Leskovac

Vladavina prava u Srbiji na primeru MUP-a

Jug press pre 1 dan
LESKOVAC Organizacija civilnog društva Institut za istraživanje korupcije „Kareja“ iz Pančeva počela je projekt pod nazivom „Vladavina prava u Srbiji na primeru MUP-a“. Projekat je simbolično počeo u selu Kukulovce koje je u žižu javnosti… »

U leskovačkoj Kovid bolnici 98 osoba

Jug press pre 1 dan
LESKOVAC U leskovačkoj kovid bolnici na lečenju je 98 osoba. U poslednjih 24 časa tri osobe su primljene, a četiri otpuštene. Pozitivinih na koronu je 81, a negativnih 13. Na kiseoniku je 70, a na respiratoru 3.… »

Petnaest medalja u Zrenjaninu za PK „Leskovac“

Jug press pre 1 dan
LESKOVAC Na Međunarodnom plivačkom takmičenju „Mladost Rozenfild“ u Zrenjaninu Plivački klub „Leskovac“ je nastupio sa svojih 13 plivača. Oni su uspeli da osvoje ukupno 15 medalja u konkurenciji 29 kluba sa 405 takmičara. Osvajači medalja… »

Prvi Virtuelni sajam zapošljavanja

Jug press pre 1 dan
LESKOVAC Nacionalna služba za zapošljavanje organizuje prvi Virtuelni sajam zapošljavanja, koji će se održati u četvrtak, 20. maja 2021. godine, u periodu od 10 do 16 časova. Na sajmu je obezbeđeno učešće 70 kompanija koje traže nove… »

Peđa (21) dane proveo na respiratoru imajući košmare - "kao da me neko bije": Ni nakon 10 meseci ne može bez lekova!

Mondo pre 1 dan
Mladić iz mesta kraj Leskovca koji je bio zaražen korona virusom, ali i danima bio intubiran, i nakon 10 meseci još uvek ima zdravstvene probleme i ne može bez lekova. Mladić iz mesta kraj Leskovca koji je bio zaražen korona virusom, ali i danima… »

Vladavina prava u Kukolovcu

Jug press pre 1 dan
LESKOVAC Selo Kukolovce kod Leskovca je izabrano za simboličan početak projekta koji istražuje vladavinu prava u Srbiji zbog dogadjaja od pre godinu dana kada su meštani izadju na izbore zato što su godinama dobijali lažna obećanja da će im biti… »

Vaučeri u Leskovcu brzo planuli: "Baš sam se iznervirala"

B92 pre 1 dan
Uzalud su danas mnogi Leskovčani u dugačkim redovima čekali pred poštama vaučere za odmor u Srbiji jer su oni podeljeni za sat i po, pa ko je poranio taj je u uspeo da dođe do šaltera. "Baš sam se iznervirala jer nisam ni u februaru ni sada uspela… »

MUP raspisao konkurs za vatrogasce, na jugu Srbije pravo da se prijave imaju 49 kandidata

Jugmedia pre 1 dan
Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je danas konkurs za upis 300 polaznika na osnovnu obuku pripadnika vatrogasno-spasilačkih jedinica, a priliku da dobiju posao vatrogasca-spasioca imaće i 49 kandidata sa juga Srbije, od 19 do 30 godina, dok je… »

Vaučeri planuli za sat i po, redovi pred poštama i bankama

Jugmedia pre 1 dan
Uzalud su danas mnogi Leskovčani u dugačkim redovima čekali pred poštama vaučere za odmor u Srbiji jer su oni podeljeni za sat i po, pa ko je poranio taj je u uspeo da dođe do šaltera. „Baš sam se iznervirala jer nisam ni u februaru ni sada… »

U Jablaničkom okrugu 24 pozitivnih na koronu, po deset u Leskovcu i Vlasotincu

Jug press pre 1 dan
LESKOVAC-VLASOTINCE-LEBANE-BOJNIK U poslednja 24 sata od 107 rezultata (od toga za grad Leskovac 62) 24 je sa pozitivnim nalazom. Od toga po 10 osoba je sa teritorija grada Leskovca i opštine Vlasotince, 3 osobe su sa teritorije opštine Lebane, 1 sa… »

Vremenska prognoza »

Leskovac »
sreda
Delimično oblačno
Delimično oblačno
26 ˚C
četvrtak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
10˚ / 20˚
petak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
9˚ / 21˚

Vesti dana »