Leskovac

Druga rata akontacije poreza na imovinu stiže na naplatu 17. maja

Jugmedia pre 24 sata
Gradska uprava grada Leskovca-Odeljenje za finansije, Odsek lokalne poreske administracije, obaveštava obveznike plaćanja javnih prihoda da druga akontacija poreza na imovinu dospeva za plaćanje 17. maj. “Obaveštavaju se poreski obveznici da sve… »

Potvrđeno još 28 slučajeva zaraze: U Jablaničkom okrugu sve manje inficiranih virusom korona

Večernje novosti pre 24 sata
Foto: I.M. Od ovog broja u Leskovcu je testirano 207, a pozitivan nalaz je dobilo 12 osoba. Bojnik ima devet, Vlasotince tri, a Medveđa i Lebane po dva novozaražena pacijenta. Među novoobolelima je 12 penzionera, zatim šest zaposlenih i sedam… »

Narodni muzej Leskovac: Posetiocima dostupni Gradska kuća, Tekstilni muzej u Strojkovcu i arheološki lokalitet Caričin grad

Jugmedia pre 1 dan
Usled radova na renoviranju hola i ulaza u Narodni muzej Leskovac u okviru projekta ,,HETEROTOPIJA,, stalna postavka “Vremeplov leskovačkog kraja” biće zatvorena za vreme manifestacije. Posetiocima će biti dostupni Gradska kuća, Tekstilni muzej u… »

Boža sa nepokretnim sinom živi u trošnoj kući staroj 130 godina: Novca jedva ima za hranu i lekove

Telegraf pre 1 dan
Strahuje svaki put kad mora da ga ga ostavi samog. Trošna kućica usred bogatog sela Guberavac kod Leskovca. U kućici sa daskama umesto tavanice, staroj 130 godina, dobričina Boža i njegov nepokretni sin Dalibor u invalidskim kolicima. U tom domu na… »

Japanac biciklom stigao u Niš zbog vakcine, prošao 27 zemalja: Želi da proba "original" specijalitet

Telegraf pre 1 dan
- Planiram da to vreme iskoristim da napravim snimke o ovom delu Srbije jer imam svoj You tube kanal, svako popodne sednem u neki kafić i montiram ih. Iz Niša nameravam da odem u Leskovac, čuo sam da je tamo najbolji roštilj te da imaju festival mesa… »

Još 28 obolelih u Jablaničkom okrugu, među njima 12 penzionera

Jugmedia pre 1 dan
U poslednja 24 sata od 346 rezultata koliko je stiglo za testirane osobe u Jablaničkom okrugu, 28 je sa pozitivnim nalazom na korona virus. 12 osoba je sa teritorije grada Leskovca, 3 sa teritorije opštine Vlasotince, po dve osobe su sa teritorija… »

Čitaoci javljaju: Narodni muzej nema informacije ko je izvodio radove na Hisaru

Jug press pre 1 dan
LESKOVAC Narodni muzej u Leskovcu nema informacije o tome ko je izvodio radove na Hisaru azlaskom na teren je konstatovano da se radi o kanalu duž puta koji vodi od podnožja do platoa Hisara širine 0,30-0,40 m i dubine od 0,20.do 0, 35 m, rečeno nam… »

Zbog korone u prošloj godini duplo manji broj operisanih u Opštoj bolnici Leskovcu

Jugmedia pre 1 dan
U Službi hirurgije u Opštoj bolnici u Leskovcu u 2020. godini ukupno je operisano 747 pacijenata.Ovo je u odnosu na predhodnu godinu, kada je taj broj bio 1.354, za 50 posto manje .I u ovoj godini je nastavljen režim smanjenog broja hirurških… »

Još 12 Leskovčana obolelo od korone, u celom okrugu 28

Južne vesti pre 1 dan
Od 346 testiranih u Jablaničkom okrugu, 28 ljudi je dobilo pozitivan nalaz na kovid, pokazuju podaci leskovačkog Zavoda za javno zdravlje. Dvocifren broj zaraženih ima samo Leskovac, gde je registrovano 12 novoobolelih. Za Leskovcem sledi Bojnik sa 9… »

Narodna stranka: Radnik Centra za socijali rad pretio Romima u Grdelici da ne dolaze na događaj

Jug press pre 1 dan
LESKOVAC Radnik Centra za socijalni rad u Leskovcu Nebojša Marinković pretio je meštanima romskog naselja u Grdelici i ucenjivao ih ukidanjem socijalne pomoći ukoliko prisustvuju formiranja Saveta za nacionalne manjine pri leskovačkom odboru Narodne… »

Vremenska prognoza »

Leskovac »
sreda
Pretežno oblačno
Pretežno oblačno
24 ˚C
četvrtak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
10˚ / 20˚
petak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
9˚ / 21˚

Vesti dana »