Leskovac

Đaci i studenti, očekuje vas novac na vašim računima od sutra!

Alo pre 4 dana
Za studente doktorskih studija, mesečni iznos stipendije je 30.000 dinara. Isplata prve, druge i treće mesečne rate stipendija izuzetno nadarenim učenicima, za školsku 2019/2020. godinu počinje u petak, 24. januara 2020. godine. Nišlijku prodali za… »

Godfri: Dolazak Grenela pokazuje interes Trampa za Zapadni Balkan

B92 pre 4 dana
Beograd -- Ambasador SAD u Srbij, Entoni Godfri poželeo je dobrodošlicu u Srbiju specijalnom izaslaniku predsednika SAD za dijalog Beograda i Prištine Ričardu Grenelu. Godfri je, tokom posete Leskovcu, izjavio da dolazak specijalnog izaslanika… »

Umro je Predrag Peca Stajić

Jugmedia pre 3 dana
Nakon duge i teške bolesti u Leskovcu je danas preminuo Predrag Stajić, jedan od osnivača Zadužbine „Nikolaj Timčenko” Leskovaci njen dugogodišnji sekretar, koga će se Leskovčani sećati po uvek nasmejanom licu, uvek spreman da pomogne, ali… »

Godfri: Interes predsednika Trampa i SAD je da Zapadni Balkan postane i prosperitetan region

Novi magazin pre 3 dana
Amabasador SAD u Srbiji Entoni Godfri izjavio je danas da je interes te zemlje i njenog predsednika Donalda Trampa da Zapadni Balkan postane prosperitetan region, te da je reč o dugoročnijoj politici koja nema veze s predstojećim izborima u SAD. Na… »

Preminuo Predrag Stajić

Jug press pre 3 dana
LESKOVAC In memoriam PREDRAG STAJIĆ (1955–2020) Nakon duge i teške bolesti u Leskovcu je 22. januara 2020. godine preminuo Predrag Stajić, jedan od osnivača Zadužbine „Nikolaj Timčenko” i njen dugogodišnji sekretar. Predrag Stajić… »

Svetosavske povelje Ivoni Mitrović, Nikoli Markoviću i Isidori Bogdanović

Jug press pre 3 dana
LESKOVAC Osnovna škola „Vuk Karadžić“, kao domaćin ovogodišnjih svetosavskih svečanosti, organizovala je u sali Narodnog pozorišta Leskovac svečanu Svetosavsku akademiju pod sloganom „Svetosavlje, put vrlina“. Ovogodišnji dobitnici… »

Godfri: Dolazak Grenela pokazuje interes SAD za Z. Balkan

Dnevnik pre 3 dana
LESKOVAC: Ambasador SAD u Srbiji Entoni Godfri izjavio je danas, tokom posete Leskovcu, da dolazak specijalnog izaslanika američkog predsednika Ričarda Grenela za pregovore Beograda i Prištine pokazuje interes predsednika Donalda Trampa i SAD za… »

Čitaoci javljaju: Crni dim na deponiji pored Donje Jajine

Jug press pre 3 dana
LESKOVAC Čitaoc JUGpressa javlja da se crni , gust dim širi sa depoinije koje se nalazi pored sela Donja Jajina . Ovo selo se nalazi u neposrednoj blizini Leskovca a meštani su u više navrata protestovali tražeći od gradskih vlasti da se problem… »

Čitaoci javljaju : Otvoren gejzer u leskovačkom parku

Jug press pre 3 dana
LESKOVAC Mašina koja radi na leskovačkom trgu danas je probušila vodovodnu cev u nekadašnjem gradskom parku. Voda je napravila pravi gejzer ali i jezer u centru grada, javljaju čitaoci. Stigla i fotografija. A zbog ove havarije lokali u zgradi Robne… »

Cakić: Grad Leskovac nezakonito angažovao savetnika za projekat led osvetljenja iz pravnog lica koje je u mirovanju

Jug press pre 3 dana
LESKOVAC Sve vreme dok je sprovođena javna nabavka grada Leskovca za savetnika na projektu zamene javnog osvetljenja u Gradu Leskovcu , za koji iz budžeta treba da se plati 11 miliona evra, pravno lice, koje je izabrano, je bilo u mirovanju i nije smelo… »

Vremenska prognoza »

Leskovac »
ponedeljak
Pretežno oblačno
Pretežno oblačno
4 ˚C
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
0˚ / 9˚
sreda
Jak sneg
Jak sneg
1˚ / 3˚

Vesti dana »