Leskovac

Leskovčanka Jelena osvojila treće i četvrto mesto na takmičenju u Albaniji

Jugmedia pre 3 dana
Na Balkan Master Athletics Championships u u Korči u Albaniji održalo se takmičenje u svim atletskim disciplinama od 17. do 19. septembra, a Atletski klub “Dubočica” Leskovac predstavljala je takmičarka Jelena Todorović, licencirani trener… »

Sanira se nadvožnjak na ulazu u Bobište, cena 6,2 miliona

Jug press pre 3 dana
LESKOVAC U toku je sanacija deformacije puta u dužini od 400 metara na ulazu u Bobište. Finansijer je Javno preduzeće „Putevi Srbije“, a predviđeni radovi podrazumevaju skidanje oštećenog kolovoza, zamenu konstrukcije ugradnjom drobljenog… »

Kokanović:Protiv ove dopune pravnog stava protestuju i advokati u Nišu,Novom Sadu,Somboru,Jagodini..

Beta video pre 3 dana
BEOGRAD - Advokat Čedomir Kokanović naglasio je da protiv ove dopune pravnog stava protestuju i advokati u Nišu, Novom Sadu, Somboru, Jagodini, Kragujevcu i Leskovcu.… »

Zbog neslaganja u brojevima, podatke o obolelima od kovid-19 u Leskovcu saopštavaće Batut

Danas pre 4 dana
Bolnica u Leskovcu od danas neće više saopštavati podatke o broju obolelih, hospitalizovanih i preminulih od kovid-19 u Jablaničkom okrugu, u trenutku kada se epidemija na jugu Srbije pogoršava, a bolnica od srede potpuno ulazi u kovid režim… »

Nemanja Stanojević: Biti šampion sveta je neverovatan osećaj (video)

Jugmedia pre 3 dana
Član reprezatcije vaterpolista Srbije, koja je svetki pravak u vaterpolu, Nemanja Stanojević iz Leskovca izajvio je danas da je biti svetski šampion neverovatan osećaj, posebno posle napornih treninga i posebno kada se posle pobede čuje himna Srbije… »

Leskovac dobija novu poslovno-stambenu zonu: Šta je sve u planu?

B92 pre 3 dana
Javno preduzeće Urbanizam i izgradnja Leskovac objavilo je plan detaljne regulacije za zonu poslovanja sa porodičnim stanovanjem u sekotru "S2" i delu sektora "S5" gde će se forimirati nova radna zona sa stanovanjem. Kako se navodi u dokumentaciji… »

Pokret „1 od 5 miliona“ najavio formiranje tela koje će se baviti obukom kontrolora na izbornim mestima

Danas pre 3 dana
Stefan Pavlović ispred Pokreta 1 od 5 miliona je najavio formiranje posebnog tela koje će se baviti uzbunjivačima, obukom kontrolora na izbornim mestima i u blizini izbornih mesta. Pavlović je rekao da je cilj umrežiti lokalne pokrete, kojih je sve… »

Težak vikend u kovid bolnici: Četiri pacijenta u Leskovcu izgubila bitku sa opakim virusom

Večernje novosti pre 4 dana
Foto: I.M. U nedelju je preminuo pacijent star 73 godine iz Brze, sela u okolini Vučja, dok su u subotu od posledica infekcije opakim virusom umrle tri osobe i to dva pacijenta stara 82 godine, iz Leskovca odnosno Bojnika, i jedna osoba iz Medveđe koja… »

I advokati u Nišu i Leskovcu protestovali zbog novog stava VKS o naplati troškova obrade kredita

Južne vesti pre 4 dana
Kako bi iskazali nezadovoljstvo zbog novog stava Vrhovnog kasacionog suda koji podrazumeva da banka nije dužna da na poseban način obrazloži naplatu troškova obrade kredita, osim u Beogradu i Novom Sadu i advokati u Nišu i Leskovcu su se okupili… »

Zbog neslaganja u brojevima, podatke o obolelima u Leskovcu saopštavaće Batut

Novi magazin pre 4 dana
Bolnica u Leskovcu od danas neće više saopštavati podatke o broju obolelih, hospitalizovanih i preminulih od kovida-19 u Jablaničkom okrugu, u trenutku kada se epidemija na jugu Srbije pogoršava, a bolnica od srede potpuno ulazi u kovid režim… »

Vremenska prognoza »

Leskovac »
petak
Vedro
Vedro
24 ˚C
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
10˚ / 24˚
nedelja
Delimično oblačno
Delimično oblačno
13˚ / 30˚

Vesti dana »