Leskovac

U Leskovcu trči i staro i mlado

Alo pre 4 dana
Sedamnaeste po redu „Vidovdanske trke“ Gradskog atletskog kluba. Tradicionalne "Vidovdanske trke" u organizaciji Gradskog atletskog kluba „Gak-Leskovac“ i ove godine održavju se 17-ti put u Leskovcu na Vidovadan 28.juna... Trke se održavaju… »

Promocije Zlatibora održane u 12 gradova Srbije

Zoom UE pre 4 dana
ZLATIBOR – Tokom protekle dve nedelje predstavnici Turističke organizacije Zlatibor obišli su 12 gradova Srbije u kojima su održane promocije najposećenijeg planinskog centra. Promocije su održane na glavnim gradskim trgovima, šetalištima i… »

Korona: U Jablaničkom okrugu još šestoro, u Pčinjskom još dva zaražena

Jugmedia pre 4 dana
Od 239 testiranih građana s područja Jablaničkog okruga, njih šestoro je pozitivno na korona virus, tri iz Leskovca, jedan iz Vlasotinca i dva iz Medveđa, od kojih su dva zaposlena, tri penzionera i jedan student, saopštio je danas Zavod za javno… »

Kukolovce dobilo asfalt, ali tablu sa natpisom (saobraćajni znak) još nije

Jug press pre 4 dana
PANČEVO-LESKOVAC Na današnji dan prošle godine, u vreme pred izbore, meštani sela Kukolovce kod Leskovca odbili su da glasaju zbog neispunjenog obećanja sa prethodnih izbora, kako je to objavio JUGpres… »

Iz lazarevca ni opravdanje: Izgradnja novog gradskog trga u Leskovcu kasni već pola godine, a završena je jedva trećina…

Večernje novosti pre 4 dana
Foto I. Mitrić Reagovao je i JP "Urbanizam i izgradnja", kojem je poveren nadzor nad radovima koji se tek sporadično odvijaju. U Gradu kažu da lazarevačkoj firmi "Bauvezen" konstantno ukazuju na probleme, ali ni na jedan od takvih dopisa nije stigao… »

U Jablaničkom okrugu broj novoobolelih isti kao juče

Jugmedia pre 4 dana
Od 68 rezultata, koliko je stiglo za testirane osobe u Jablaničkom okrugu, 4 su sa pozitivnim nalazom na korona virus. Jedna osoba je sa teritorije grada Leskovca, dve osobe su sa teritorije opštine Vlasotince i jedna sa teritorije opštine Lebane… »

Bez struje sutra 21 selo u Leskovcu i devet u Lebanu

Jugmedia pre 4 dana
Zbog radova na mreži sutra će od 9 pa najkasnije do 14 sati biti 21 selo na istoku i severu Leskovca, a od 9 do 16 devet sela u opštini Lebane, saopšteno je iz Sektora za upravljanje DEES. Bez struje će biti sledeća sela: Leskovac: Manojlovce, Mala… »

Krivična prijava zbog 49 grama marihuane

Jugmedia pre 4 dana
U okviru akcije Gnev, pripadnici policije Leskovac su u blizini Vlasotinca kod dvadesettrogodišnjeg mladića suvozača u „audiju“ pronašli oko 49 grama marihuane. Protiv njega je podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio… »

JKP „Grdelica“ i kompanija „PVV“ nabavile nova vozila

Jug press pre 4 dana
LESKOVAC Na konferenciji za medije Javno komunalnog preduzeća „Grdelica“ predstavilo je novo vozilo vredno 3,6 miliona dinara, dok je kompaniju „PVV“ nabavka novog kamiona za sakupljanje smeća sa koštala 140.000 evra. Andrea Tošić, pomoćnik… »

Petnaesti rođendan Dnevnog boravka „Duga

Jug press pre 4 dana
LESKOVAC Dnevni boravak Duga obeležio je 15 godina postojanja i rada uz prisustvo korisnika, predstavnika lokalne samouprave, članova srodnih udruženja i saradnika. Rođendansku čestitku uputila je i Lidija Dimitrijević, zamenica gradonačelnika… »

Vremenska prognoza »

Leskovac »
subota
Grmljavina
Grmljavina
26 ˚C
nedelja
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
11˚ / 20˚
ponedeljak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
9˚ / 19˚

Vesti dana »