Leskovac

U Jablaničkom okrugu 25 pozitivnih

Jug press pre 9 sati
LESKOVAC U poslednja 24 sata od 220 rezultata koji su stigli za Jablanički okrug, od toga za grad Leskovac 149 iz niših laboratorija, 25 rezultata je sa pozitivnim nalazom. Od toga 13 osoba je sa teritorije grada Leskovca, 9 sa teritorije opstine… »

Pijaca u Nišu osetno jefitinija od pijace u Beogradu

Niške vesti pre 9 sati
Na početku januara krompir na pijacama u Nišu prodavao se se za 50 dinara, a u Beogradu za 70 dinara, dok je najjeftiniji bio u Leskovcu, Kragujevcu i Srmskoj Mitrovici i koštao je 30 dinara. Pasulj na pijacama u Nišu prodavao se na početku meseca za… »

Bolno mi je, biću tamo mesec dana Sloboda se priprema da ode u rodni Leskovac prvi put od smrti oca: Moram da to prevaziđem!

Kurir pre 10 sati
Glumica Sloboda Mićalović rođena je u Leskovcu, a sada se prisetila svojih studenskih dana, kako se snalazila, ali i o neprijatnostima koje je imala zbog govora južne pruge. - Moraš biti snalažljiv kada sa 17 godina upišeš fakultet i iz Leskovca… »

Glumci iz “Igre sudbine” obišli porodicu Stanković sa kojom se sudbina loše poigrala

Jugmedia pre 11 sati
Glumci iz popularne serije „Igra sudbine“ Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Amar Mešić, Milica Tomašević i Kristina Kika Jovanović posetili su jutros porodicu stanković iz Donje Slatine nadomak Leskovca čija kuža je nakon… »

U Jablaničkom okrugu 25 novozaraženih

RTV pre 12 sati
LESKOVAC - Prema najnovijim podacima Zavoda za javno zdravlje Leskovac, na teritoriji Jablaničkog okruga registrovano je 25 novih slučajeva zaraze virusom korona. U Zavodu navode da je poslednja 24 sata stiglo 220 rezultata, od čega za grad Leskovac… »

Vlasotince dobilo pet agregata

Jugmedia pre 11 sati
Predsednik opštine Vlasotince Bratislav Petrović potpisao je ugovor sa PKS- Privredna komora Leskovac o donaciji pet agregata koji će biti u nadležnosti Štaba za vanredne situacije i koristiće se po potrebi. “Ova nam pomoć znači u situaciji kada… »

Jablanički okrug: Još 25 novozaraženih, 13 iz Leskovca

Kurir pre 11 sati
Prema najnovijim podacima Zavoda za javno zdravlje Leskovac, na teritoriji Jablaničkog okruga registrovano je 25 novih slučajeva zaraze virusom korona. U Zavodu navode da je poslednja 24 sata stiglo 220 rezultata, od čega za grad Leskovac 149… »

U Nišu 47 novozaraženih, 13 u Leskovcu

Južne vesti pre 12 sati
Prema poslednjem izveštaju niškog Doma zdravlja, prethodnog dana je na kovid testirano 237 ljudi i 47 njih je pozitivno, a novi podaci Zavoda za javno zdravlje Leskovac pokazuju da su 25 osobe novozaražene u Jablaničkom okrugu, a većina je iz… »

“Martes” otpustio sedamdesetak radnica, najavljeno neprodužavanje ugovora i u Juri

Jug press pre 12 sati
LESKOVAC Leskovačka firma “Martes” , poznata po odevnoj marki “Martini vesto” otpusila je od početka ove godine sedamdesetak radnica i radnika, potvrdjeno je JUGpressu u Nacionalnoj službi za zapošljavanje. Neke od otpuštenih radnica, koje su… »

Čitaoci javljaju: U naselju Bare meštani sami čiste odrone sa puta

Jug press pre 12 sati
LESKOVAC Čitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress javljaju da meštani naselja Bare moraju sami da čiste put od odrona i oborenog drveća jer niko već danima ne odgovara na njihove pozive za pomoć. Grad Leskovac iz budžeta plaća firmi… »

Vremenska prognoza »

Leskovac »
petak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
10 ˚C
subota
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
-1˚ / 10˚
nedelja
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
-2˚ / 9˚

Vesti dana »