Leskovac

U planu zamena parketa i stolica u Sportsko-rekreativnom centru u Leskovcu

Južne vesti pre 2 dana
Da će u toku 2020. godine u velikoj dvorani Sportsko-rekreativnog centra “Dubočica” u Leskovcu biti postavljen novi parket, ali i nove stolice na istočnoj i zapadnoj tribini, najavljuje direktor ove ustanove Miodrag Rajković. Kada će radovi… »

Advokatici u Leskovcu zapaljen automobil: Folksvagen polo izgoreo ispred kuće

Kurir pre 2 dana
„Folksvagen polo“ u potpunosti je izgoreo, a Sokolovićevu su probudile komšije u momentu kada su vatrogasne ekipe već gasile požar. Automobil advokatice Vesne Sokolović iz Leskovca izgoreo je u noći između srede i četvrtka ispred njene kuće u… »

Advokatica iz Leskovca kojoj je zapaljen auto: Na meti sam napada zbog klijentkinje, žrtve nasilja

Telegraf pre 2 dana
Vesna Sokolović iz Leskovca navodi da strahuje za svoju bezbednost. Verujem da mi je automobil zapaljen zbog slučaja na kome radim već dve godine. U tom predmetu zastupam ženu žrtvu nasilja u partnerskim odnosima. Prema njoj je okrivljeni izvršio… »

Obavljena provera obučenosti vojnika na služenju vojnog roka

B92 pre 2 dana
U centrima za obuku u Somboru, Valjevu i Leskovcu završena je provera obučenosti pripadnika Vojske Srbije na dobrovoljnom služenju vojnog roka. U pitanju su vojnici koji su vojničku uniformu obukli početkom decembra prošle godine. Kako je saopšteno… »

Leskovački funkcioneri ne daju krv, to čine samo radnici

Jug press pre 3 dana
LESKOVAC U Svečanoj sali Grada Leskovca održana je akcija dobrovoljnog davanja krvi kojoj je prikupljleno stotinak jedinica krvi. Sekretar Gradske organizacije Crvenog krsta Dragan Veličković rekao je da su u ovoj organizaciji zadovoljni brojem… »

Poginuo muškarac od strujnog udara u Leskovcu

Blic pre 3 dana
Pedesetosmogodišnji muškarac nastradao je jutros u Leskovcu u Njegovševoj ulici, u krugu jednog preduzeća, prilikom strujnog udara. Telo muškarca će biti preneto na obdukciju kako bi se utvrdile sve okolnosti smrti, piše " Jugmedia". - Prvi… »

Zapalili automobil advokatici u Leskovcu

Jugmedia pre 3 dana
Advokatici Vesni Sokolović iz Leskovca zapaljen je automobil benzinom noćas između 1 i 2 iza ponoći, koji je bio parkiran na uskom kolovozu ispred njene kuće u Radanskoj ulici. Automobil marke “volkswagen-polo” u potpunosti je izgoreo, a ni ona… »

Leskovčanin nastradao od strujnog udara u krugu preduzeća

Telegraf pre 3 dana
Obdukcija će utvrditi okolnosti smrti. Muškarac (58) je nastradao u Njegoševoj ulici u Leskovcu, u krugu jednog preduzeća, kada je došlo do strujnog udara. Telo muškarca će biti preneto na obdukciju kako bi se utvrdile sve okolnosti smrti. Prvi… »

Pronađeno beživotno telo

Alo pre 3 dana
Njegovo telo je poslato na obdukciju koja će utvrditi kako je ovaj čovek izgubio život. U krugu napuštene fabrike "Resort", u Njegoševoj ulici u Leskovcu, pronađeno je beživotno telo muškarca (58) koji je stradao najverovatnije od strujnog udara… »

Poznatom advokatu zapaljen automobil (foto)

Alo pre 3 dana
Nakon incidenta policija je izašla na lice mesta. - Danas u ranim jutarnjim satima u potpunosti je izgoreo najverovatnije namerno zapaljeni, novi auto Vesne Sokolović poznate advokatice iz Leskovca. Nesvakidašnji incident se desio kako nezvanično… »

Vremenska prognoza »

Leskovac »
nedelja
Sumaglica
Sumaglica
0 ˚C
ponedeljak
Moguć umeren sneg
Moguć umeren sneg
-3˚ / -1˚
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-3˚ / 2˚

Vesti dana »