Leskovac

Rekordni broj dobrovoljaca u vojsci! Služenje vojnog roka je više od vojske - to je škola života

Mondo pre 2 dana
Ministar Aleksandar Vulin obišao je vojnike generacije "septembar 2020" u Leskovcu. Ministar Aleksandar Vulin obišao je vojnike generacije "septembar 2020" u Leskovcu Ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik štaba Komande za obuku pukovnik Nikola… »

Opasna navika koja ugrožava vozače na autoputu

Nova pre 2 dana
Snimak koji nam je poslala zabrinuta čitateljka sa dela autoputa Leskovac - Doljevac, načinjen u je utorak 15. septembra 2020. godine. Kao što se na snimku vidi, vozači imaju ozbiljne probleme sa vidljivošću zbog paljenja trave u neposrednoj blizini… »

Tri stručnjaka za Nova.rs: Zašto deca siluju, biju, ubijaju

Nova pre 2 dana
Uvek je bilo tuča po školama, one su bile deo odrastanja. Međutim, u poslednje vreme, vesti iz školskih dvorišta imaju mnogo morbidniji ton. Dva maloletnika ubila mačku u Leskovcu, sve snimili i objavili na mrežama. Šestoro maloletnika u Nišu… »

Srpska premijera filma “Koncentriši se, baba” u Leskovcu

Nova pre 2 dana
Film "Koncentriši se, baba“ bosanskohercegovačkog reditelja i scenariste Pjera Žalice sa Mirom Banjac u glavnoj ulozi, imaće srpsku premijeru 27. septembra u 19 sati u Narodnom pozorištu Leskovac, na festivalu LIFFE. “Pjer Žalica je reditelj… »

Fantom iz Leskovca: Nepomično stoji i vreba prolaznike palicom /video/

Sputnik pre 2 dana
Već nedelju dana maskirani mladić sa kapuljačom na glavi i motkom u rukama boravi u naselju Zele Veljković u Leskovcu. Nepomično stoji, posmatra prolaznike, unosi im se u lice i udaljava bez ikakve konverzacije, a nedavno je napao jednog meštanina… »

Fantom iz Leskovca: Nepomično stoji i vreba prolaznike palicom (video)

Večernje novosti pre 2 dana
VEĆ nedelju dana maskirani mladić sa kapuljačom na glavi i motkom u rukama boravi u naselju Zele Veljković u Leskovcu. Nepomično stoji, posmatra prolaznike, unosi im se u lice i udaljava bez ikakve konverzacije, a nedavno je napao jednog meštanina… »

U Leskovcu i Jablaničkom okrugu ni jedan učenik nije kovid pozitivan, Šarčević se zbunio

Jugmedia pre 2 dana
U školama Jablaničkog okruga i u samom Leskovcu nije registrovan ni jedan učenik sa virusom korona do danas u 10 sati, potvrđeno je juGmedii u Zavodu za javno zdravlje (ZZJZ) Leskovac, iz čega proizilazi da je izjava ministra prosvete u Vladi Srbije… »

U leskovačkom porodilištu rodjeno devet beba

Jug press pre 3 dana
LESKOVAC Devet beba rodjeno je u protekla 24 sata u leskovačkom porodilištu, pet devojčica i četiri dečaka. Hitma pomoć je sinoć imala dosta posla, kažu u ovoj službi. Njihove ekipe su obavile 23 kućne posete a u ambulanti u Domu zdravlja ej… »

Stiglo 47 rezultata, svi negativni

Jug press pre 3 dana
LESKOVAC U poslednja 24h stiglo je 47 za Jablanički okrug, za grad Leskovac 27, rezultata iz laboratorije Vatreno oko Nis i “Institut za javno zdravlje Nis” i svi su sa negativnim nalazom. Trenutno se ceka iz laboratorije “Vatreno oko Nis” 51… »

U leskovačkom kraju ponovo dan bez pozitivnih na koronu

Jugmedia pre 3 dana
U poslednja 24 sata u Zavod za javno zdravlje stiglo je 47 rezultata testova na virus Korona i svi su negativni. Reč je o testiranim osobama s područja Jablaničkog okruga od kojih je 27 bilo iz Leskovca. Iz referentnih laboratorija očekuje se još 51… »

Vremenska prognoza »

Leskovac »
ponedeljak
Vedro
Vedro
13 ˚C
utorak
Jaka kiša povremeno
Jaka kiša povremeno
11˚ / 25˚
sreda
Pljuskovi
Pljuskovi
15˚ / 25˚

Vesti dana »