Leskovac - vesti

Čadež: Sve više investitora na jugu Srbije

Blic pre 3 sata
Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež izjavio je danas u Leskovcu da je na jugu Srbije sve više uspešnih stranih investicija, što je veoma važno s obzirom da su samo dve lokalne samouprave Vranje i Leskovac u drugoj i trećoj grupi razvijenosti, dok devet opština ima status devastiranog područja, čiji je stepen razvijenosti ispod polovine republičkog proseka.
Čadež je naveo primere kao što su fabrika Falke u Leskovcu koju je danas obišao, Grunera koji je danas otvorio novi pogon u Vlasotincu, Leoni u Prokuplju, Cumtobel u Nišu, turska ulaganja u tekstilnu i industriju autodelova.... »

Marko Čadež posetio “Falke”

Jug press pre 4 sata
LESKOVAC Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež, danas je posetio nemačku fabriku „Falke“ u Leskovcu. On je adresirao konkretne probleme, kao što je problem otpadnih voda, i potencirao mogućnosti ove firme. „Razgovarali smo o konkretnim problemima poput tretmana otpadnih voda. Tu postoji... »

Bez struje sutra naselje Ančiki

Jug press pre 4 sata
LESKOVAC Leskovačka “Elektrodistribucija” obaveštava potrošače električne energije da, zbog radova ekipa „Elektrodistribucije Leskovac“ na 10 kV dalekovodu, neće biti električne energije u četvrtak, 19.10.2017. godine, u vreme od 9:00 h pa do završetka radova, a najkasnije do 15:00 sati u naselju... »

Isplata redovne i privremene novčane naknade

Jug press pre 4 sata
LESKOVAC Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) će, preko Poštanske štedionice, u četvrtak 19.10.2017. isplatiti redovnu novčanu naknadu nezaposlenim osobama za septembar 2017. godine. Privremenu novčanu naknadu za septembar 2017 godeine NSZ će isplatiti nezaposlenim osobama koje žive na i izvan... »

Promocija knjige Petrice Nane Veselinović

Jug press pre 6 sati
LESKOVAC Leskovački kulturni centar organizovao je promociju knjiga Petrice Nane Veselinović „Gutala sam zalogaje prašine“, roman na leskovačkom dijalektu i „Pucka“, ilustrovana zbirka pesama za decu. Recezent knjige Tamara Stojanović kaže da čitajući ovaj roman stičemo utisak da je retrospektivnim... »

Čadež: Sve više investitora na jugu Srbije

Beta pre 9 sati
B92: Čadež: Novi investitori stižu na jug Srbije
Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež izjavio je danas u Leskovcu da je na jugu Srbije sve više uspešnih stranih investicija, što je veoma važno s obzirom da su samo dve lokalne samouprave Vranje i Leskovac u drugoj i trećoj grupi razvijenosti, dok devet opština ima status devastiranog... »

Novi investitor i fabrika nameštaja uskoro u Leskovcu? Vučić oduševljen vrednoćom i lepotom Vlasotinčanki

Jugmedia pre 7 sati
Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež izjavio je danas u Leskovcu da je na jugu Srbije sve više uspešnih stranih investicija, što je veoma važno s obzirom da su samo dve lokalne samouprave Vranje i Leskovac u drugoj i trećoj grupi razvijenosti, dok devet opština ima status devastiranog... »

Tri ulice sutra bez vode

Jugmedia pre 12 sati
Zbog radova na prevezivanju na novoizgrađenu vodovodnu mrežu, u četvrtak 19. oktobra u peridu od 8 do 14 časova, bez vode će biti stanovnici u ulici Porečkoj, Zeke Buljubaše i Starine Novaka. JKP Vodovod Leskovac obaveštava sve potrošače da se u tom periodu biti postavljena cisterna za vodu u ulici... »

Završena obuka za predstavnike lokalne samouprave u Jablaničkom okrugu

Jugmedia pre 13 sati
U Visokoj poslovnoj školi u Leskovcu, danas je završena trodnevna obuka za službenike zaposlene u lokalnim samoupravama na području Jablaničkog okruga, koju je prošlo 27 učesnika iz Leskovca, Lebana, Bojnika, Crne Trave i Medveđe. Obuku je realizovao Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga,... »

Ančiki sutra bez struje

Jugmedia pre 15 sati
Meštani leskovačkog naselja Ančiki biće sutra bez struje od 9 pa najkasnije do 15 časova zbog radova ekipa Elektrodistribucije Leskovac, saopšteno je iz tog preduzeća. U slučaju loših vremenskih uslova radovi se... »

Leskovac
četvrtak

Vedro
7 ˚C
petak
Vedro
Vedro
12˚ / 23˚
subota
Vedro
Vedro
11˚ / 22˚
©2017 Netmark d.o.o.