Leskovac

Zbog smanjenja rizika za širenje virusa: U Leskovcu vanredno još dve nedelje

Večernje novosti pre 2 dana
NADLEŽNI u gradu na Veternici odlučili su da ponovo, na dve nedelje, produže vanrednu situaciju koja je uvedena 13. jula ove godine zbog naglog širenja virusa korona. To zapravo znači da će sve mere gradskog Štaba za vanredne situacije nastaviti da… »

Vanredna situacija u Leskovcu se produžava na još dve nedelje

Jugmedia pre 2 dana
Kako bi se smanjili faktori koji utiču na širenje korona virusa Štab za vanredne situacije Leskovac doneo je danas odluku da vanrednu situaciju u ovom gradu produži za još dve nedelje, što znači da će ona trajati do 24. avgusta. U prethodne dve… »

Prijava protiv leskovačkog sveštenstva zbog nepoštovanja epidemioloških mera

Jugmedia pre 2 dana
Zbog nesprečavanja masovnog okupljanja i nepoštovanja epidemioloških propisa prilikom vršenja liturgije u Rudarskoj crkvi tokom trajanja vanredne situacije, nadležni inspektori su podneli prijavu sveštenstvu Sprske pravoslavne crkve u Leskovcu o… »

Očekuju se rekordni prinosi kukuruza

Jugmedia pre 2 dana
Trenutno stanje useva kukuruza, koji je na području Jablaničkog okruga zasejan na površini od 17 hiljada hektara je dobro i on se nalazi u fazi sazrevanja. Prema proceni stručnjaka PSSS Leskovac, ove godine se očekuje rod od više od 5 tona po… »

Filmska potera za vozačem "golfa" na putu ka Leskovcu! Nasrtao vozilom na pešake, pa bežao policiji! (video)

Srbija danas pre 2 dana
Na takozvanom Lebanskom putu u subotu se odigrala prava filmska potera za vozačem automobila. Na takozvanom Lebanskom putu u subotu se odigrala prava filmska potera za vozačem automobila koji je najpre nasilno vozio ovom regionalnom saobraćajnicom iz… »

Đorđević: U Ustanovi za odrasle i starije u Leskovcu 51 osoba zaražena, svi sa lakšom kliničkom slikom

Jug press pre 2 dana
LESKOVAC Ministar za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja Zoran Đorjdević izjavio je da su u Ustanovi za odrasle i starije u Leskovcu napravljene posebne zone za zaražene koronom i za negativne On je rekao da da su u ovoj ustanovi… »

Smanjena vidljivost na autoputevima E-75 i E-80

Nova pre 2 dana
Na auto-putu E-75, na deonicama od petlje Pojate do petlje Trupale, od petlje Trupale do petlje Leskovac jug i od petlje Leskovac jug do petlje Vranje zbog pojave magle vidljivost je smanjena od 50-150 metara, saopstili su jutros "Putevi Srbije". Na… »

Bahati vozač na Lebanskom putu autom nasrnuo na pešake, zamalo udario drugi auto, pa bežao policiji

Telegraf pre 2 dana
Svedoci kažu da je nastala prava filmska potera za vozačem. Na takozvanom Lebanskom putu u subotu se odigrala prava filmska potera za vozačem automobila koji je najpre nasilno vozio ovom regionalnom saobraćajnicom iz pravca Lebana prema Leskovcu… »

Čitaoci javljaju, nadležne službe uredjuju

Jug press pre 2 dana
LESKOVAC Odeljenje za zaštitu životne sredine, JKP Komunalac, kompanija PVV i Odeljenje komunalne milicije danas su organizovali akciju uređenja i čišćenja svih javnih površina koje se nalaze na potezu od ATD-a do Hemijske škole, objavljeno je na… »

U Leskovačkoj kovid bolnici 76 pacijenata

Jug press pre 2 dana
LESKOVAC U leskovačkoj kovid bolnici hospitalizovano je 76 pacijenata. U prethodnih 23 časa primljeno je šest pacijenata, dok je otpušteno 9. Na kiseoniku se nalazi 39 osoba.… »

Vremenska prognoza »

Leskovac »
sreda
Pretežno vedro
Pretežno vedro
32 ˚C
četvrtak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
18˚ / 25˚
petak
Pljuskovi
Pljuskovi
18˚ / 30˚

Vesti dana »