Leskovac

Unapređenje položaja ugroženih grupa: Udruženja iz oblasti socijalne zaštite dobila sredstva za svoje projekte

Večernje novosti pre 3 dana
UDRUŽENjA koja se bave socijalnom zaštitom dobila su drugu ratu sredstava za realizaciju projekata koji su im odobreni na ovogodišnjem konkursu gradskih vlasti. Za finansiranje i sufinansiranje planiranih aktivnosti, u maju ove godine, 24 udruženja… »

Tri novozaražena u Vlasotincu

Jugmedia pre 3 dana
Od 12. septembra Zavod za javno zdravlje Leskovac jutros beleži ponovo zaražene od virusa korona i to tri na području opštine Vlasotince, 2 zaposlena i penzioner. Stiglo je 80 rezultata, od toga 51 iz Leskovca. Čeka se na još 47 rezultata.… »

Načelnica Školske uprave Leskovac: U Jablaničkom i Pčinjskom okrugu nema kovid pozitivnih učenika

Južne vesti pre 3 dana
Iako je ministar prosvete Mladen Šarčević izjavio da u prve dve nedelje nastave u Nišu, Vranju i Leskovcu ima sporadičnih slučajeva zaražavanja đaka koronom, načelnica Školske uprave Leskovac kaže da u Pčinjskom i Jablaničkom okrugu od 1… »

Šest pacijenata u Kovid bolnici

Jug press pre 3 dana
LESKOVAC U protekla 24 časa u leskovačku Kovid bolnicu primljena su dva pacijenta, tako da ih je sada ukupno šest. Na kiseoniku su i dalje tri osobe.… »

Cvetanović obišao postavku „Leskovac srpski Mačester 1878-1941“, lutka popravljena i vraćena

Jug press pre 3 dana
LESKOVAC Gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića je, tokom posete leskovačkom Narodnom muzeju, kroz stalnu postavku „Vremeplov leskovačkog kraja“ koja oslikava najznačajniji istorijski period grada Leskovca, period između dva svetska rata… »

„Crno beli svet Roma“ – Izložba starih fotografija

Jug press pre 3 dana
LESKOVAC U Domu kulture Roma otvorena je izložba starih fotografija pod nazivom „Crno beli svet Roma“. VD direktor Doma kulture Roma – Srećko Živković kaže da ove crno-bele fotografije govore o životu, radu, običajima i zanatima Roma. „Neke… »

Gradski oci desetkom ocenili novu postavku leskovačkog muzeja

Jugmedia pre 3 dana
Čista desetka, izjavio je danas gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović zamoljen da prokomentariše utiske posle obilaska sa saradnicima nove postavke NarOdonog muzeja u Leskovcu „Leskovac – srpski Mančester 1878 do 1941.godine“. „Prolazeći… »

Uređen sportski teren u Radničkom naselju

Jug press pre 3 dana
LESKOVAC Rukovodstvo NIS-a je prilikom otvaranja svog objekta u Radničkom naselju obećalo da će urediti i košarkaški teren koji se nalazi iza novoizgrađenog objekta. To obećanje su ispunili i uložili 540.000 dinara da se uz pomoć volontera odradi… »

Volonteri kompanije NIS uredili sportski teren u Leskovcu

Nedeljnik pre 3 dana
Negujući dobre odnose sa lokalnim zajednicama, Klub volontera kompanije NIS organizovao je danas akciju uređenja sportskog terena u Radničkom naselju u Leskovcu, u neposrednoj blizini novootvorene NIS Petrol benzinske stanice. Volonteri NIS-a su… »

Još tri osobe zaražene kovidom u Jablaničkom okrugu

Južne vesti pre 3 dana
Još tri osobe iz Vlasotinca pozitivne su na virus korona, poslednji su podaci Zavoda za javno zdravlje u Leskovcu. Za poslednja 24 sata stiglo je 80 nalaza, a u Zavodu čekaju rezultate za još 47. Od 80 rezultata, kako saopštavaju iz Zavoda, pozitivna… »

Vremenska prognoza »

Leskovac »
ponedeljak
Vedro
Vedro
5 ˚C
utorak
Jaka kiša povremeno
Jaka kiša povremeno
11˚ / 25˚
sreda
Pljuskovi
Pljuskovi
15˚ / 25˚

Vesti dana »