Leskovac

Informacije o koronavirusu:
Zavod za javno zdravlje Leskovac
ul. Maksima Kovačevića br. 11, 16000 Leskovac
064/864-8825
064/864-8815
064/839-2405

U Jablaničkom upravnom okrugu raste broj inficiranih korona virusom!

Alo pre 4 dana
Zbog infekcije korona virusom na jugositoku Srbije u samoizolaciji je ,prema našem saznanju, oko 1350 inficiranih osoba od kojih je u Lebanu 186,u Medvedji 62,u Bojniku 52,u Vlasotincu 169 pacijenata,a u Leskovcu 455 gradjana kod kojih je evidentirane… »

Zbog korone u samoizolaciji 10.349 osoba sa jugoistoka Srbije, najviše u Nišu, Preševu i Leskovcu

Jugmedia pre 4 dana
U Nišu, gde je trenutno i najveće žarište po broju zaraženih na jugoistoku Srbije u obaveznoj samoizolaciji se nalazi 2.311 osoba, u Preševu 1.734, Leskovcu 1.429, Vranju 1.178 i Bujanovcu 1.135. Ovo su najnoviji podaci upravo objavljeni na… »

Od 1. Aprila još 14 osoba zaraženo koronom u Leskovcu

Jug press pre 4 dana
Leskovac Od 1.aprila do danas potvrdjenih je prisustvo korona virusa kod još 14 osoba, rekla je direktorka Zavoda za javno zdravlje Aleksandra Nikolić. Ne području koje pokriva ovaj zavod pre toga je potvrdjeno prisustvo virusa kod 9 osoba.… »

Svi ste čuli kako Aleksandra peva u Madridu, a sada se oglasila iz Španije i otkrila kako je u zemlji gde masovno umiru od…

Srbija danas pre 4 dana
Aleksandra je u karantinu više od dve nedelje i trenutno ne može da se vrati u Srbiju. - Nedostaje mi kuća, porodica, prijatelji. Volela bih da sam sa njima u ovim trenucima teškim za sve, ali se vodim rečenicom: ,"Ko zna zašto je to dobro!". Ovako… »

Leskovački osnovci apeluju na sugrađane da ostanu kod kuće

Južne vesti pre 5 dana
Video-porukama iz svojih domova učenici petog razreda Osnovne škole “Svetozar Marković” u Leskovcu apeluju na sugrađane da ostanu kod kuće kako bi se sprečilo širenje virusa korona. Poput mnogih glumaca, sportista i javnih ličnosti… »

Leskovački Dom zdravlja objavio kontakt telefone svih izabranih lekara

Jugmedia pre 5 dana
Pacijenti koji imaju blage simptome virusa korona najpre treba da se jave svom izabranom lekaru, pre svega oni sa višednevnom temperaturom od 37,2 gavoboljom i grebanjem grla. Svako od pacijenata može da se javi svom izabranom lekaru ukoliko ima… »

Vreme straha

Jug press pre 5 dana
LESKOVAC Leskovački sokaci vlastitu istinu saopštavaju na različitim mestima i na neujednačenim načinima. Tako, šetač, koji u ovim danima hodi čaršijom, može da razume da pogled na stvarnost nije samo ljudska kategorija: na njega imaju pravo i… »

Direktor bolnice u Ćupriji zaražen koronom

Alo pre 5 dana
U Leskovcu će vozila Hitne pomoći ubuduće voziti vozači Gradske uprave i javnih preduzeća i ustanova jer je jedan od dvadesetak vozača leskovačke Hitne pomoći pozitivan na kovid-19. Koronavirus ušao je u Opštu bolnicu u Ćupriji, a osim devetoro… »

Za kršenje policijskog časa dobili novčane kazne

Dnevnik pre 5 dana
LESKOVAC: Policja je u Leskovcu tokom prethodna dva dana zatekla u vreme zabrane kretanja na javnom mestu četiri osobe na ulicama tog grada, protiv kojih je podnela prekršajne prijave. U pitanju su osobe, starosti 25, 44, 69 i 75 godina saopšteno je iz… »

Korona ušla u zatvor: Čuvar pozitivan, 19 zaposlenih u samoizolaciji

OK radio pre 5 dana
Zatvorenici u četiri zatvora dnevno proizvedu oko 6.000 zaštitnih maski. Kod jednog pripadnika Službe za obezbeđenje Okružnog zatvora u Leskovcu utvrđeno je prisustvo virusa korona, a zbog mera predostrožnosti u kućnoj samoizolaciji nalazi se 19… »

Vesti dana »