Leskovac

U Jablaničkom okrugu 167 osoba pozitivno, medju njima i 30 učenika

Jug press pre 2 dana
LESKOVAC-VLASOTINCE-LEBANE-BOJNIK-MEDVEDJA U poslednja 24 sata od 387 rezultata za Jablanički okrug (od toga za grad Leskovac 232), 167 rezultata je sa pozitivnim nalazom. Od toga 105 osoba sa teritorije grada Leskovac, 33 osoba sa teritorije opstine… »

Leskovac: Predstavljen bogat opus Sterijinog pozorja

Jugmedia pre 2 dana
U okvuru Festivala „Joakim Vujić“, koji se održava u Narodnom pozorištu u Leskovcu, predstavljeno je na tribini desetak izadanja Sterijinog pozorja, kao i dva poslednja broja časopisa „Scena“, najstarijeg pozorišnog časopisa na Balkanu. U… »

Bez saobraćaja na putu Guberevac-Badince u naredna dva meseca

Jug press pre 2 dana
LESKOVAC Zbog radova na putu Guberevac-Badince saobraćaj je izmenjen od 23. septembra ove godine, kada su radovi počeli. Javno preduzeće (JP) ”Urbanizam i izgradnja” Leskovac je o privremenoj izmeni režima saobraćaja na delu deonice opštinskog… »

U Nšu oboleleo još 268 od korone, u Vranju 98 i u Leskovcu 105

Jugmedia pre 2 dana
Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije, na kovid 19 testirane su 502 osobe sa teritorije Pčinjskog okruga, a analize su pokazale da su 152 lica zaražena koronavirusom. Od ovog broja 98 je iz Vranja, 22 iz Surdulice, 17 iz… »

Automobilom uleteo u dnevnu sobu porodične kuće kraj Novog Sada

Luftika pre 2 dana
Poslednjih godina svedoci smo činjenice da se broj saobraćajnih nezgoda povećava, kao i vožnja u alkoholisanom stanju ili pod djstvom narkotika. Mnoge od njih imale su kobne posledice, i izazvale veliku pažnju javnosti. Ovo nije jedan od takvih… »

Besplatan ulaz u muzeje na jugu u ponedeljak i utorak

Južne vesti pre 2 dana
Povodom Svetskog dana turizma, kulturne ustanove širom Srbije u ponedeljak i utorak otvoriće vrata svim zainteresovanim građanima koji će potpuno besplatno moći da posete muzeje u Leskovcu, Nišu, Prokuplju, Vranju, kao i Galeriju savremene umetnosti… »

U Jablaničkom okrugu 12.000 buster vakcina

Jug press pre 3 dana
LESKOVAC Na dan 25.9.2021.godine ukupno je dato 12.020 trećih (buster) doza vakcine na teritoriji Jablanickog okruga. Od toga 8.473 aplicirano je na teritoriji grada Leskovca.… »

U Leskovcu Evropska noć istraživača

Jug press pre 2 dana
LESKOVAC U Leskovcu je danas na nekoliko lokacija organizovana Evropska noć istraživača. Događaji su organizovani na Tehnološkom fakultetu, , u centralnom gradskom parku i u Centru za stručno usavršavanje. Narodni muzej Leskovac i Narodna… »

Uži centar Leskovca pun psećeg izmeta

Jugmedia pre 2 dana
Subota je dan dušu dao za šetnju i igru sa decom oko travnatih površina, pa ako je dan lep kao današnji, zadovoljstvo je veće, ali danas je za šetače u užem centru Leskovca bio dan iznenađenja jer je svuda smrdelo na pseći izmet. Više čitalaca… »

Preminuo dr Petar Mitković, dekan Građevinsko-arhitektonskog fakulteta u Nišu

Jug press pre 2 dana
NIŠ Sinoć je od posledica izazvanih korona virusom preminuo prof. dr Petar Mitković, dekan Građevinsko-arhitektonskog fakulteta u Nišu. Profesor Mitković je rođen u Lebanu. Oktobarska nagrada grada Leskovca-medalja, uručena mu je 2015. godine… »

Vremenska prognoza »

Leskovac »
utorak
Pretežno oblačno
Pretežno oblačno
20 ˚C
sreda
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
12˚ / 21˚
četvrtak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
11˚ / 19˚

Vesti dana »