Jugmedia » Vesti dana

http://jugmedia.info

Jugmedia

Službenica Višeg suda prisvojila 30.000 evra

Jugmedia pre 1 dan
Uhapšena je službenica Višeg suda Niš G.R.(1957), zbog sumnje da je je u periodu od sredine jula 2009. do sredine aprila 2019. godine prisvojila 30.000 evra, novac koji joj je poveren u službi na ime položenog jemstva, saopšteno je danas. Ona se sumnjiči da je zatim 16. aprila ove godine, po... »

Dva udesa, četvoro povređenih

Jugmedia pre 1 dan
Četiri osobe su povređene u dva udesa koji su se tokom jučerašnjeg dana dogodili u Nišu, jedan oko 22 časa, kada je došlo do sudara autobusa i automobila u kome su povređene tri osobe, muškarac i dve žene. Sudar se dogodio na uglu Somborske i ulice Kosovke devojke, muškarac je zadobio... »

Naprednjaci sa sela na miting u Beograd autobusima, a oni iz grada vozovima

Jugmedia pre 15 sati
Pripadnici i simpatizeri vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) iz leskovačkih sela putovaće sutra na miting u Beograd autobusima, dok će oni iz samog grada Leskovca morati da se pomuče po vozovima, saznaje nezvanično Jugmedia u toj stranci. Iz Leskovca će krenuti najmanje 17 autobusa, jer... »

Direktor Doma kulture: Otkazao sam “Balkansku među” da bih sprečio mržnju između Albanaca i Srba

Jugmedia pre 22 sata
Direktor bujanovačkog Doma kulture Jetmir Ismaili, koji je naredio da se film „Balkanska međa“ povuče sa repertoara bioskopa, izjavio je da je odluku da zabrani prikazivanje filma doneo nakon što je „pročitao kritike i radnju filma“. Direktor Ismaili, nakon što je odbio da da izjavu... »

Centar Leskovca zatrpan kantama za smeće, na obodima grada nema gde da se baci papirić

Jugmedia pre 23 sata
U centru Leskovca postavljeno je još 12 novih klupa za sedenje, 5 držača za bicikle i 32 kanti za smeće, za šta je iz gradske kase opredeljeno 1,12 miliona dinara. Biciklarnici su postavljeni na mestima gde je najveća frekvencija ljudi: ispred starog ureda, ispred poslovnice MTS-a, ispred... »

U Vranju na birou oko 10 hiljada nezaposlenih

Jugmedia pre 1 dan
U Vranju je evidentirano 9.768 nezaposlenih lica, prema poslednjem statističkom podatku od 31. marta 2019. godine, izjavila je danas na Sajmu zapošljavanja u Vranju PR vranjske Filijale NSZ Vesna Stanojković. „Dok je na nivou Pčinjskog okruga, na evidenciji nezaposlenih ukupno 27.473 lica.... »

Privatna firma iz Niša donirala lebanskoj školi nove klupe i lap top

Jugmedia pre 1 dan
Kako bi podržala lokalne zajednice kompanija Badin Soft iz Niša pomogla je opremanje kabineta za matematiku u Osnovnoj školi „Radovan Kovačević – Maksim“ u Lebanu. Dvadeset i pet starih i oštećenih školskih klupa zamenjeno je novijim radnim stolovima, a kabinetu je dodeljen i jedan lap... »

Film Balkanska međa u Medveđi

Jugmedia pre 1 dan
U utorak 23. aprila u sali Kulturnog centra u Medveđi, biće prikazana projekcija filma „Balkanska međa“ u dva termina, prva od 18 sati, druga od 20.30 sati. Balkanska međa je akciona drama inspirisana stvarnim događajem koji se odigrao 12. juna 1999. kada je bataljon ruskih padobranaca... »

Leskovčani za Uskrs putuju u Veneciju i Prag, veliko interesovanje i za domaće banje

Jugmedia pre 23 sata
Za vreme uskršnjih i prvomajskih praznika su rezervisane skoro sve ture kod leskovačkih turističkih agencija, a najveće interesovanje vlada za Veneciju, Prag, ali i domaće banje. Cena aranžmana za Veneciju i Prag, na bazi dva noćenja sa doručkom i prevozom, je 80 evra, pa su zbog... »

Život vredan 15 dinara

Jugmedia pre 1 dan
Ne treba predsednik da vam priča o položaju radnika, prosečnoj plati, i „nezaustavljivoj Srbiji“. Ni premijerka. Ni Zoran Đorđević. Ni Putin. Ni patrijarh. Ni Nebojša Krstić. Ni Lav Pajkić. Ni Gordana Uzelac. Ni Žika Šarenica. Evo, ja ću da vam kažem iz prve ruke. Moj život vredi... »

Lajović u polufinalu mastersa u Monte Karlu

Novi magazin  pre 1 sat  još 24 povezane

Nema uniformisane policije u Skupštini Srbije

Danas  pre 1 sat  još 17 povezanih

U neredima u Severnoj Irskoj ubijena novinarka

BBC News  pre 5 sati  još 18 povezanih

ABA liga: Tribine Morače prazne do trećeg reda

Beta  pre 5 sati  još 15 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.