Leskovac

Kraljica Elizabeta neće titulu “stare osobe godine”, premlada je u srcu

Luftika pre 4 dana
Britanska kraljica Elizabeta (95), koja vlada skoro sedam decenija, poručila je da se oseća premladom u srcu da bi joj se dodelila titula “stare osobe godine”, otkrili su njeni pomoćnici. Uprkos tome što se nedavno prvi put u javnosti pojavila sa… »

Još četiri smrtna slučaja u leskovačkoj Kovid bolnici

Jug press pre 4 dana
LESKOVAC-VLASOTINCE-BOJNIK U leskovačkoj kovid bolnici hospitalizovan je 221 pacijent. Preminula su četiri pacijenta, najstariji je bio rođen 1929. godine, iz Leskovca i nevakcinisan. Iz Leskovca i nevakcinisan je bio i pacijent rođen 1943, kao i… »

Bračni par hemičara: Zašto živimo u Čajetini, a ne u Leskovcu

Nova pre 4 dana
Aleksandra i Ivan Mitić, diplomirani hemičari, iz Leskovca su u potrazi za poslom došli u Zlatiborski kraj - plan je bio da ostanu samo jednu godinu, tu su već punih 18. Deca su im Čajetinci a njih dvoje, kako sada planiraju, kada odu u penziju… »

Sa velikim poštovanjem i ljubavlju dočekane mošti Svete Petke u Pirotu

Pirotske vesti pre 4 dana
Mošti Prepodobne Mati Paraskeve, ili Svete Petke, prebivaju u Niškoj eparhiji do 21. oktobra. Posle Niša i Leskovca deo mošti Svete Petke danas i sutra je u Pirotu. Tim povodom danas se u Pazarskoj crkvi u Pirotu okupio veliki broj vernika koji su se… »

Udruženje sakupljača “Jupi” dobilo presu za baliranje otpada

Jug press pre 4 dana
LESKOVAC Nevladina organizacija „Porečje“ iz Vučja uručila je hidrauličnu presu za baliranje sekundarnih sirovina Udruženju sakupljača „Jupi“ iz Leskovca. Ova aktivnost deo je projekta “Čak i posle pandemije ostajemo uz sakupljače”… »

Zdravlje Leskovac na tržište Srbije i regiona uvodi efikasnu terapiju u borbi protiv koronavirusa

Jug press pre 4 dana
BEOGRAD Farmaceutska kompanija Zdravlje Leskovac AD saopštila je danas da ,u partnerstvu sa kompanijom Celltrion, na tržište Srbije i regiona uvodi novu, savremenu, terapijsku opciju za lečenje ranih faza bolesti izazvanih SARS-CoV-2 virusom, a čija… »

Bez putničkih vozova na deonici Niš-Brestovac

Nova pre 4 dana
Zbog radova na rekonstrukciji i modernizaciji pruge Niš - Brestovac od juče je potpuno obustavljen putnički železnički saobraćaj na toj deonici, pa više ne saobraćaju putnički vozovi na relacijama Niš - Preševo - Niš, Niš - Leskovac - Niš i… »

Beograd vodeći, slede Novi Sad i Niš

B92 pre 4 dana
U Beogradu su u poslednja 24 sata registrovana 1.873 nova slučaja koronavirusa, od ukupno 7.664 širom Srbije, a još 13 gradova beleži trocifren broj. U Novom Sadu registrovana su 462 slučaja, u Nišu 306, a u Kragujevcu 199 novoobolelih od… »

Bez vozova od Niša do brestovca: Počela rekonstrukcija pruge

Večernje novosti pre 4 dana
Foto Opštinska uprava To znači da više ne saobraćaju putnički vozovi na relacijama Niš - Preševo - Niš, Niš - Leskovac - Niš i Niš - Prokuplje - Niš. Između Niša i Leskovca otkazana su tri para vozova, a između Niša i Preševa i Niša i… »

U kovid bolnicama na jugu 881 pacijent, četvoro preminulih u leskovačkoj kovid bolnici

Južne vesti pre 4 dana
U poslednja 24 sata od kovida je preminulo 57 ljudi u Srbiji, a na bolničkom lečenju je njih 6.679, od toga 881 pacijent u kovid bolnicama u Nišu, Kruševcu, Leskovcu i Vranju. Prema podacima Ministarstva zdravlja, od juče do danas na kovid je… »

Vremenska prognoza »

Leskovac »
nedelja
Slaba kiša
Slaba kiša
8 ˚C
ponedeljak
Vedro
Vedro
2˚ / 14˚
utorak
Vedro
Vedro
3˚ / 14˚

Vesti dana »