Leskovac

U bolnicama na jugu preminula 3 pacijenta sa potvrđenim kovidom, u Srbiji 1.578 novoobolelih

Južne vesti pre 4 sati
Još 21 osoba preminula je u Srbiji u poslednja 24 sata od posledica korona virusa, poslednji su podaci Ministarstva zdravlja, a od toga je jedan bio pacijent niškog Kliničkog centra, jedan Zdravstvenog centra u Vranju i jedan Opšte bolnice u Pirotu… »

Bele rode na zimovanju u Srbiji

Dnevnik pre 5 sati
NOVI SAD: Društvo za zaštitu i proučavanje ptica saopštilo je danas da je i ove zime dobilo pozive od građana da se zaštite bele rode koje tokom zimskih meseci borave u Srbiji. U saopštenju navode da su u Leskovcu trenutno tri, u Zrenjaninu jedna… »

Bele rode zimuju u Leskovcu Društvo za zaštitu ptica poziva građane: Nemojte ih hvatati ni uznemiravati

Kurir pre 4 sati
S obzirom da sve više belih roda tokom zime ostaje i ne odlazi u toplije krajeve, jedna od destinacija u Srbiji gde je ova vrsta ptica viđena jeste i Leskovac, kažu iz Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije i dodaju da se u okolini Leskovca… »

Bele rode zimuju i u Leskovcu

Južne vesti pre 6 sati
S obzirom da sve više belih roda tokom zime ostaje i ne odlazi u toplije krajeve, jedna od destinacija u Srbiji gde je ova vrsta ptica viđena jeste i Leskovac, kažu iz Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije i dodaju da se u okolini Leskovca… »

SSP: Država da pomogne u selima bez struje i vode u Jablaničkom okrugu

Južne vesti pre 5 sati
Protekle nedelje jug Srbije pogodile su poplave, ali i ledene kiše, usled kojih su mnoga sela u Jablaničkom okrugu i dalje bez vode i struje, navode iz Stranke slobode i pravde Leskovac i apeluju na državu da pomogne ljudima koji su zarobljeni i… »

Ministarstvo prosvete: Nastava se odvija nesmetano

IndeksOnline pre 6 sati
BEOGRAD – Nastava prvog radnog dana u drugom polugodištu školske 2020/2021. godine odvija se nesmetano i uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mera. U svim osnovnim i srednjim školama obrazovno-vaspitni rad se ostvaruje po odgovarajućim… »

Gradonačelnik Leskovca na sastanku sa direktorima škola: U obrazovanje nije ovoliko uloženo u prethodnih sto godina –…

Jugmedia pre 6 sati
Samo ove godine za poboljšanje energetske efikasnosti u leskovačkim školama biće uloženo preko pola milijarde dinara, a u planu je i izgradnja novog vrtića na lokaciji kod Stare stočne pijace, koja bi isto toliko trebalo da košta, najavio je danas… »

Ministarstvo prosvete: Nastava se odvija nesmetano

Dnevnik pre 6 sati
BEOGRAD: Nastava prvog radnog dana u drugom polugodištu školske 2020/2021. godine odvija se nesmetano i uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mera. U svim osnovnim i srednjim školama obrazovno-vaspitni rad se ostvaruje po odgovarajućim… »

Nastava se odvija nesmetano uz poštovanje svih mera

Alo pre 6 sati
Nastava prvog radnog dana u drugom polugodištu školske 2020/2021. godine odvija se nesmetano i uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mera. U svim osnovnim i srednjim školama obrazovno-vaspitni rad se ostvaruje po odgovarajućim modelima… »

Rode ostale da zimuju: Na tri lokacije u Srbiji uočene bele rode, građani zahtevaju njihovo zbrinjavanje

Večernje novosti pre 5 sati
DRUŠTVU za zaštitu i proučavanje ptica Srbije (DZPPS), prethodnih dana javljaju se zabrinuti građani, koji zahtevaju da se zbrinu bele rode koje u zimskim mesecima borave u Srbiji. U Leskovcu su trenutno njih tri, u Zrenjaninu jedna, a u okolini… »

Vremenska prognoza »

Leskovac »
ponedeljak
Oblačno
Oblačno
-4 ˚C
utorak
Znatno oblačno
Znatno oblačno
-10˚ / -3˚
sreda
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-6˚ / 4˚

Vesti dana »