Leskovac

Od danas u Leskovcu počeo sa radom kol centar za informacije o vakcinaciji

Jugmedia pre 1 dan
Lokalna samouprava grada Leskovca organizovala je rad kol centra putem koga će svi zainteresovani moći da se informišu o vakcinaciji koja se sprovodi na teritoriji našeg grada, saopšteno je iz kabineta gradonačelnika Leskovca. Kol centar počinje sa… »

Više testiranih i više obolelih od korone u leskovačkom kraju

Jugmedia pre 1 dan
U poslednja 24 sata u Zavod za javno zdravlje stigla su 215 rezultata testova na korona virus, od kojih su 23 pozitivna, 16 sa teritorije Leskovca, 5 sa teritorije Vlasotince, i 2 iz Lebana. Među njima je 10 zaposlenih, 3 nezaposlena, 7 penzionera, 2… »

Grad bez pameti – grad bez budućnosti

Jug press pre 1 dan
LESKOVAC Alea iacta est (Kocka je bačena) Gaj Julije Cezar Odlazak iz Leskovca je odlazak iz bede i nesigurnosti. To je začarani krug – što više mladih i obrazovanih ljudi ode, oporavak će biti teži ili nemoguć. U Srbiji živi oko sedam miliona… »

Čitaoci javljaju: U Velikom Trnjanu od zamrznute bare ostale od poplave deca napravila klizalište

Jug press pre 1 dan
LESKOVAC Zamrznutu baru koja je ostala oko zgrade Osnovne škole “NIkola Skobaljić” u velikom Trnjaju, deca su pretvorila u klizalište. Umesto kompjutera i igrica deca su izabrala da se druže na klizalištu koje im je “podarila” sama priroda i… »

U Leskovcu počinju da radi kol centar za informacije o vakcinaciji

Jug press pre 1 dan
LESKOVAC Uprava grada Leskovca organizovala je rad kol centra gde će svi zainteresovani moći da se informišu o vakcinaciji koja se sprovodi na teritoriji ovog grada. Kol centar počinje sa radom 21. januara 2021. godine. Građanima će biti na… »

Omogućili registraciju neispravnih vozila u Leskovcu: Krivične zaposlenima na tehničkom pregledu

Večernje novosti pre 2 dana
POLICIJA u Leskovcu podnela je krivičnu prijavu protiv trojice službenih lica jedne firme za vršenje tehničkog pregleda vozila zbog sumnje da su omogućili registraciju tehnički neispravnih vozila. Oni su, kako se sumnja, u toku prošle godine… »

DRI: I u Leskovcu efikasnost naplate izvornih prihoda nedovoljna, naložene posebne mere

Jug press pre 2 dana
LESKOVAC-BEOGRAD Državna revizorska institucija ustanovila je da je efikasnost naplate izvornih prihoda u jedinicama lokalne samouprave u Srbiji nedovoljna i ova vrsta potraživanja je 31. decembra 2019. godine iznosila najmanje 135 milijardi dinara… »

Krivične prijave protiv tri osobe iz firme za vršenje tehničkih pregleda

Jug press pre 2 dana
LESKOVAC Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu podneli su krivičnu prijavu protiv tri službena lica jedne firme za vršenje tehničkog pregleda, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela zloupotreba službenog… »

Redovna i privremena novčana naknada sutra i u petak

Jug press pre 2 dana
LESKOVAC Nacionalna služba za zapošljavanje obaveštava javnost da će preko Poštanske štedionice izvršiti isplatu redovne novčane naknade nezaposlenim licima za decembar 2020. godine, u četvrtak 21.januara 2021. godine, a da će privremenu… »

Čitaoci javljaju: Put u Zoljevu i dalje nije popravljen

Jug press pre 2 dana
LESKOVAC Ćitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress javljaju da put u selu Zoljevo, koji je oštetila bujica pošle nedelje, i dalje nije popravljen i da se meštani kreću njime uz izuzetne mere opreza ali i da to nije bez rizika. Poslali su nam… »

Vremenska prognoza »

Leskovac »
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
8 ˚C
nedelja
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
-2˚ / 9˚
ponedeljak
Jaka kiša
Jaka kiša
-3˚ / 3˚

Vesti dana »