Leskovac

Čitaoci javljaju: Put u Zoljevu i dalje nije popravljen

Jug press pre 2 dana
LESKOVAC Ćitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress javljaju da put u selu Zoljevo, koji je oštetila bujica pošle nedelje, i dalje nije popravljen i da se meštani kreću njime uz izuzetne mere opreza ali i da to nije bez rizika. Poslali su nam… »

Sutra isplata redovne, u petak privremene novčane naknade

Jugmedia pre 2 dana
Nacionalna služba za zapošljavanje obaveštava javnost da će preko Poštanske štedionice izvršiti isplatu redovne novčane naknade nezaposlenima za decembar 2020. godine, u četvrtak 21.januara , saopšteno je iz NSZ-a, Filijale Leskovac. Privremena… »

Počela masovna vakcinacija u Leskovcu

Jug press pre 2 dana
LESKOVAC U sportskoj hali „Partizan“, koja je određena za centralni punkt za vakcinaciju stanovnika Leskovca i okoline, otpočela je masovna vakcinacija. Mogu da se vakcinišu građani koji su se prijavili za kinesku vakcinu, s obzirom da je stiglo… »

Krivična za trojicu službenika iz Leskovca: Falsifikovali zapisnike da bi na tehničkom propustili tehničkii neispravna…

Kurir pre 2 dana
LESKOVAC - Pripadnici MUP-a u Leskovcu podneli su krivičnu prijavu protiv trojice službenih lica jedne firme za vršenje tehničkog pregleda, zbog sumnje da su izvršili krivična dela zloupotreba službenog položaja i falsifikovanja službene isprave… »

Krivična prijava za službenike koji su lažirali ispravnost vozila na tehničkom pregledu u Leskovcu

Južne vesti pre 2 dana
Policija u Leskovcu je protiv trojica službenika firme za vršenje tehničkog pregleda podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da su omogućili produženje registracije za 20 motornih vozila iako su bila tehnički neispravna. Kako navode iz policije, oni… »

Produžavali registraciju neispravnim vozilima: Krivične prijave zbog zloupotrebe službenog položaja u Leskovcu

Blic pre 2 dana
Pripadnici MUP-a u Leskovcu podneli su krivičnu prijavu protiv trojice službenih lica jedne firme za obavljanje tehničkog pregleda, zbog sumnje da su izvršili krivična dela zloupotreba službenog položaja i falsifikovanja službene isprave. Kako se… »

Unosili neispravne podatke o tehničkom pregledu pa uhapšeni

Nova pre 2 dana
Pripadnici MUP-a u Leskovcu podneli su krivičnu prijavu protiv trojice službenih lica jedne firme za vršenje tehničkog pregleda, zbog sumnje da su izvršili krivična dela zloupotreba službenog položaja i falsifikovanja službene isprave. Kako se… »

Broj zaraženih koronom u blagom padu, još šestoro preminulo u bolnicama na jugu

Južne vesti pre 2 dana
Od juče do danas je od posledica virusa korona preminulo 19 ljudi u Srbiji, pokazuju poslednji podaci Ministarstva zdravlja, od toga je jedna osoba bila pacijent Opšte bolnice u Pirotu, dvoje niškog Kliničkog centra, dvoje Zdravstvenog centra u… »

Firma za vršenje tehničkih pregleda iz Leskovca falsifikovala službene isprave

Jugmedia pre 2 dana
Zbog osnova sumnje da su izvršili krivična dela zloupotreba službenog položaja i falsifikovanja službene isprave, policija u Leskovcu je podnela krivičnu prijavu protiv trojice službenih lica jedne firme za vršenje tehničkog pregleda. Kako se… »

Još dve žrtve korona virusa u Leskovcu, smanjuje se broj pacijenata u bolničkim krevetima

Jugmedia pre 2 dana
U pitanju su pacijent star 66 godina iz Medveđe i 83 godine iz Leskovca, saopšteno je danas iz leskovačke kovid bolnice u kojoj se u ovom trenutku leči 76 ljudi, 12 manje nego juče. U protekla 24 časa bilo jej čak 14 otpusta i 4 nova prijema, a na… »

Vremenska prognoza »

Leskovac »
petak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
10 ˚C
subota
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
-1˚ / 10˚
nedelja
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
-2˚ / 9˚

Vesti dana »