Leskovac

Osam osoba uhapšeno zbog nelegalne prodaje drvne mase

Nova pre 5 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu i policijskim službenicima PU Leskovac uhapsili su osam osoba koje se… »

Popadalo 8 moćnika u Nišu MUP Srbije odmah reagovao, pohapšeni su momentalno

Alo pre 5 dana
Uhašeno je osam osoba zbog zloupotrebe položaja. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu i policijskim službenicima… »

Velika akcija policije u Leskovcu: Uhapšeno osam osoba zbog sumnje da su zloupotrebili službeni položaj!

Večernje novosti pre 5 dana
Foto: V.Mitrić Zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo zloupotreba službenog položaja uhapšen je D. A. (1966), zaposlen u JP „Srbijašume“, dok se za zloupotrebu službenog položaja u podstrekavanju terete M. D. (1961) iz istog… »

IN MEMORIAM: Preminuo novinar Slobodan Tomić iz Leskovca

Jugmedia pre 5 dana
Poznati leskovački novinar u penziji Slobodan Tomić preminuo je juče u 75. godini života posle kraće bolesti i iza sebe ostavio suprugu, ćerku i sina, ali i brojne novinske članke i radio emisije. Ovog novinara pored kojeg su stasavale mnoge… »

Otvaranje tržnog centra Sajam najverovatnije na Dan grada Leskovca

Jugmedia pre 5 dana
Dugonajavljivani reprezentativni tržni centar preduzeća „Leskovački Sajam doo“ biće otvoren najverovatnije na Dan grada Leskovca, 11. oktobra, potvrđeno je danas juGmedii iz više izvora. Ovu informaciju danas je neformalno saopštio… »

Uhapšeno osam osoba zbog zloupotrebe položaja, sumnja se da su nelegalno prodavali drvnu masu

RTS pre 5 dana
Uhapšeno je osam osoba koje se sumnjiče da su zloupotrebom položaja omogućile prodaju nelegalno pribavljene drvne mase. Akciju hapšenja su sproveli pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa… »

Pala osmorka u Leskovcu: Sumnjiče se za kupovinu 200 kubika drvne mase za koju su znali da ne potiče sa odgovarajuće parcele

Kurir pre 5 dana
NIŠ - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu i policijskim službenicima PU Leskovac uhapsili su osam osoba koje se… »

Uhapšeno osam osoba zbog prodaje nelegalno pribavljene drvne mase

N1 Info pre 5 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu i policijskim službenicima PU Leskovac uhapsili su osam osoba koje se… »

Sastanak funkcionera SNS-a iz Jablaničkog okruga danas u leskovačkoj hali "Partizan"

Južne vesti pre 5 dana
Od 18 sati novoigrađena hala "Partizan" u Leskovcu biće domaćin sastanka SNS-a iz celog Jablaničkog okruga, a ovu informaciju je potvrdio direktor SRC "Dubočica" Ivan Milovac. Kako saznaju Južne vesti razlog organizovanja skupa je priprema za… »

Sutra bez struje 6 sela i jedna ulica

Jugmedia pre 5 dana
Sela: Crnatovo, Kruševica, Ravni Del, Donji Dejan, Borin Dol i Džakmanovo biće sutra bez struje od 6 do 12 sati, a od 7,30 pša najkasnije do 12.30 sati struje neće boti u Ulici Đorđa Kuna od br. 44 do br. 89 u Leskovcu. Podeli: Tweet Telegram… »

Vremenska prognoza »

Leskovac »
ponedeljak
Vedro
Vedro
19 ˚C
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
18˚ / 34˚
sreda
Delimično oblačno
Delimično oblačno
19˚ / 36˚

Vesti dana »