Leskovac

Miloš Biković otvorio filmski festival u Leskovcu

RTS pre 2 dana
U Leskovcu je otvoren 12. internacionalni festival filmske režije. Do nedelje će u takmičarskom delu programa biti prikazano osam filmova sa prostora bivše Jugoslavije, a na otvaranju festivala glumcu Bogdanu Dikliću biće uručena nagrada… »

Biković-manija: Mladi glumac stigao u Leskovac, dočekalo ga stotine tinejdžera (VIDEO)

Jugmedia pre 3 dana
Još nije ni kročio u Leskovački kulturni centar, a na platou ispred ove kulturne ustanove mladog glumca Miloša Bikovića sačekalo je stotine tinejdžera u želji da im da autogram ili da se sa njim slikaju. Euforija se nastavila i u samom holu… »

Miloš Biković otvara leskovački filmski festival

RTS pre 3 dana
U Leskovcu se večeras otvara 12. internacionalni festival filmske režije. Do nedelje će u takmičarskom delu programa biti prikazano osam filmova sa prostora bivše Jugoslavije, a na otvaranju festivala glumcu Bogdanu Dikliću biće uručena nagrada… »

Ilir Taipi, Komunalac: Za havarije nije kriv pritisak u mreži već njena dotrajalost

Bujanovačke pre 3 dana
Čekajući delove iz Leskovca: Cev čija je popravka trajala 12 sati Bujanovac, 18. septembar 2019. Popravka kvara na vodovodnoj mreži, zbog čega je ceo Bujanovac u utorak bio bez vode čitavih 12 sati, od 5 do 17 časova, trajala je toliko dugo zbog… »

Leskovački kulturni centar: Novo ruho pred 12. LIFFE

Večernje novosti pre 3 dana
Leskovački kulturni centar dočekao festival u obnovljenom objektu. Leskovac – Pred otvaranje 12. Leskovačkog internacionalnog festivala filmske režije (LIFFE) u sredu su i zvanično okončani radovi na renoviranju zgrade organizatora ove filmske… »

Roditelji dece iz vrtića “Bambi” predali peticiju: Hoće li i vrtić da se rekonstruiše kao škola “Josif Kostić”

Jug press pre 3 dana
LESKOVAC Većina roditelja čija deca su korisnici usluga dečjeg vrtića „Bambi“ potpisali su peticiju i uručili je predstavnicima lokalne samouprave. Oni traže da znaju kada će biti završeni radovi na rekonstrukciji ove ustanove, s obzirom na to… »

Vozimo automobile u proseku stare 20 godina

Jugmedia pre 3 dana
Iako su ulice u gradovima i varošima na jugoistoku Srbije krcate automobilima, a pojedina domaćinstva u svojim garažama imaju i po dva četvorotočkaša, samo privilegovani, zapravo, imućniji sloj stanovništva se vozi u novijim, a najveći deo u… »

Roditelji peticijom traže povratak dece u vrtić „Bambi“ koji se renovira

Jugmedia pre 3 dana
Trideset i šest roditelja od ukupno sedamdeset dece koja su upisana u vrtiću Bambi u Leskovcu predalo je danas peticiju gradonačelniku Goranu Cvetanoviću da se prekine sa rekonstrukcijom vrtića kako bi se mališani odmah vratili u svoje nekadašnje… »

SZS: Sa rastom cene rekonstrukcije leskovačkog Trga, smanjuju se zelene površine

Južne vesti pre 3 dana
Od 2014. godine, kada se prvi put spominje idejno rešenje za rekonstrukciju Trga u Leskovcu, do danas, cena je znatno porasla, kaže Jelena Spirić ispred Saveza za Srbiju, a znatno se smanjio deo koji će zauzimati zelene površine. Kako bi sačuvali… »

Bajić: LIFFE će postati jedan od najznačajnijih festivala u Evropi

Jugmedia pre 3 dana
Festival filmske režije LIFFE, koji se večeras otvara u Leskovcu, postaje sve uticajniji širom regiona a težnja je organizatora da već sledeće godine postane jedan od najvećih u Evropi, barem po rečima umetničkog direktora festivala Darka… »

Vremenska prognoza »

Leskovac »
subota
Vedro
Vedro
13 ˚C
nedelja
Delimično oblačno
Delimično oblačno
8˚ / 22˚
ponedeljak
Oblačno
Oblačno
13˚ / 22˚

Vesti dana »