Leskovac

Supernova ostavila deo Srbije bez interneta, nestao i u Leskovcu

Jugmedia pre 4 dana
Nešto posle 20 časova večeras svim Leskovčanima koji koriste Internet preko operatera Supernova, koji je u vlasništvu države, prekinut je ovaj vid komunikacije. Kako saopštavaju iz kol centra ovog preduzeća, bez interneta je trenutno veći deo… »

U naselju Čifluk Mira voda huklja od sinoć, u Vodovodu kažu: Pola grada je bez vode, stpite se

Jugmedia pre 4 dana
Dve njive, malinjak i jedno dvorište u Svetosavskoj ulici u naselju Čifluk Mira u Leskovcu poplavljeni su od sinoć, a voda iz vodovodne cevi koja je pukla još pre nekoliko dana huklja i dalje bez prestanka, iako su meštani ovog dela Leskovca molili… »

Zdravković : Frizerke i tekstilne radnice završavale medicinsku školu za šest meseci, primane su u ponedeljak u Dom…

Jug press pre 4 dana
LESKOVAC Pred odbornicima na 37. sednici skupštine Grada Leskovca našao se predlog plana rada sa finansijskim planom Doma zdravlja Leskovac za 2020. godinu koji je obrazložio direktor Slaviša Božić. On je rekao da Dom zdravlja ima finansijski plan… »

Pokvario se međunarodni autobus prepun putnika na ulazu u Leskovac

Jugmedia pre 4 dana
Oko pedeset putnika koji su oko 3 popodne krenuli iz Beograda za Skoplje autobusom Niš-Ekspresa već sat vremena na hladnom vremenu i u totalnom mraku čekaju na ulazu u Leskovac da ih pokupi drugi, jer se ovaj kojim su krenuli pokvario na samom ulazu u… »

Narodni blok u Leskovcu

Jug press pre 4 dana
LESKOVAC Nekoliko je razloga motivisalo inicijatore za osnivanje opozicione koalicije ‘’Narodni blok’’, a najvažniji su: borba protiv korupcije I kriminala, zaustavljanje nekontrolisanih migracija ka Evropi, posebno mladih, suprotstavljanje kultu… »

Snažne poruke leskovačkih repera: Ne razumem ja šta se ovo dešava po moju Srbiju– (VIDEO)

Jugmedia pre 5 dana
U vreme iritirajućeg autotjuna, skupih spotova, golotinje, besmislenih tekstova i hitova za jedno veče, verovali ili ne, leskovačka rep i hip-hop muzička scena je dokaz da može mnogo bolje i kvalitetnije bez svega navedenog. U Leskovcu ih svi… »

U Leskovcu je rođen dečačić džin, teži od 5 kilograma: Zašto se sve češće rađaju krupne bebe?

Telegraf pre 5 dana
Svi bebicu zovu "mali delija" i kažu - da je živ i zdrav još 100 godina! U porodilištu Opšte bolnice Leskovac rodio se dečak težak 5.200 grama. Majci Aniti Stanković ovo je treći sin, a beba koju su svi od mila nazvali "mali delija" pobrao je… »

Humanitarni koncert za Dejana u Leskovcu

Jug press pre 5 dana
LESKOVAC Humanitarna organizacija “Pokreni Život” je pokrenula akcije na teritoriji Srbije i Austrije za Dejana Veselinovića iz Leskovca. Naš sugradjanin Dejan Veselinović (35), boluje od teške bolesti NEOPLASMA MALIGUM OESOPHAGEI (rak jednjaka)… »

Rasprodaja imovine firmi u stečaju iz Leskovca, Vlasotinca, Niša…

Jugmedia pre 5 dana
Imovina firmi u stečaju u više gradova Srbije koja je vredna više od 161 milion dinar ponuđena je na prodaju, objavili su stečajni upravnici, a među njima su i preduzeća iz Leskovca, Vlasotinca, Niša, čija se vrednost procenjuje na skoro 150… »

In memoriam: Predrag Stajić

Južne vesti pre 5 dana
Posle duge i teške bolesti, u 65. godini preminuo je jedan od osnivača Zadužbine "Nikolaj Timčenko" u Leskovcu i njen dugogodišnji sekretar Predrag Stajić Pecko. Predrag Stajić, politikolog po obrazovanju, bio je dugogodišnji urednik kulturnog… »

Vremenska prognoza »

Leskovac »
sreda
Pretežno oblačno
Pretežno oblačno
7 ˚C
četvrtak
Slaba susnežica
Slaba susnežica
1˚ / 5˚
petak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
0˚ / 8˚

Vesti dana »