Leskovac

Zašto se kolone migranata i izbeglica nastavljaju ?

Jug press pre 1 dan
LESKOVAC O ovoj temi razgovramo sa Mirjanom Milenkovski, sluzbenicom za komunikacije UNHCR u Srbiji UNHCR-Mirjana-Milenkovski.mp3 Preuzmi… »

“Razigrane ulice” na nezavršenom gradskom trgu

Jug press pre 2 sata
LESKOVAC Predškolska ustanova „Vukica Mitrović“ organizovala je manifestaciju „Razigrane ulice” po deveti put. Na gradskom trgu su plesali mališani predškolskog uzrasta sa svojim mamama i tatama uz svesrdnu podršku rodbine, prijatelja i… »

Plesom sa mamama i tatama predškolci razigrali leskovački trg

Jugmedia pre 4 sati
U centru Leskovca, na novom gradskom trgu i delu Bulevara oslobođenja, danas je budućnost Leskovca po deveti put izazvala najdublje emocije i pokazala se u svoj svojoj lepoti. Danas su predškolci na tradicionalnoj manifestaciji plesali sa svojim… »

Anemet Tugard Japsen, medicinska sestra i menadžer u zdravstvu iz Danske, u Leskovcu

Jug press pre 4 sati
LESKOVAC Zamenica gradonačelnika Leskovca Lidija Dimitrijević danas se sastala sa Anemet Tugard Japsen, medicinskom sestrom i menadžerom u zdravstvu iz Danske. Gošća iz Danske u okviru projekta „Međunarodna razmena između bolnica“ tri nedelje… »

Gradiće se kružni tok umesto nadvožnjaka kod naselja Ančiki

Jug press pre 4 sati
LESKOVAC Nadvožnjak na putu Leskovac – Ančiki biće srušen, a na njegovom mestu nići će kružna raskrsnica. Direktor JP „Urbanizam i izgradnja“ Novica Nikolić kaže da će izgradnaj nove saobraćajnice i raskrsnice sa kružnim tokom na ovom… »

Novi traktor sa prikolicom za JKP „Grdelica“ iz budžeta grada

Jug press pre 5 sati
LESKOVAC-GRDELICA Javno komunalno preduzeće Grdelica proširilo je svoj vozni park, jer je nabavljen novi traktor koji će koristiti službi higijene i zelenila, kao i traktorska prikolica, za šta je preko posebnog programa korišćenja subvencija… »

Leskovac, dvojica uhapšena zbog sumnje da su oštetili preduzeće za dva miliona dinara

RTS pre 5 sati
Policija je privela dva muškarca zbog sumnje da su privrednom društvu "Guma promet" iz Leskovca naneli štetu od oko dva miliona dinara, i u istoj vrednosti pribavili sebi protivpravnu imovinsku korist. Po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje… »

Beograđani uhapšeni zbog prevare u Leskovcu Oštetili firmu za dva miliona dinara

Alo pre 6 sati
Jedan priznao krivicu, drugi se branio ćutanjem. Po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu rano jutros su lišeni slobode D.B. i B.T. iz Beograda, koji se osumnjiče za krivično delo prevara u obavljanju… »

Lažno se predstavili pa prisvojili milione! Pao dvojac iz Beograda - ovako su oštetili privredno društvo

Srbija danas pre 6 sati
Po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu rano jutros su lišeni slobode D.B. i B.T. iz Beograda, koji se sumnjiče da su privrednom društvu "Guma promet" iz Leskovca naneli štetu od oko 2 miliona dinara… »

Prevarom oštetili leskovačku firmu za 2 miliona dinara

RTV pre 7 sati
BEOGRAD - Po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu rano jutros su lišeni slobode D.B. i B.T. iz Beograda, koji se sumnjiče da su privrednom društvu "Guma promet" iz Leskovca naneli štetu od oko 2… »

Vremenska prognoza »

Leskovac »
petak
Vedro
Vedro
15 ˚C
subota
Jaka kiša
Jaka kiša
11˚ / 27˚
nedelja
Jaka kiša
Jaka kiša
9˚ / 20˚

Vesti dana »