Leskovac

Izložba duboreza u Leskovačkom kulturnom centru

Južne vesti pre 1 dan
Ikone rađene tehnikom duboreza umetnika Momčila Novakovića, posetioci će moći da vide u utorak, 28. januara od 19 sati u Leskovačkom kulturnom centru. Izložbu Lepota mojim očima pisana čine radovi nastali u prethodnih 30 godina Novakovićevog… »

Leskovački Deda mraz i dalje deli paketiće

Jug press pre 1 dan
LESKOVAC Leskovački Deda Mraz ne posustaje. Akcija podele novogodišnjih paketića i dalje traje, a prethodnih dana obradovana su deca iz MZ „Stojan Ljubić“ i „Hisar“, gde je preko 300 dece dobilo poklon. U Kumarevu je gradonačelnik Leskovca… »

Pomozimo Dejanu: humanitarni koncert u Sportskom centru Dubočica u četvrtak

Jug press pre 1 dan
LESKOVAC Humanitarni koncert za DejanaVeselinovića, kom je hitno potreban novac za lečenje u Turskoj, biće održan u četvrtak 30.01.2020.godine sa početkom u 19 časova. Koncert će biti održan u velikoj hali sportova u SRC “Dubočica”. Cena… »

Milica Pavlović sve što je postigla duguje baki i dedi! Ponosna sam na detinjstvo Bunibrodu, tamo žive dobri ljudi!

Kurir pre 1 dan
Prirodna, s*ksi, a opet do daske zdrav element na estradi, ova mlada pevačica Milica Pavlović gradi karijeru upornim radom, bez muške ili bilo kakve druge zaleđine. Njeni nastupi su eksplozija energije koju daju južnjačka krv i pametna glava. Ako… »

Vranjanci zabranili bolničke posete, u Leskovcu i Nišu još uvek dozvoljene

Jugmedia pre 2 dana
Zbog povećanja učestalosti respiratornih infekcija u populaciji i povećanog broja prijema pacijenata sa simptomima respiratornih infekcija u Zdravstvenom centru Vranje uvedena je mera zabrane poseta. Obaveštenje o zabrani poseta vidno je istaknuto u… »

Dveri proslavile Svetog Savu

Jug press pre 2 dana
LESKOVAC Srspki pokret Dveri Leskovac u proslavio je svoju slavu Svetog Savu. Činu seče slavskog kolača zakazan prisustvovali su članovi, aktivisti i prijatelji stranke. Sveštenik Slaviša Hadži Stanojević u svojoj propovedi ističe da je sveti… »

Zbog lažiranja podataka, Leskovac ostao bez moderne rasvete

RTS pre 1 dan
Zamena običnih sijalica LED rasvetom u Leskovcu, moraće da sačeka. Ugovor o javno-privatnom partnerstvu, kojim je predviđeno održavanje i zamena oko 13.000 sijaličnih mesta, povučen je sa poslednje sednice Skupštine grada, jer je stručni savetnik… »

Plivači PK “Dubočica” osvojili 45 medalje

Jug press pre 1 dan
LESKOVAC Na kragujevačkom bazenu održano je Prvo kolo zimske lige Centralne Srbije na kome je učestvovalo oko 370 plivača iz 24 kluba iz gradova južno od Beograda. I četvrtu za redom, plivači Dubočice nastavljeju svoju dominaciju u centralnoj… »

Danas Sveti Sava plače pred Bogom i moli se za svoj srpski narod

Jugmedia pre 1 dan
Ovo je poruka koju je okupljenima na proslavi slave pokreta Dveri u Leskovcu preneo sveštenik Slaviša Stojanović, ističući da nam u ovom trenutku, kada vidimo šta se dešava sa našim narodom u Crnoj Gori, nikada nije bilo potrebnije više ljubavi i… »

Nagrađano 295 mladih talenata

Jug press pre 1 dan
LESKOVAC Po tradiciji na Savindan grad Leskovac nagrađuje svoje najuspešnije mlade talente. Ove godine podeljeno je 295 nagrada i u tu svrhu namenjeno je 9,2 miliona dinara. Priznanja je podelio gradonačelnik Goran Cvetanović i u svom obraćanju… »

Vremenska prognoza »

Leskovac »
sreda
Oblačno
Oblačno
6 ˚C
četvrtak
Moguć jak sneg
Moguć jak sneg
-1˚ / 3˚
petak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
0˚ / 9˚

Vesti dana »