Leskovac

Vranjanci voze najstarije automobile u Srbiji

Vranje news pre 3 dana
Prosečna starost vozila u Srbiji iznosi između petnaest i dvadeset godina, a u Vranju se približava granici od preko dvadeset godina, pokazuje istraživanje Agencije za bezbednost saobraćaja. U Beogradu je stanje nešto bolje i prosečna starost auto… »

Nagrada bogdanu dikliću uz ovacije publike: U Leskovcu svečano otvoren 12. Internacionalni festival filmske režije

Večernje novosti pre 3 dana
U takmičarskoj konkurenciji pet domaćih i osam filmova iz regiona. LESKOVAC – U leskovačkom Narodnom pozorištu večeras je svečano otvoren 12. Leskovački internacionalni festival filmske režije (LIFFE). Tokom pet festivalskih dana publika će… »

[CRVENO] Mapa prosečne starosti automobila u Srbiji

Moj auto pre 3 dana
Kolika je prosečna starost automobila u Srbiji? Koliko je star auto koji vi vozite? Da li se starost automobila razlikuje po regijama u Srbiji? Prosečna starost vozila u Srbiji je niska i iznosi između 15 i 20 godina. U Beogradu je stanje nešto bolje… »

Glumci stigli u Leskovac, Dikliću nagrada "Živojin Pavlović"

Južne vesti pre 3 dana
Uz vatromet, defile glumaca i uručenje nagrade za afirmaciju filmske umetnosti “Živojin Žika Pavlović” glumcu Bogdanu Dikliću, počeo je 12. Leskovački internacionalni festival filmske režije - “LIFFE”. Festival, koji se održava do 22… »

"Za LIFFE vam trebaju emocije": Otvoreno dvanaesto izdanje festivala filmske režije

Blic pre 3 dana
Dvanaesto po redu izdanje Leskovačkog internacionalnog festivala filmske režije LIFFE u Leskovcu počelo je večeras ceremonijom svečanog otvaranja u Narodnom pozorištu, a auditorijumu su se obratili direktorka Leskovačkog kulturnog centra Sonja… »

Počeo LIFFE

Jug press pre 3 dana
LESKOVAC Svečanim defileom učesnika i vatrometom u Narodnom pozorištu počeo je 12. Leskovački internacionalni festival filmske režije. Nagradu „Živojin Pavlović“ za afirmaciju filmske umetnosti ove godine dobio je Bogdan Diklić koji je… »

Nova nagrada za Marka i Vekovnike

Jug press pre 2 dana
LESKOVAC Na Međunarodnoj konferenciji „Kragujevac, godine devete“ u Kragujevcu strip iz serijala „Vekovnici” „Jeftino i skupo” scenariste Marka Stojanovića i crtača Sabahudina Muranovića Murana osvojio najveću nagradu festivala… »

Završeno renoviranje dela Leskovačkog kulturnog centra

Jug press pre 2 dana
LESKOVAC Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović obišao je zgradu Leskovačkog kulturnog centra, a povod za to je rekonstrukcija jednog njenog dela. Poseta sa poklopila sa početkom Leskovačkog internacionalnog festivala filmske režije (LIFFE), te je… »

Miloš Biković otvorio filmski festival u Leskovcu

RTS pre 2 dana
U Leskovcu je otvoren 12. internacionalni festival filmske režije. Do nedelje će u takmičarskom delu programa biti prikazano osam filmova sa prostora bivše Jugoslavije, a na otvaranju festivala glumcu Bogdanu Dikliću biće uručena nagrada… »

Biković-manija: Mladi glumac stigao u Leskovac, dočekalo ga stotine tinejdžera (VIDEO)

Jugmedia pre 3 dana
Još nije ni kročio u Leskovački kulturni centar, a na platou ispred ove kulturne ustanove mladog glumca Miloša Bikovića sačekalo je stotine tinejdžera u želji da im da autogram ili da se sa njim slikaju. Euforija se nastavila i u samom holu… »

Vremenska prognoza »

Leskovac »
subota
Vedro
Vedro
13 ˚C
nedelja
Delimično oblačno
Delimično oblačno
8˚ / 22˚
ponedeljak
Oblačno
Oblačno
13˚ / 22˚

Vesti dana »