Leskovac

Grad finansira pošumljavanje: Šest hektara dobiće nove sadnice drveća

Večernje novosti pre 3 dana
IZ LESKOVAČKOG budžeta biće izdvojeno skoro 1,5 miliona dinara namenjenih pošumljavanju. Ovaj posao je, posle konkursa, Gradsko veće poverilo Javnom preduzeću Srbijašume odnosno njegovom ogranku u gradu na Veternici Šumskom gazdinstvu Šuma… »

Iz BUDžETA dobili pet miliona: Odobrena sredstva protivgradnim strelcima

Večernje novosti pre 3 dana
NA KONKURSU koji je sproveden po programu Održivo funkcionisanje zaštite poljoprivrednih kultura od dejstva grada protivgradni strelci u Leskovcu će iz gradskog budžeta dobiti skoro pet miliona dinara. Ovaj iznos odobren je Udruženju građana Strelci… »

Grad Leskovac dobija led osvetljenje, savetnik nije više sporan

Jugmedia pre 3 dana
Sve je spremno da gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović i beogradsko preduzeće “Keep light” potpišu ugovor o realizaciji javno-privatnog partnerstva za vršenje usluga zamene sistema javnog osvetljena primenom mera uštede energije sa led… »

U Leskovcu se teško diše, opsežna merenja kvaliteta vazduha predviđena tek za narednu godinu

Jugmedia pre 3 dana
Prema merenjima aplikacije BreezoMeter, kvalitet vazduha u Leskovcu je u ovom trenutku veoma loš, a satelit pokazuje da se grad na Veternici trenutno nalazi u crvenoj zoni. Najkoncetrisanije u vazduhu su zapravo čestice ugljen dioksida, a na ovom sajtu… »

Grad Leskovac izdavaja 1,4 miliona za pošumljavanje

Jugmedia pre 3 dana
Na osnovu odluke konkursne komisije, gradski većnici odlučili su danas da posao pošumljavanja na teritoriji grada Leskovca povere državnom preduzeću „Srbija šume“, odnosno, ogranku u Leskovcu – Šumskom gazdinstvu „Šuma“, i da se za taj… »

Razlika u cenama i do 50 odsto: Nije svejedno gde kupujete, limun jeftiniji u Beogradu nego u Valjevu

Srbija danas pre 3 dana
Koliko ćete da platite limun, krompir, meso ili paradajz u Srbiji zavisi od toga u kom gradu kupujete. U poslednjem izveštaju Republičkog zavoda za statistiku objavljene su najčešće, najveće i najniže cene na malo poljoprivrednih proizvoda po… »

Leskovac nastavio isplatu jednokratne pomoći za nabavku udžbenika za prvake

Jugmedia pre 3 dana
Iz budžeta grada Leskovca nastavljena je isplata jednokratne pomoći za nabavku udžbenika za učenike prvog razreda osnovnih škola na teritoriji Leskovca. Nakon što su osnovne škole Josif Kostić, Trajko Stamenković, Vuk Karadžić, Vasa Pelagić, i… »

Upoznaj, ne sudi

Nedeljnik pre 3 dana
U ponеdеljak 26.oktobra 2020.godine, od 12 do 13 časova, u Centru za stručno usavršavanje u obrazovanju u Leskovcu (ulica Leskovački odred, br.6) održaće se panel diskusija u okviru kampanje Upoznaj, ne sudi, čiji je cilj podizanjе svеsti o… »

Doktor Feler najbolja predstava trećeg Festivala malih pozorišnih formi

Jugmedia pre 3 dana
Najbolja predstava trećeg Festivala malih pozorišnih formi u Zaječaru je „Doktor Feler“ u izvođenju glumca i direktora Narodnog pozorišta Leskovac Dragana Bože Marjanovića, kako po izboru stručnog žirija tako i po izboru publike. Stručni… »

Gradsko veće usvojilo predlog ugovora za javno osvetljenje

Jug press pre 3 dana
LESKOVAC Gradsko veće grada Leskovca usvojilo je na današnjoj sednici predlog ugovora o javno-privatnom partnerstvu u poslu zamene i održavanja uličbnog osvetljenja. Ovaj predlog ugovora je ranije povučen sa dnevnog reda Skupštine grada zbog sumnje… »

Vremenska prognoza »

Leskovac »
ponedeljak
Vedro
Vedro
14 ˚C
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
10˚ / 21˚
sreda
Delimično oblačno
Delimično oblačno
10˚ / 18˚

Vesti dana »