Leskovac

Ulica Sime Pogačarevića dobila led osvetljenje

Jug press pre 2 dana
LESKOVAC Na deonicI puta Leskovac – Vlasotince, odnosno ulica Sime Pogačarevića, je nakon rekonstrukcije kolovoza i vodovodne mreže i izgradnje kanalizacione mreže, postavljeno novo osvetljenje koje čine 62 led svetiljke. Aleksandra Đorđević… »

U leskovačkoj Kovid bolnici 73 pacijenta

Jug press pre 2 dana
LESKOVAC U leskovačkoj kovid bolnici zabeleženo je 10 prijema i 7 otpusta, te je sada broj hospitalizovanih 73. Pozitivnih na kovid je 50, negativnih 14, na kiseoniku je 65, a na respiratoru 5 osoba.… »

Kikinda dobija novi fudbalski stadion: Od Vučića tražili tribine, a dobiće savremeni objekat po UEFA standardu (foto)

Večernje novosti pre 2 dana
PORED Subotice, Loznice, Leskovca, Zaječara, Vranja, Kraljeva, Kruševca i Kragujevca, novi fudbalski stadion dobiće i Kikinda. To je u petak najavio i republički poslanik Milenko Jovanov, a dan ranije Grad Kikinda raspisao je tender za izradu… »

Radnik na trgu u Leskovcu poručio gradonačelniku: Ne prozivajte nas, idite kod glavnih

Južne vesti pre 2 dana
Samo dan nakon što je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović javno kritikovao radove na trgu, pogotovo to što je gledao mešalicu koja je dva sata radila bez radnika u blizini, stanje na samom trgu nije mnogo drugačije. Na gradilištu smo zatekli… »

Za Grad na dlanu 150 miliona: Leskovac postavlja i povezuje video-nadzor

Večernje novosti pre 2 dana
MINISTARSTVO državne uprave i lokalne samouprave odobrilo je Leskovcu 127,5 miliona dinara namenjenih postavljanju video-nadzora širom grada, a svi sistemi tehničke zaštite biće integrisani u jedan sistem. Reč je o projektu „Grad na dlanu“ koji… »

Osvetljen prilaz gradu: Nova rasveta na južnom ulazu u Leskovac

Večernje novosti pre 2 dana
NAKON što je završeno asfaltiranje Ulice Sime Pogačarevića, u kojoj je rekonstruisana vodovodna i izgrađena kanalizaciona mreža, ova saobraćajanica je dobila i novo osvetljenje. Ugrađene su 62 svetiljke na novopostavljenim stubovima kao i 1900… »

Inspektori kaznili 5 vlasnika restorana i trgovina sa pola miliona, samo jednog sa 300.000

Jugmedia pre 2 dana
Od 26. februara do 4.marta, komunalni inspektori Odeljenja za inspekcijske poslove i komunalni policajci Odeljenja komunalne policije Gradske uprave grada Leskovca i opštinskih uprava kao i inspektori republičkih inspekcija Jablaničkog upravnog okruga… »

Za dva dana 111 novoobolelih: Zabrinjavajuć porast broja zaraženih u Jablaničkom okrugu

Večernje novosti pre 2 dana
POSLEDNJA 24 časa u referentnim laboratorijama potvrđeno je da je na području Jablaničkog okruga zaraženo još 48 pacijenata od 268 rezultata koji su stigli u leskovački Zavod za javno zdravlje(ZZJZ). Prema tim podacima, u Leskovcu su opakim virusom… »

Podneto pet prekršajnih naloga: U Leskovcu za šest dana izvršeno 468 kontrola zbog epidemije

Večernje novosti pre 2 dana
U PRETHODNIH šest dana komunalni inspektori Odeljenja za inspekcije poslove i komunalni policajci Odeljenja komunalne policije u Leskovcu, nadležni u drugim lokalnim samoupravama i inspektori republičkih inspekcija Jablaničkog okruga izvršili su 468… »

Još 48 novoobolelih od korone u leskovačkom kraju

Jugmedia pre 2 dana
Od 268 testiranih osoba u Jablaničkom okrugu u poslednja 24 sata 48 je bilo pozitivno na korona virus, od kojih su 34 iz Leskovca, 8 iz Vlasotinca, četiri iz Lebana i dve osobe iz Bojnika, podaci su Zavoda za javno zdravlje u Leskovcu. Među njima je 20… »

Vremenska prognoza »

Leskovac »
ponedeljak
Vedro
Vedro
-3 ˚C
utorak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
3˚ / 7˚
sreda
Jaka kiša
Jaka kiša
-2˚ / 2˚

Vesti dana »