Leskovac

Državni kup Final Four u leskovačkoj hali Partizan

Jugmedia pre 36 minuta
S obzirom na zavidnu rukometnu tradiciju grada Leskovca, ali i veliki uspeh domaćeg rukometnog tima, predstavnici Arkus lige su gradu ponudili da se naredni državni kup Final Four organizuje u našem gradu. Tim povodom je menadžment Asocijacije… »

I danas u Kragujevcu preko 300 obolelih od korone!

U centar pre 17 minuta
U Srbiji je u poslednja 24 sata na korona virus testirano je 22.243 građana, od kojih je 7.802 pozitivno. Nažalost, preminuo je 61 pacijent. Na respiratorima u bolnicama širom Srbije nalazi se 288 pacijenata. Broj novozaraženih po gradovima: Beograd… »

Korona zavija gradove Srbije u crno: Beograd i dalje obara neslavan rekord, u ostalim mestima kritično

Srbija danas pre 36 minuta
Korona ne prestaje da hara Srbijom. U poslednja 24 sata u Srbiji je registrovano 7.802 novih slučajeva virusa korona, a preminula je 61 osoba. Testirano je 22.243 osoba, a na respiratoru je 288 pacijenata. Presek po gradovima Srbije: Beograd 1.999, Novi… »

Dimitrijević: U bolnici u Leskovcu 78 zdravstvenih radnika kovid pozitivno

N1 Info pre 41 minuta
Direktor Opšte bolnice u Leskovcu Nebojša Dimitrijević izjavio je u emisiji N1 Studio Live da je u ovoj ustanovi 78 zdravstvenih radnika kovid pozitivno, a da je 135, koji su sa njima bili u kontaktu, u izolaciji. "Uspeli smo da otklonimo dodatnu… »

Ovaj detalj sa sahrane bubnjara Amadeus benda niko nije znao! Ono što je Tokanova porodica molila sve nateraće vam suze na…

Kurir pre 42 minuta
Bubnjar "Amadeus benda" Bojan Zlatanović Tokan preminuo je od posledica opakog koronavirusa, a njegova porodica i prijatelji oprostili su se od njega na Špitaljskom groblju u Leskovcu. Ono što je mnogima nateralo suze na oči jeste jedan detalj sa… »

I dalje smo blizu 8.000, crni niz se nastavlja: Danas 7.802 novozaražena, 61 preminuli

Kurir pre 7 minuta
U Srbiji je u poslednja 24 sata na korona virus testirano je 22.243 građana, od kojih je 7.802 pozitivno. Nažalost, preminuo je 61 pacijent. Na respiratorima u bolnicama širom Srbije nalazi se 288 pacijenata. Broj novozaraženih po gradovima: Beograd… »

Još dva smrtna ishoda: U leskovačku kovid bolnicu primljeno 19 pacijenata

Večernje novosti pre 42 minuta
U POSLEDNjA 24 časa u kovid delu leskovačke Opšte bolnice preminule su još dve osobe od posledica infekcije virusom korona. Radi se o sedamdesettrogodišnjoj Leskovčanki i muškarcu, starom 60 godina, iz Bujanovca. U ovom periodu kovid bolnica je… »

Dobre vesti iz Leskovca: Porođaj kovid pozitivne trudnice protekao bez problema, evo kako se osećaju mama i beba

Večernje novosti pre 12 minuta
OPŠTA bolnica u Leskovcu ima i kovid porodilište u kojem se juče porodila trudnica iz ovog grada, a porođaj je „protekao po planu“. Direktor ove zdravstvene ustanove dr Nebojša Dimitrijević ističe da su i majka i beba dobro, a Leskovčanka je… »

Zbog gesta porodice pokojnog bubnjara Amadeus benda u humanitarne svrhe otišlo skoro 100.000 dinara

Telegraf pre 12 minuta
Novac je podeljen na dva dela - za decu kojima je potrebna pomoć, Minju i Dejana. Bubnjar Amadeus benda Bojan Zlatanović Tokan sahranjen je 26. novembra u Leskovcu, na Špitaljskom groblju. Mladi čovek koji je preminuo od posledica korona virusa… »

U leskovcačkoj kovid bolnici preminula još dva pacijenta, na lečenju 160 ljudi

Jugmedia pre 1 sata
Pacijentkinja iz Leskovca stara 73 godine i šezdesetogodišnjak iz Bujanovca, izgubili su biutku sa koronom u leskovačkoj kovid bolnici, dok je na lečenju u ovoj zdravstvenoj ustanovi 160 pacijenata, potvrđeno je juGmedii. Na respiratoru, i u teškom… »

Vremenska prognoza »

Leskovac »
četvrtak
Sumaglica
Sumaglica
10 ˚C
petak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
1˚ / 9˚
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
3˚ / 12˚

Vesti dana »