Leskovac

Leskovac: U prvih šest meseci manje beba nego lane u isto vreme

Jugmedia pre 7 sati
U porodilištu Opšte bolnice Leskovac od 1. januara do 30. juna ove godine rodilo se 729 beba, 398 dečaka i 331 devojčica, pokazuje statistika koju vodi Služba za ginekologiju i akušerstvo. U poređenju sa istim periodom prošle godine to je za 18… »

PSG Leskovac podržava proteste i protivi se upotrebi suzavca i pendreka

Jugmedia pre 10 sati
Pokret slobodnih građana (PSS) Leskovac najoštrijeje danas osudio sinoćni nastup predsednika Srbije na konferenciji za štampu, za koji smatra da je izazvao proteste, i istovremne je u svom saopštenju podržao proteste i osudio bacanje suzavca i… »

PSG osuđuje nastup Vučića i prekomernu upotrebu sile

Jug press pre 10 sati
LESKOVAC Pokret slobodnih građana Leskovac najoštrije osuđuje nastup predsednika Srbije na konferenciji za štampu. “Smatramo da je predsednik Srbije smišljeno i ciljano saopštio narodu da će predložiti Kriznom štabu uvođenje policijskog časa… »

Sve više Leskovčana kupuje vodu za piće, direktor gradskog Vodovoda preti krivičnim prijavama protiv svojih radnika koji…

Jugmedia pre 11 sati
I dok Leskovčani već danima kupuju vodu za piće zbog informacija koje su se pojavile na društvenim mrežama da voda za piće u ovom gradu nije dobra za piće, direktor gradskog „Vodovoda“ najavljuje da će podneti krivične prijave protiv radnika… »

OŠ „Vožd Karađorđe“ Bogdan Denić, učenik generacije školske 2019/2020. godine

Jug press pre 11 sati
LESKOVAC Nastavničko veće OŠ „Vožd Karađorđe“ za najboljeg učenika školske 2019/2020 godine izabralo je Bogdana Denića, koji kaže da mu je veoma ponosan na sebe i postignut uspeh. „Naravno, da ne bih bio ovde da nije bilo mojih nastavnika… »

Iz Leskovca četiri ili pet poslanika

Jug press pre 11 sati
LESKOVAC Na izbornoj listi „ALEKSANDAR VUČIĆ – ZA NAŠU DECU“ bilo je pet kandidata iz Leskovca. S obzirom da je lista osvojila 188 mandata, to znači da će poslanici sigurno biti Olivera Pešić i Žarko Bogatinović. Jelena Kocić je na rednom… »

Održano takmičenje u dalekometnom streljaštvu “Caričin grad 2020”

Jug press pre 12 sati
LESKOVAC Streljački klub „GT“ Leskovac organizovao je na strelištu „Slišane“ takmičenje u dalekometnom streljaštvu pod nazivom „Caričin grad 2020“. Gađalo se puškom na daljinama 500 i 1000 metara. Učestvovalo je 24 takmičara iz… »

U toku prijave za ulogu dečaka u filmu o "srpskom Mančesteru"

Južne vesti pre 15 sati
Snimanje filma o Leskovcu između dva svetska rata počeće za mesec dana, a iako su glavne uloge već podeljene, producenti traže dečaka koji će igrati jednog od likova u filmu o "srpskom Mančesteru". Oni koji žele da se prijave, treba da snime… »

KC Niš: Hospitalizovano 226 pacijenata, a umrlo četvoro pozitivnih na koronavirus

Medijska kutija pre 1 dan
U Kliničkom centru Niš su u protekla 24 časa preminula četiri pacijenta kod kojih je potvrđeno prisustvo novog koronavirusa, saopštio je danas pomoćnik direktora ove ustanove Goran Stanojević. Stanojević je na redovnoj konferenciji za novinare… »

Bitku sa koronom u Nišu izgubile četiri osobe

Jug press pre 1 dan
NIŠ U prethodna 24 sata, u Nišu su od posledica koronavirusa preminule četiri osobe, saopštio je zamenik direktora Kliničkog centra Niš profesor dr Goran Stanojević. Starosna struktura četvoro preminulih je prosečno 70 godina. Preminuo je jedan… »

Vremenska prognoza »

Leskovac »
sreda
Vedro
Vedro
14 ˚C
četvrtak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
12˚ / 22˚
petak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
15˚ / 24˚

Vesti dana »