Leskovac

Čitaci javljaju : Ruši se kafana Gurman

Jug press pre 1 dan
LESKOVAC Čitaoci Regionalne informativne agencije javjaju da su mašine počele da ruše kafanu “Gurman” koja se nalazi u blizini stadiona Fudbalskog kluba “Dubočica” . Na tom prostoru je planirana izgradnja novog stadiona a na okolnim parcelama… »

Iz zgrade uprava RFZO, PIO i Toplane godinama curi deo kanalazacije na trotoar

Jugmedia pre 1 dan
Sa poslednjednja dva od četri sprata zgrade u kojoj su smeštene državne i lokalne službe u centru Leskovca, godinama na frekventnom trotoaru curi deo kanalizacione mreže i razliva se njime. Neprijatan miris oseti se samo u vrelim letnjim danima. U… »

Stigla nova tura kineskih vakcina, građani zadovoljni organizacijom vakcinacije u hali Partizan

Jugmedia pre 1 dan
Sinoć je stigla nova tura kineskih vakcina kao i prvi put 2469 doza. Očekujemo rusku vakcinu ovih dana. Iz Batuta je stigla tura sa dovoljnim brojem doza Fajzer vakcine za revakcinaciju korisnika i zaposlenih u Ustanovi za starije i odrasle koji su prvu… »

Vakcinu iz kine primilo oko 800 građana: U Leskovcu nastavljena imunizacija protiv virusa korona

Večernje novosti pre 1 dan
OD početka masovne imunizacije stanovništva u Leskovcu kinesku vakcinu protiv korona virusa primilo je oko 800 građana. Juče je vakcinisano 288, a danas do podneva više od 500 ljudi. Sinoć su u grad na Veternici, za područje Jablaničkog okruga… »

Korona u jablaničkom okrugu: Smanjuje se broj pregleda u kovid ambulantama

Večernje novosti pre 1 dan
I NAJNOVIJI podaci o zarazi koronom govore da u proseku svaki deseti testirani pacijent ima pozitivan nalaz na opaki virus iako se broj pregleda u kovid ambulantama na području Jablaničkog okruga smanjuje. U poslednja 24 časa u leskovački Zavod za… »

Korona na jugu Srbije: Smanjuje se broj pregleda u kovid ambulantama, zaraženo još 23 osobe

Srbija danas pre 1 dan
I najnoviji podaci o zarazi koronom govore da u proseku svaki deseti testirani pacijent ima pozitivan nalaz na virus iako se broj pregleda u kovid ambulantama na području Jablaničkog okruga smanjuje. U poslednja 24 časa u leskovački Zavod za javno… »

Još dve osobe preminule u leskovačkoj Kovid bolnici, opada broj hospitalizovanih

Jugmedia pre 1 dan
U poslednja 24 sata u leskovačkoj Kovid bolnici, nažalost, od posledica korona virusa preminula su još dva pacijenta, jedan 77 godina iz Leskovca i drugi 73 godine iz okoline Leskovca, na kiseoniku je 51 pacijent, a na respiratoru 2. “Od 148… »

Korona u jablaničkom okrugu: Još 23 novozaražena, najviše iz Leskovca

Kurir pre 1 dan
Prema poslednjim podacima Zavoda za javno zdravlje Leskovac, na teritoriji Jablaničkog okruga registrovana su 23 nova slučaja zaraze virusom korona. U Zavodu navode da je u poslednja 24 sata stiglo 215 rezultata, od čega za grad Leskovac 148. Precizira… »

Još 45 novozaraženih u Nišu, 16 u Leskovcu, u Vranju na lečenju 109 pacijenata

Južne vesti pre 1 dan
Prema poslednjem izveštaju niškog Doma zdravlja, prethodnog dana su na kovid testirane 244 osobe i 45 njih je pozitivno, a novi podaci Zavoda za javno zdravlje Leskovac pokazuju da su 23 osobe novozaražene u Jablaničkom okrugu, a većina je iz… »

Novi EEG aparat za vranjsku Neurologiju

Vranje news pre 1 dan
Ministarstvo zdravlja Republike Srbije obezbedilo je novi EEG aparat vrednosti 3,2 miliona dinara za potrebe Službe neurologije u Zdravstvenom centru Vranje, saopšteno je iz ZC. Načelnica Službe neurologije Gordana Radojčić rekla je da je odeljenje… »

Vremenska prognoza »

Leskovac »
petak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
10 ˚C
subota
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
-1˚ / 10˚
nedelja
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
-2˚ / 9˚

Vesti dana »