Leskovac

O Strategiji nacionalne bezbednosti (1)

Jug press pre 3 dana
BEOGRAD-LESKOVAC Izazovi, rizici i pretnje koje mogu ugroziti postojanje individue ili kolektiviteta predstavljaju determinante bezbednosti, koje se moraju uzeti u obzir u nastojanju da se njihovo dejstvo ograniči ili u potpunosti neutrališe. Država… »

Zašto još uvek nema besplatne pravne pomoći u Leskovcu?

Jug press pre 3 dana
LESKOVAC U skladu sa Zakonom o besplatnoj pravnoj pomoći, čija je primena počela 1. oktobra, na internet prezentaciji Ministarstva pravde, objavljen je Registar pružalaca besplatne pravne pomoći I besplatne pravne podrške. U Leskovcu je na spisku 60… »

Hotelske sobe kao interaktivne igraonice najbolja ideja na takmičenju u Leskovcu

Južne vesti pre 4 dana
U konkurenciji 130 učenika na regionalnom takmičenju srednjoškolaca održanom u Leskovcu, najbolja je bila ideja o uređivanju hotelskih soba u stilu interaktvinih igara, takozvani "escape room". Pobednički tim činili su učenici Tehničke škole u… »

Bugarski biznismen doveo leskovačke metalce do „prosjačkog štapa”

Politika pre 5 dana
Bivši radnici „Interleminda” ostali bez šesnaest zarada. Leskovac – Metalna industrija „Interlemind”, nekada jedna od uzdanica Leskovca, privatizovana je 2005. godine i kako-tako poslovala do 2013. kada je bugarski biznismen Valentin Zaharijev… »

“Apsolutno stvarno” Marine Milev

Jug press pre 5 dana
LESKOVAC U Galeriji Narodnog muzeja u Leskovcu otvorena je izložba Marine Milev pod nazivom „Apsolutno stvarno“. Marina Milev je rođena 1982. godine u Boru. Završila je Višu školu likovnih i primenjenih umetnosti u Beogradu i Akademiju likovnih… »

Gradonačelnik Leskovca na Džipijadi u Italiji i Sloveniji

Jug press pre 5 dana
LESKOVAC Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je čitave ove nedelje odsutan zato što učestvuje u “džipijadi” koja je ovog puta odbarano društvo odvela u Sloveniju i Italiju. Džipijadu organizuje Klub “Justinijana Prima 4×4” a vodja… »

“Stvarno važna kartica” i u Leskovcu

Jug press pre 4 dana
LESKOVAC ‘’Stvarno važna kartica’’, čiju se primena uskoro očekuje i u Leskovcu, projekat je Fondacije ‘’Ana i Vlade Divac’’ i deo obimnog programa ’Unapredjenje okvira za davanje’’, koji, uz podršku Privredne komore Srbije i… »

Božidar Đermanović selektor reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu u Kik boksu

Jug press pre 4 dana
LESKOVAC U Sarajevu od 20-26. 10. 2019. godine održaće se Svetsko prvenstvo u kik boksu, a selektor naše reprezentacije je Leskovčanin Božidar Đermanović. Petnaestodnevne pripreme su prošle kako je i planirao stručni štab, sa dosta inovacija u… »

Simpozijum Tehnološkog fakulteta

Jug press pre 4 dana
LESKOVAC Tehnološki fakultet organizuje 18. i 19. oktobra Simpozijum savremene tehnologije i privredni razvoj, a povod je 40 godina postojanja i rada ove obrazovne ustanove. Na ovom skupu biće predstavljeno 149 radova, od kojih je sedam plenarnog… »

Prodaje se imovina “Balkan uniona”

Jug press pre 4 dana
LESKOVAC Agencija za licenciranje stečajnih upravnika objavila je javni oglas za prodaju neposrednom pogodbom nepokretnu imovinu preduzeća ‘’Balkan union doo’’čija je procenjena vrednost 22 miliona 433 hiljade 656 dinara. Imovinu Balkan uniona… »

Vremenska prognoza »

Leskovac »
utorak
Vedro
Vedro
5 ˚C
sreda
Vedro
Vedro
12˚ / 22˚
četvrtak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
12˚ / 23˚

Vesti dana »