Leskovac

Selaković u Moskvi: Ministar posetio srpske proizvođače hrane koji su se predstavili na najvećoj izložbi prehrambene…

Večernje novosti pre 4 sati
MINISTAR spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković u četvrtak je posetio srpske proizvođače hrane koji su se predstavili na najvećoj izložbi prehrambene industrije koja se održava u Moskvi od 12. do 16. aprila. Selaković je razgovarao sa… »

Nadležni ponovo najavljuju završetak radova na postrojenju za prečišćavanje otpadnih voda u Leskovcu

Južne vesti pre 1 dan
Pre više od 15 godina podignut je kredit za izgradnju postrojenja za pročišćavanje otpadnih voda u Leskovcu, gradnja je počela 2008. godine, a jedan od mnogobrojnih rokova za završetak radova bio je septembar 2020. godine. Radovi su se odužili pa… »

Otac Dalibor o čudotvornoj ikoni Presvete Bogorodice Sićevačke koja sutra stiže u Leskovac

Jugmedia pre 7 sati
Majka Božija će preko svoje čudotvorne ikone iz manastira Sićevo nakon što bude boravila nekoliko dana, izmoliti od Boga blagoslov za sve Leskovčane, rekao je protojerej Dalibor Stefanović, arhijerejski namesnik leskovački. Ova ikona je nastala u… »

Grejanje u Leskovcu sve dok su niske temperature

Jug press pre 7 sati
LESKOVAC Radijatori u leskovački stanovima biće topli i narednih dana, iako grejna sezona zvanično prestaje danas. Ovo je za Regionalnu informativnu agenciju JUGpress rekao danas direktor Javnog preduzeća “Toplana” Novica Stojanović. On je rekao… »

Fabrika “Mladost” ulaže u novi pogon 30 miliona evra

Jug press pre 8 sati
LESKOVAC Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović danas je održao sastanak sa predstavnicima fabrike Mladost, objavljeno je na zvaničnom gradskom sajtu “Na sastanku je bilo reči o projektu koji se trenutno realizuje u gradu na Veternici –… »

Iz leskovačke Kovid bolnice više otpuštenih nego primljenih pacijenata

Jug press pre 8 sati
LESKOVAC Iz leskovačke kovid bolnice otpušteno je 32 pacijenta, primljeno 17, a dva su upućena u Kovid centar Kruševac. Broj hospitalizovanih je 173, na kiseoniku je 135, a na respiratoru 5. Sa teritorije Leskovca je 114 osoba, Vlasotinca 30. Lebana… »

Sve maštovitiji pritisci na lokalne medije u Srbiji

Jug press pre 8 sati
NIŠ-LESKOVAC-VRANJE Pogrdna imena, pretnje, duge poreske provere, ekonomsko iznurivanje a ni tužbe nisu retkost. Pritisci na lokalne medije u Srbiji su raznoliki. Neke maštovite primere sa juga Srbije zabeležila je reporterka DW: Južne vesti, Jelena… »

U novom pogonu fabrike „Mladost“ posao za još 50 Leskovčana

Jugmedia pre 9 sati
Fabrika za izradu građevinskog materijala „Mladost“ iz Leskovca proširuje poizvodne kapacitete za proizvodnju crepova u koje ulaže 30 miliona evra, pa će u toj domaćoj kompaniji biti mesta za još 50 radnika, saopšteno je danas posle sastanka… »

Korona presek po gradovima Srbije

Moj Novi Sad pre 10 sati
Prema poslednjem preseku, u Srbiji je zabeležen 2.971 novi slučaj zaraze korona virusom. Od tog broja, u Beogradu su bila 644 pozitivna testa, u Novom Sadu 152, a u Nišu 121. Slede Kraljevo sa 69, Smederevo sa 67 i Šabac sa 60 novoobolelih. U… »

SZR Optika „Javorac“ nije kažnjena

Jugmedia pre 11 sati
Vlasnica SZR „Javorac“ Milena Janković demantovala je danas da je ta radnja kažnjena od strane komunlane policije u Leskovcu, pozivajući se na tekst objavljen na JuGmedii u kome je poment samo naziv radnje, a sa tim imenom ima tri radnje u… »

Vremenska prognoza »

Leskovac »
petak
Vedro
Vedro
-2 ˚C
subota
Kiša
Kiša
2˚ / 5˚
nedelja
Kiša
Kiša
4˚ / 5˚

Vesti dana »