Leskovac

U leskovačkoj Skupštini i o SNS sloganu "za našu decu", Cvetanović podsećao šta je sve prvi otvorio

Južne vesti pre 7 dana
Da je umesto izgradnje mini golf terena u Leskovcu, koja je najavljena na jučerašnjoj sednici Gradskog veća, bolje deci obezbediti besplatne užine, smatra opoziconi odbornik Grupe “Za Leskovac zajedno” Nebojša Cakić. Na njegove kritike na… »

Član Gradskog veća Božidar Vučković psovao majku odborniku DS na hodniku skupštine grada

Jug press pre 7 dana
LESKOVAC Odbornik DS u Skupštini grada Leskovca Sasa Stojanović rekao je, a to su čuli i novinari, da mu je član Gradskog veća Božidar Vučković, inače predsednika Gradskog odbora Pokreta socijalista, na hodniku gradske skupštine psovao majku… »

Na poslednjoj sednici Skupštine grada menjali članove Gradskog veća

Jug press pre 6 dana
LESKOVAC Na današnjoj, 38. sednici Skupštine grada Leskovca potvrđen je mandat Radmili Pejković Ilić sa izborne liste „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“. Ona je na ovo mesto imenovana nakon ostavke Aleksandra Pejčića. I Gradsko veće je… »

O davanju saglasnosti za ustupanje ugovora opširnije

Jug press pre 6 dana
LESKOVAC Najobimniju raspravu izazavao je predlog Odluke o davanju saglasnosti privrednom društvu „Metroparkingu“ doo Beograd za ustupanje ugovora o obavljanju komunalne delatnosti održavanja javnih prostora za parkiranje i rešenje stacioniranog… »

Cvetanović: Ja sam vizionar

Jug press pre 6 dana
LESKOVAC Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je u replici Draganu Saviću rekao „ja sam vizionar i znam šta će da bude u budućnosti. Vi, recimo, ne znate na kojoj listi ćete biti na narednim izborima, ali ja vam kažem – bićete na listi… »

Promocija knjige Zorana Rakića u Beču

Jug press pre 6 dana
LESKOVAC-BEČ Knjiga ”Tradicija i modernizacija: Leskovac i novi krajevi”, dr Zorana Rakića, promovisana je 15. februara u Beču u organizaciji Srpskog prosvjetnog i kulturnog društva ”Prosvjeta” iz ovog grada. Promocija je pred brojnom publikom… »

Časopis “Pomak” pred vlasotinačkom publikom

Jug press pre 6 dana
VLASOTINCE Prijatno veče vlasotinačkim ljubiteljima lepe reči priredili su članovi Udruženja pisaca Leskovca, koji su bili u vlasotinačkoj Narodnoj biblioteci ,,Desanka Maksimović” (Giginu kuću) da predstave novi broj svog časopisa Pomak. Osim… »

Filipović: Goran Cvetanović ne drži reč

Jug press pre 6 dana
LESKOVAC Odbornik Jedinstvene Srbije (JS) u Skupštini grada Leskovca Nenad Filipović optužio je danas gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića da “ne drži reč”. On je govorio o dogovorima koji su postojali u nekadašnjoj “Spasovdanskoj… »

Paroh iz Leskovca porodio suprugu u kupatilu: Dalibor je rekao "pomozi Bože", zasukao rukave i na svet je došla Fotina

Blic pre 6 dana
"Ajde Gospode, pomozi, Majko Božija i svi sveti", bile su reči koje je paroh Dalibor Stefanović iz Leskovca izgovorio sebi u bradu kada je iznenada počeo porođaj njegove supruge Tamare, šesti po redu za deset godina. Molitva je pomogla. Dalibor je… »

Mreža Žene protiv nasilja poziva građane i građanke Srbije na skup podrške i solidarnosti sa Marijom Lukić i svim ženama…

Jug press pre 6 dana
BEOGRAD-LESKOVAC Kruševac, ispred zgrade Osnovnog suda, od 10.45h Kao aktivistkinje Mreže žene protiv nasilja pomno pratimo suđenje Milutinu Jeličiću Jutki, bivšem predsedniku opštine Brus, optuženom za krivično delo polnog uznemiravanja… »

Vremenska prognoza »

Leskovac »
četvrtak
Slaba kiša
Slaba kiša
4 ˚C
petak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
1˚ / 7˚
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
1˚ / 11˚

Vesti dana »