Leskovac

Registrovana četiri novoobolela: Epidemija korona virusa u Jablaničkom okrugu

Večernje novosti pre 4 dana
foto: I.Mitić Tri novozaražena registrovana su u Leskovcu i to od 99 testiranih pacijenata, a jedan novooboleli laboratorijski je potvrđen na području Vlasotinca. Trenutno se čeka na još sedam rezultata već uzorkovanih ljudi, a među novih… »

Skupština danas o bazi podataka za sprečavanje terorizma

Nova pre 4 dana
Poslanici Skupštine Srbije započeli su danas novu sednicu na kojoj će kao prvu tačku dnevnog reda razmatrati Predlog zakona o Nacionalnoj bazi podataka za sprečavanje i borbu protiv terorizma, koji je podnela Vlada. Na ovoj sednici biće reči i o… »

U Leskovcu još tri osobe pozitivne na koronu, u Vlasotincu jedna

Jugmedia pre 5 dana
Od 187 pristiglih rezultata testiranih osoba na korona virus u poslednja 24 časa sa teritorije Jablaničkog okruga, samo su četiri bila pozitivna i to tri iz Leskovca i jedan iz Vlasotinca, zvanični su rezultati Zavoda za javno zdravlje u Leskovcu… »

U Leskovcu još tri osobe pozitivne na koronu

B92 pre 4 dana
Od 187 pristiglih rezultata testiranih osoba na korona virus u poslednja 24 časa sa teritorije Jablaničkog okruga. Samo su četiri bila pozitivna i to tri iz Leskovca i jedan iz Vlasotinca, zvanični su rezultati Zavoda za javno zdravlje u Leskovcu… »

Za praćenje kvaliteta vazduha na jugu Srbije 4,9 miliona od Ministarstva

Naissus info pre 5 dana
Od 17 zavoda u Srbiji koji će dobiti novac 5 ustanova je sa juga Srbije, pa su sredstva opredeljenja za: Zavod za javno zdravlje Niš, Zavod za javno zdravlje Pirot, Zavod za javno zdravlje Leskovac, Zavod za javno zdravlje Vranje i Zavod za javno… »

U Nišu, Jablaničkom i Pčinjskom okrugu ukupno 13 novozaraženih virusom korona

Južne vesti pre 5 dana
Prema poslednjem izveštaju niškog Dom zdravlja, juče je na kovid testirano 208 ljudi, a 6 je bilo pozitivno. U Jablaničkom okrugu je 4 novoobolela, dok je prema podacima Štaba za vanredne situacije u Vranju virus korona u Pčinjskom okrugu potvrđen… »

Srpski i kosovski privrednici: Pustite nas da normalno poslujemo

Bujanovačke pre 5 dana
Bujanovac, 9. jun 2021. (foto: Sajam privrede u Prištini 2018) – Uprkos napetosti koje prate dijalog Beograda i Prištine, privrednici iz Srbije i sa Kosova vrlo su zainteresovani za međusobno poslovanje i saradnju, poručuju privrednici Adrijana… »

Za praćenje kvaliteta vazuha instituti i zavodi na jugu dobijaju skoro 5 miliona dinara od Ministarstva

Južne vesti pre 5 dana
Od ukupno 25,5 miliona dinara, koliko je izdvojeno iz budžeta Ministarstva zaštite životne sredine za praćenje kvaliteta vazduha, 4,9 miliona biće raspoređeno zavodima za javno zdravlje i institutima na jugu Srbije, saopštavaju iz tog Ministarstva… »

Koliko je važan odgovarajući odabir priplodnih grla u ovčarskoj proizvodnji

Jug press pre 5 dana
LESKOVAC Proizvodnja kvalitetnog priplodnog materijala Priplodna grla može da proizvodi svaka farma koja zadovoljava zakonske uslove za dotičnu proizvodnju. Osnovni uslov je da poseduje odgovarajuće objekte kao i kvalitetan priplodni materijal… »

Čitaoci javljaju: Proizvodjači cigle potkradaju kupce

Jug press pre 5 dana
LESKOVAC Već duže vremena, tačnije decenijama, proizvođači oprkarskog proizvoda – sigle podkradaju svoje kupce, svojim proizvodom – ciglom, ne poštujući standardne dimenzije. To znači da koriste i zemlju kako bi na ne dozvoljeni način od… »

Vremenska prognoza »

Leskovac »
ponedeljak
Pretežno oblačno
Pretežno oblačno
18 ˚C
utorak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
11˚ / 18˚
sreda
Delimično oblačno
Delimično oblačno
12˚ / 22˚

Vesti dana »