Leskovac - vesti

Voćari sa juga upozoravaju da otkupljivači ne poštuju izdavanje računa

Danas pre 28 minuta
Voćari sa područja opština Surdulica,Vladičin Han i Leskovac upozorili su nadležne inspekcijske organe da otkupljivači roda maline i višnje prilikom preuzimanja voća ne izdaju blokove sa naznačenom količinom i cenom voća koju treba da plate, navodi se u saopštenju za javnost dostavljenom dopisništvu Danasa u Vranju.
Od poljoprivrednih inspektora očekuje se pojačana kontrola svih otkupnih mesta na području Pčinjskog okruga, mesta gde se preuzima rod maline i višnje, sa ciljem da se utvrdi da li ima neprevalinosti u procesu otkupa, navodi se u... »

Gradonačelnik posetio proizvodjače paprika

Jug press pre 44 minuta
LESKOVAC Gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović, posetio je plastenike Dragana Cvetkovića u Velikoj Biljanici, koji na oko 2 hektara, uzgaja nekoliko vrsta paprika. Povrće je namenjeno uglavnom izvozu. Osmočlana porodica Cvetković proizvodi 8o tona paprike godišnje, a kako produktivni ciklus u... »

NAJNOVIJE VESTI: Kako je kupus postao skuplji od maline – 20. jun – LESKOVAC, SURDULICA, SVRLJIG, MEDVEĐA

Jugmedia pre 1 sat
Kako je došlo do toga da kupus bude skuplji od maline i da li će se najavljivani protesti malinara ipak desiti u petak nakon razgovora sa predstavnicima Vlade Republike Srbije, šta to od države traže Svrljižani, a šta o svojoj funkciji kaže novoizabrani predsednik Skupštine opštine Medveđa,... »

U Leskovcu se od danas malina otkupljuje za 110 dinara, NEIZVESNI PROTESTI, predstavici Vlade u poseti hladnjačarima (VIDEO) ŽALOSNO Malina pala na 80 dinara u Leskovcu, malinari očajni!

Jugmedia pre 1 sat
Hladnjače “Strela Kljajić” i “Fungo jug” iz Leskovca, nakon sastanka malinara sa predstavnicima Vlade Republike Srbije, počeli su danas da otkupljuju malinu po ceni od 110 dinara, potvrđeno je juGmedii. „Nektar“ i dalje ne vrši otkup maline Druga klasa se plaća 80 dinara, koliko je samo pre par... »

Sutra bez vode četiri ulice

Jugmedia pre 2 sata
Zbog radova na novoizgrađenu vodovodnu mrežu, u četvrtak 21. juna u vremenu od 7 do 19 sati, bez vode će biti stanovnici u ulicama Slobodana Penezića, Cara Lazara, Strahinjića Bana i Kraljevića Marka. JKP Vodovod “Leskovac” obaveštava svoje potrošače da će u tom periodu biti postavljena cisterna za... »

Kako je lutka prepala Leskovčane (FOTO VEST)

Jugmedia pre 5 sati
Plastična lutka, prosečne visine čoveka, proplutala je sinoć oko 19 časova Veternicom i to kroz strogi centar Leskovca, a prizor je izazvao jezu među prolaznicima pored keja i na mostovima jer je zaista ličilo da beživotno nago telo nosi ova reka. “Prepala sam se kada sm ovo videla. Tek kad sam... »

Više od 400 učesnika na Međunarodnom festivalu folklora u Leskovcu

Južne vesti pre 8 sati
Splet igara iz Srbije, starogradske igre, kumanovska sedeljka, igre iz Bugarske, samo su neke od tradicionalnih kola koja su se mogla videti na Međunarodnom festivalu folklora trećeg doba u Leskovcu. Ovogodišnji festival okupio je 14 kulturno-umetničkih ansambala, a kako kažu organizatori, igralo... »

Leskovac: Zbog malih boginja na posao sa zaštitnim maskama

Večernje novosti pre 8 sati
Posle proglašenja epidemije malih boginja u fabrici džinsa u Leskovcu. Trijaže na kapijama kako bi se sprečilo eventualno širenje zaraze
UKOLIKO se broj obolelih od malih boginja u fabrici konfekcije "Džinsi Srbija" drastično poveća, nadležni ne isključuju mogućnost da poslodavcima bude predloženo da svoje zaposlene pošalju na kolektivni godišnji odmor. Prema... »

Opozicija “osula paljbu” po gradonačelniku Leskovca u Narodnom domu, u njegovu odbranu stala Olivera Pešić i pobrala aplauze (VIDEO)

Jugmedia pre 22 sata
U Narodnom parlamentu se već dva dana vodi rasprava o Predlogu zakona o izmenama i dopunama Zakona o lokalnoj samoupravi, a na tapetu opozicije se često nalazio i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, na šta im nisu ostali ni dužni poslanici iz Leskovca i stali nekoliko puta u njegovu odbranu.... »

Kolo, veselje i trubači na Festivalu penzionera u Leskovcu (VIDEO)

Jugmedia pre 1 dan
Deseti Međunarodni festival folklora trećeg doba, održan je danas u Domu penzionera grada Leskovca, koji je tradicionalno počeo svečanim defileom ulicama grada i zajedničkim kolom ispred Leskovačkog kulturnog centra. U organizaciji Udruženja penzionera Leskovca, učesnici festivala su, pored... »

Leskovac
sreda

Grmljavina
25 ˚C
četvrtak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
17˚ / 29˚
petak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
7˚ / 27˚
©2018 Netmark d.o.o.