Leskovac

Počele Svetosavske svečanosti

Jug press pre 3 dana
LESKOVAC Tradicionalne Svetosavske svečanosti počele su i ove godine organizacijom sportskih takmičenja. Ovogodišnji organizator svečanosti je Osnovna škola „Vuk Karadžić“, čiji direktor Predrag Zdravković kaže da će manifestacija trajati… »

Svaka čast, momci! Srpski vojnici uspešno prošli proveru osposobljenosti (video)

Srbija danas pre 3 dana
Instruktori obuke izvršili su proveru osposobljenosti vojnika. U centrima za obuku u Somboru, Valjevu i Leskovcu završena je provera obučenosti vojnika na dobrovoljnom služenju vojnog roka. Ministarstvo odbrane je saopštilo da je završena provera… »

Leskovačka Apoteka planira da izdaje lokale, i dalje bez rešenja za velika dugovanja

Južne vesti pre 3 dana
Objekte koje ima, leskovačka Apoteka počela je da knjiži u katastru nepokretnosti, te je plan da se, kaže v. d. direktora Živorad Denić, ovi lokali izdaju. Prema poslednjim podacima, ovo preduzeće za lekove i zaostale zarade duguje preko pola… »

Održan tradicionalni turnir u plivanju u okviru Svetosavskih svečanosti

Jugmedia pre 3 dana
Tradicionalni turnir u plivanju u okviru svetosavskih svečanosti je održan danas u Sportsko-rekreativnom centru Dubočica, na kome je učestovao, a organizator ovog takmičenja je Osnovna škola „Vuk Karadžić“ Leskovac, ovogodišnji domaćin… »

Deset puta slomljeno srce je zanavek slabo srce

Jugmedia pre 3 dana
Za godinu dana u Srbiji umre 52663 stanovnika, od čega skoro polovina od kardiovaskularnih bolesti, najnoviji su podaci iz poslednjeg izveštaja Republičkog zavoda za statistiku. O uzrocima nastanka srčane insuficijencije ili slabog srca, najčešći… »

Zbog zagađenog vazduha učenici u Leskovcu sa zaštitnim maskama, ministarstvo pozvalo škole da reaguju

Jugmedia pre 3 dana
Ministarstvo prosvete pozvalo je danas predškolske ustanove, osnovne i srednje škole da prate informacije o zagađenosti vazduha u okruženju koje objavljuju relevantne ustanove i da rad organizuju u interesu očuvanja bezbednosti i zdravlja dece… »

U Leskovcu gorela kola advokatice, reagovala Zajednica

Južne vesti pre 3 dana
Automobil marke “folksvagen polo” koji je goreo jutros oko 2 sata u Radanskoj ulici u Leskovcu vlasništvo je advokatice Vesne Sokolović iz ovog grada, potvrđuju u Zajednici advokata ovog grada. Iz ove Zajednice osuđuju paljenje automobila, a… »

Stradao muškarac u Leskovcu, najverovatnije od strujnog udara

Južne vesti pre 3 dana
Muškarac iz Leskovca stradao je jutros u krugu jednog preduzeća u Njegoševoj ulici, potvrđuju Južnim vestima u policiji. Uzrok nesreće se i dalje utvrđuje, a muškarac je, prema prvim informacijama, poginuo od strujnog udara. U leskovačkoj… »

Popunite anketu o zagađenosti u Leskovcu, rezultati će biti prezentovani nadležnima

Jugmedia pre 3 dana
Udruženje građana Tim 42 je kreiralo onlajn upitnik s ciljem da građanima Leskovca omogući da se izjasne o ekološkim problemima sa kojima se susreću i za čije rešavanje smatraju da bi trebalo da se izdvoje sredstva u budžetu grada. “Danima se u… »

Predstavljen novi broj Informatora SNS

Jugmedia pre 3 dana
Unija mladih Srpske napredne stranke Leskovac promovisala je i delila novi broj SNS informatora na platou ispred Leskovačkog kulturnog centra, a Ivana Ćirić je govorila o sadržaju informatora. Navela je tekstove u kojima se piše o sve boljoj saradnji… »

Vremenska prognoza »

Leskovac »
nedelja
Sumaglica
Sumaglica
0 ˚C
ponedeljak
Moguć umeren sneg
Moguć umeren sneg
-3˚ / -1˚
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-3˚ / 2˚

Vesti dana »