Leskovac

Zdravlje poraženo u Leskovcu

Jug press pre 11 sati
LESKOVAC Leskovčani bez svog najboljeg igrača Veličkovića i sa nekoliko rekonvalescenata pružili su dostojan otpor ekipi „Zemun Farmacije“, ekipi koja deli vrh tabele sa kragujevačkim „Radničkim“. Zemunci su duel u okviru 14. kola Druge… »

DW: Papričica nigde ljuta kao u Vlasotincu

N1 Info pre 1 dan
Reporter Dojče velea (DW) Dragoslav Dedović obišao je Vlasotince, gde se susreo s najljućom paprikom koju je ikada probao. Ovo je njegov putopis: Pomislio sam da mi je neko zabio svrdlo u mali mozak. Trebalo mi je nekoliko sekundi da shvatim da je taj… »

Čitaoci javljaju : U leskovačkom parku i dalje seku drveće

Jug press pre 22 sata
LESKOVAC U gradskom parku u centru Leskovca i dalje seku drveće. JUGpressu su prosledjene fotografije na kojima se vidi kako radnici (Komunalca??) pre dva dana seku grane na drvetu u delu parka koji se nalazi uz zgradu u južnom bloku. Za sada nije… »

Čitaoci pitaju: Rešen problem sa vodom koja curi ispred zgrade u ulici Ilije Strele

Jug press pre 22 sata
LESKOVAC Čitateljka Regionalne informativne agencije JUGpress javlja da su ispred zgrade u ulici Ilije Strele bile juče “teške mašine” i da je problem sa vodom koja curi već nedeljama, zbog kvara na vodovodnoj mreži, o čemu smo pisali i pitali… »

Visina naknade za zaštitu životne sredine pravnih lica “službena tajna” ??!!

Jug press pre 24 sata
LESKOVAC I pored raznoraznih gimnastika koje se rade a odnose se i smanjenje broja mernih mesta ne kojima bi se beležio kvalitet vazduha, kao i nečinjenje Javnog preduzeća “Toplana” da se ugrade filteri koji će da rade , seča drveća po gradu i… »

Kolektor, za sada, bez zastoja a dal će biti završen po planu, ne zna se

Jug press pre 23 sata
LESKOVAC Članovima Gradskog veća Grada Leskovca na 125. sednici podnet je, između ostalog, izveštaj o realizaciji projekta „Projektovanje i izgradnja gradskog kolektora Grada Leskovca“ u 2019. godini, koji je podneo Budimir Stojiljković… »

Leskovčani se raspituju za respiratorne maske ali nemaju para da ih kupe

Jug press pre 1 dan
LESKOVAC Magle je u Leskovcu danas manje, ili preciznije, nema je pri tlu, ali su Leskovčani, posebno oni u užem gradskom jezgru, i dalje izloženi velikom aerozagadjenju, jer je količina čadji u vazduhu, prema poslednjim očitavanjima, duplo veća od… »

Led rasvetu u Leskovcu će narednih 15 godina održavati firma iz Beograda za 4,4 miliona evra

Jugmedia pre 1 dan
Gradski većnici dali su danas saglasnost beogradskoj kompaniji Keep Light d.o.o. za unapređenje i održavanje sistema javne rasvete u Leskovcu i uštede energeije, koji će ova firma obavljati u gradu na veternici narednih 15 godina. Posao je sklopljen… »

Leskovac održavanje (ne)postojećih javnih WC-a plaća 7.000 evra

Jugmedia pre 1 dan
Za održavanje javnih toaleta u Leskovcu će ove godine biti izdvojeno 833.333 dinara, ili 7.000 evra, dok nijedan od dva postojeća, ni onaj u tržnom centru “Dezert” niti ispod kafića “ABC Safari” zapravo ne rade godinama. Pretpostavka je da… »

“Ostali direktori javnih preduzeća i ustanova u Leskovcu da se ugledaju na ove tri žene”

Jugmedia pre 1 dan
Leskovac je grad koji procentualno iz budžeta odvaja najviše za kulturu u Srbiji – preko 9 posto, ali i pored toga, direktorkama Biblioteke, Narodnog muzeja i Leskovačkog kulturnog centra to nije dovoljno i one same proanalaze način da obezbede… »

Vremenska prognoza »

Leskovac »
nedelja
Sumaglica
Sumaglica
0 ˚C
ponedeljak
Moguć umeren sneg
Moguć umeren sneg
-3˚ / -1˚
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-3˚ / 2˚

Vesti dana »