Leskovac

Tijani koju je ujeo smuk dok je spavala sa bebom, potrebna pomoć da izgradi dom

Jugmedia pre 4 dana
Dvadesettrogodišnja Tijanu Stojković iz sela Draškovac kod Leskovca, koju je 24. jula ove godine, dok je spavala sa bebom u spavaćoj sobi ujeo smuk, koji se uvukao ispod kreveta, a o čemu je pisala Jugmedia, pored teškog detinjstva bila je i žrtva… »

Predstava zaječarskog i pozorišta iz Prištine Antigona otvara 57. Festival profesionalnih pozorišta Srbije “Joakim…

Glas Zaječara pre 4 dana
Predstojeći 57. Festival profesionalnih pozorišta Srbije “Joakim Vujić” otvoriće predstava Antigona rađena u koprodukciji Narodnog pozorišta Timočke krajine ”Zoran Radmilović” i Narodnog pozorišta Priština sa sedištem u Gračanici. Ovu… »

Raste broj pozitivnih u Jablaničkom okrugu, pozitivno 40 učenika

Jug press pre 4 dana
LESKOVAC-VLASOTINCE-LEBANE-BOJNIK-MEDVEĐA-CRNA TRAVA Na teritoriji grada Leskovca danas dvadesetak pozitivnih više nego jučr a na teritoriji Jablaničkog okruga je pozitivno 40 učenika, 11 više nego juče. U poslednja 24 sata od 662 rezultata za… »

Tegla ajvara do čak 1.000 dinara! Cena paprike leti u nebo, zbog grada i suše ovaj specijalitet skuplji nego ikad

Mondo pre 4 dana
Priprema ajvara uveliko je počela, a mnogi se žale na ovogodišnju cenu paprike. Priprema ajvara uveliko je počela, a mnogi se žale na ovogodišnju cenu paprike. Zbog suše i grada paprika je košta do 130 dinara za kilogram u Leskovcu, a nema je… »

U Nišu, Vranju i Leskovcu ukupno 596 novozaraženih koronom

Južne vesti pre 4 dana
Od 1.153 testirane osobe u Nišu njih 316 je pozitivno na kovid, poslednji su podaci niškog Doma zdravlja. U Pčinjskom okrugu su 174 osobe novozaražene, a više od polovine je iz Vranja - njih 98. U Jablaničkom okrugu je korona potvrđena kod 266… »

Kad je mirisao bagrem

Jug press pre 4 dana
LESKOVAC Iznad klupica boje žada, blizu crkvenog plota, te nedovoljne barijere koju u cugu preskaču komšijska deca i pacovi sa repovima od zaraze, kraj česme koja olakšava život u danima pakla, zadnjih, ko zna koliko godina, sa postojanom… »

Poljoprivreda: Šta je miner belih mina?

Jug press pre 4 dana
LESKOVAC Miner belih mina ( Lithocolletis coryliffoliella) je ekonomski manje značajna štetočina i trenutno se može uočiti njihovo prisustvo na listovima dunja, kao posledica ishrane larvi minera, mada se često pojavljuje i u zasadima jabuke i… »

SRS: Rešiti problem parkiranja u Leskovcu

Jug press pre 4 dana
LESKOVAC Gradski odbor Srpske radikalne stranke u Leskovcu podseća lokalnu vlast da je problem parkiranja u našem gradu gorući. ” Mišljenja smo da je tzv. mirujući saobraćaj rak-rana Leskovca i da se pod hitno mora intervenisati, kad već do sada… »

Poljoprivreda: Eska vinove loze

Jug press pre 4 dana
LESKOVAC Ovih dana je sve aktuelnija pojava Eske u vinogradima koja se manifestuje kao hronični i akutni tip bolesti. Hronični oblik koji je češći odlikuje se sušenjem lišća i opadanjem, a akutni oblik je praćen iznenadnim sušenjem… »

Akcija za pomoć porodici Stojković – Izgradimo im dom!

Nova pre 4 dana
Humanitarna Fondacija Pokreni Život pokreće veliku akciju pomoći porodici Stojković iz sela Draškovac, opština Leskovac. Oni su pozvali ljude da pomognu u adaptaciji i renoviranju kuće. Porodicu Stojković iz sela Draškovac čine majka Tijana(23)… »

Vremenska prognoza »

Leskovac »
nedelja
Vedro
Vedro
25 ˚C
ponedeljak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
15˚ / 30˚
utorak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
17˚ / 23˚

Vesti dana »