Leskovac

Informacije o koronavirusu:
Zavod za javno zdravlje Leskovac
ul. Maksima Kovačevića br. 11, 16000 Leskovac
064/864-8825
064/864-8815
064/839-2405

Ko uskraćuje ljudima u unutrašnjosti Srbije pravo da budu informisani?

Jug press pre 7 dana
BEOGRAD-LESKOVAC-VALJEVO (Istinomer) Polarizacija medija, ignorisanje od strane funkcionera i izostanak odgovora, sve ono što prati novinarstvo u Srbiji, postalo je još ogoljenije poslednjih nedelja tokom epidemije korona virusa i vanrednog stanja. Na… »

Na sednici Gradskog veća odluka o tome da se informacije šalju u Beograd i odlukao paketima za penzionere

Jug press pre 7 dana
LESKOVAC Na početku današnje sednice Gradskog veća predsedavajući, gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je pročitao odluku Štaba za vanredne situacije koja se, kako je rečeno, uskladjuje za Zaključkom Vlade Srbije po kome se sve informacije o… »

Da pitamo Covid 19.rs i Anu Brnabić koliko je još zaraženih ljudi u Leskovcu i na jugu Srbije

Jug press pre 6 dana
LESKOVAC Na poslednjoj konferenciji za novinare Kriznog štaba u Leskovcu , održanoj pre dva dana, rečeno je da je uzeto je 24 uzorka čiji se rezultati na moguće prisustvo korona virusa čekaju. Poslednji objavljen podatak u toku jučerašnjeg dana na… »

Apel Udruženja samohranih roditelja

Jug press pre 6 dana
LESKOVAC Nakon brojnih poziva, intervencija, molbi, zahteva, Udruzenje samohranih roditelja Leskovca U-TiM javno upućuje apel svim poslodavcima Jablaničkog upravnog okruga , da zaposlene iz redova samohranih roditelja, oslobode radnih obaveza dok traje… »

Učenici Trgovinsko ugostiteljske škole u kampanji

Jug press pre 6 dana
LESKOVAC Trgovinsko-ugostiteljska škola iz Leskovca, kao društveno odgovorna institucija, uzela je učešće u borbi protiv korona virusa, kroz doprinos kampanji #OstaniKodKuće. Šestoro učenika, sa svih obrazovnih profila, snimilo je video spotove… »

Narodni muzej u Leskovcu podržao akcije „ostani kod kuće“

Večernje novosti pre 6 dana
Narodni muzej u Leskovcu priključio se akciji „ostani kod kuće“ i „digitalna solidarnost“ tako što svakog dana publici približava svoje priče o istoriji, postavkama, objektima muzeja i istoriji leskovačkog kraja. Leskovac – Narodni muzej u… »

Zbog radova izmenjen režim saobraćaja na putu Vrdnik-Irig

Dnevnik pre 6 dana
BEOGRAD: Zbog produžetka radova izmenjen je režim saobraćaja na državnim putevima Vrdnik-Irig, kao i Niš-Leskovac, saopštili su Putevi Srbije. Režim saobaćaja je na državnom putu Niš-Leskovac izmenjen zbog izvođenja radova na bočnoj naplatnoj… »

Paketi pomoći za penzionere biće skladišteni u leskovačkom Plavom paviljonu

Jugmedia pre 6 dana
Grad Leskovac formirao je tri komisije koje će voditi računa o nabavci osnovnih životnih namirnica, sredstava za higijenu i ambalaže za pakovanje paketa koji će biti podeljeni kao pomoć svim penzionerima na teritoriji grada. Ovi paketi, kako je… »

Bez problema u saobraćaju na jugu Srbije, putevi prohodni

Južne vesti pre 6 dana
Sneg koji od sinoć pada na jugu Srbije ne pravi veće probleme putarima jer se u većini mesta ne zadržava na kolovozu. Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda visina snežnog pokrivača na jugu je do 10 centimetara. U Pirotu su putevi… »

Prvi april, a zimski uslovi za vozače

OK radio pre 6 dana
Vozače ponovo očekuju zimski uslovi vožnje. U istočnim, južnim i ponegde u centralnim krajevima Srbije padaće sneg, koji će sigurno otežati vožnju,upozoravaju nadležni. U planinskim predelima duvaće i povremeno jak vetar, pa je moguće… »

Vesti dana »