja koje su… »

U 2020. godini za svaku bebu 50.000 dinara od opštine

Jugmedia pre 1 dan
Naredne godine svaka porodilja sa područja naše opštine dobiće umesto dosadašnjih 30.000 dinara, novčanu pomoć u iznosu od 50.000 dinara. Nastavićemo i sa podelom bebi paketa u 2020. godini koji će omogućiti pravu brigu o detetu u prvim danima… »

Do rukovodećeg položaja zbog znanja i iskustva, a ne preko partijske knjižice

Jugmedia pre 1 dan
U Bojniku, jednoj od najnerazvijenijih opština na jugu Srbije, malo je žena na rukovodećim položajima i na važnim mestima odlučivanja u lokalnoj samoupravi, ali i tamo gde ih ima to su uglavnom činovnice sa dugogodišnjim iskustvom i karijerom i… »

Savet za bezbednost grada – Nešto se dogovorili, a šta to znaće se tek u narednoj godini

Jugmedia pre 1 dan
Članovi Saveta za bezbednost grada Leskovca su jutros na zatvorenoj sednici postavili niz prioritetnih ciljeva kojima će se baviti u narednoj godini, ali niko od njih pa ni predsednik ovog tela, nisu znali da nam objasne na koji način će sva ta… »

Gorica Krstić bila je na čelu tima koji je među prvima u Srbiji izvršio popis objekata

Jugmedia pre 1 dan
Tim opštine Medveđa, koji je predvodila građevinski inženjer i građevinski inspektor opštine Medveđa Gorica Krstić, uspeo je da bude među prvima u Srbiji koji izvršio popis objekata za ozakonjenje i sproveo dalju proceduru. Sve je to urađeno za… »

Raspisan Javni poziv za dodelu najviših priznanja grada

Jugmedia pre 1 dan
Grad Niš raspisao je Javni poziv za dostavljanje predloga za dodelu najvišeg javnog priznanja grada nagrade ‘”11. JANUAR”, koje se dodeljuje za izuzetna dostignuća koja afirmišu grad u privrednim, društvenim i drugim oblastima. Nagrada se… »

Posledice dejstava osiromašenog uranijuma

Jugmedia pre 1 dan
U sali Narodne biblioteke „Bora Stanković“ u Vranju će u petak 6. decembra u 18 časova, biti održana tribina na temu „Posledice dejstava osiromašenog uranijuma i zaštita prava žrtava“. Na tribini će o ovoj temi govoriti profesor doktor… »

Jugmedia, najnovije vesti »