Leskovac - vesti

U jabaničkom okrugu do sada 324 osobe obolele od malih boginja

Jug press pre 43 minuta
LESKOVAC Iako se poslednjih dana u pojedinim medijima može videti I čuti da se broj obolelih od malih boginja u Srbiji smanjuje, to se za teritoriju Jablaničkog okruga ne može reći. U poslednjih mesec dana, registrovana su nova 82 slučaja , pa je tako ukupan broj obolelih od morbila porastao na... »

“Živi zid” skuplja potpsie za ukidanje privatnih izvršitelja

Jug press pre 49 minuta
LESKOVAC Gradski odbor Narodne jake Srbije ‘’Živi zid’’, prikupljao je danas, u centru grada, potpise gradjana, za pokretanje inicijative za ukidanje institucije ‘’privatni izvršitelj’’. Ona je neustavna I samo organizovano, kroz masovni pokret, možemo ostvariti cilj, kaže osnivač I predsednik... »

Dveri: Ko podstiče i kontroliše nasilje u leskovačkom pozorištu?

Jug press pre 1 sat
LESKOVAC Postoje različiti vidovi nasilja, ali nasilje u jednoj kulturnoj instituciji, jednom Narodnom pozorištu je nesvakidašnja pojava. Nažalost reč je o Leskovačkom narodnom pozorištu koje je jedno od najstarijih pozorišta u Republici Srbiji, osnovano još 1896. godine, navodi se u saopštenju... »

Počela obuka za zavarivače

Jug press pre 1 sat
LESKOVAC U trening centru Tehničke škole ‘’Rade Metalac’’, prošle nedelje je počela obuka za mlade zavarivače, koju u prvom krugu pohadja osmorica polaznika. To je deo projekta ‘’Podsticanje zapošljavanja mladih’’, a u partnerstvu sa Ministarstvom omladine I sporta, Nacionalnom službom za... »

Male Olimpijske igre u Leskovcu

Jug press pre 1 sat
LESKOVAC U organizaciji Saveza za školski sport Srbije u SRC „Dubočica“ održane su Male olimpijske igre. Na takmičenju je učestvovao 132 učenika od prvog do trećeg razreda osnovnih škola „Vožd Karađorđe“, „Vasa Pelagić“, „Nikola Skobaljić“ Veliko Trnjane i „Bora Stanković“ Vučje. Ukupno 11 ekipa se... »

AKCIJA POKRETA ŽIVI ZID I PRIKUPLJANJE POTPISA: Reci NE privatnim izvršiteljima

Jugmedia pre 2 sata
Pokret danas od 12 časova u centru Leskovca prikuplja potpise za peticiju za ukidanje privatnih izvršitelja, daje pravne savete, uputstva i podršku ugroženim građanima. Pokret Živi zid zahteva, kako su naveli, izmenu „haračlijskog zakona o privatnim izvršiteljima. Predstavnici leskovačkog... »

Na prodaju vojni kompleksi u Leskovcu, Nišu, Pirotu…

Jugmedia pre 4 sata
Republička direkcija za imovinu raspisala je novi tender za prodaju nepokretnosti koje nisu neophodne za funkcionisanje Vojske Srbije, piše portal eKapija. Na prodaju su ponuđeni vojni kompleksi Medoševac u Nišu, Vila Katarina u Knjaževcu, Mira i Vinarce u Leskovcu, Put u Pirotu, Bukovac u... »

Rasprodaja u Vojsci - kupite klubove, stanove, strelište...

B92 pre 8 sati
B92: Rasprodaja u Vojsci - kupite klubove, stanove, strelište...
Republička direkcija za imovinu raspisala je novi tender za prodaju nepokretnosti koje nisu neophodne za funkcionisanje Vojske Srbije, piše portal eKapija.
Na prodaju su ponuđeni vojni kompleksi Medoševac u Nišu, Vila Katarina u Knjaževcu, Mira i Vinarce u Leskovcu, Put u Pirotu, Bukovac u Petrovaradinu, Stanišin rid u Surdulici, kao i strelište u Kragujevcu i vežbalište Šikara u... »

Napad u centru Leskovca: Pili pivo zajedno ispred prodavnice pa mu polomljenom flašom umalo prerezao vrat

Kurir pre 1 dan
LESKOVAC - Jedan muškarac od oko 57 godina sinoć je povređen kada je polomljenom pivskom flašom na njega nasrnuo čovek star 41 godinu, s kojim je pio pivo ispred prodavnice u Nemanjinoj ulici u centru Leskovca, i povredio mu vrat i glavu. „Krvi je bilo na sve strane, ali, na sreću nije mu povređena... »

Pola Leskovca u utorak bez struje

Jugmedia pre 1 dan
Zbog radova ekipe Energomontaže Beograd na zameni VN opreme i ekipa ED Leskovac na redovnoj godišnjoj reviziji na teritoriji grada Leskovca, u utorak 24. aprila u vremenu od 8 do 19 časova bez struje će biti nekoliko leskovačkih naselja i ulica. Struje neće biti u sledećim naseljima i ulicama:... »

Leskovac
subota

Vedro
24 ˚C
nedelja
Delimično oblačno
Delimično oblačno
12˚ / 22˚
ponedeljak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
13˚ / 22˚

Kraj nuklearnih proba Severne Koreje

Novi magazin  pre 57 minuta  još 25 povezanih

Narednih dana natprosečno toplo

RTS  pre 3 sata  još 14 povezanih

Jasenovac: Na komemoraciji Srbi, antifašisti i SDP

Sputnik  pre 3 sata  još 13 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.