Arhiva » Vesti » Blic 15.02.2018

Horor u Kruševcu: Muž zaklao ženu pred maloletnim unukom o kom je brinula, jer ga je majka napustila

Gordanu Živković (60) iz Kruševca preksinoć je ubodom noža u vrat usmrtio nevenčani suprug Stojan Mijajlović (60) i to pred njenim maloletnim unukom, u iznajmljenom stanu u Ulici Vojislava Ilića 91.

Blic četvrtak, 15. februar 2018.  |  Ana Ž. Adžić

- Kada je video šta je uradio, Mijajlović je pozvao Hitnu pomoć, jer je Gordana još bila živa. Hitna pomoć ju je prevezla u Opštu bolnicu u Kruševcu, a došla je i policija koja je odmah privela Mijajlovića - kaže izvor “Blica” upoznat sa istragom i dodaje da je u kući nađen i nož kojim je ubijena Gordana.

Uprkos naporima lekara, Gordana je preminula u bolnici.

Komšije kažu da su Gordana i Stojan u njihovom kraju živeli dve, tri godine kao podstanari.

- Sa njima je živeo i Gordanin unuk. On ide u osnovnu školu, a Gordana je brinula o njemu jer je blago ometen u razvoju. Gordanin sin, dečakov otac, nesposoban je. Dečaka je majka ostavila, pa je Gordana preuzela potpunu brigu o njemu, svakog dana ga je vodila u školu, čekala... - navode komšije.

Kažu da se Gordana nikada nije žalila da ima problema u braku sa Stojanom. Oboje su imali po jedan brak iza sebe i imaju odraslu decu.

- Nikada nije rekla da je Stojan maltretira, ni fizički, ni psihički. Čak je i nekoliko sati pre ubistva išla u prodavnicu i u povratku svratila kod komšinice na kafu. Jedino je u poslednje vreme pričala da je Stojan rastrzan, da je teško podneo gubitak sina, koji je ubijen prošle godine - pričaju stanari Ulice Vojislava Ilića.

Gordana je očekivala nemačku penziju, koju je trebalo da dobije za dve godine, međutim, komšije kažu da je u poslednje vreme pričala kako je neće dočekati.

- Nažalost, to se obistinilo. Pitanje je šta će biti sa njenim unukom o kome je brinula. Ona mu je bila sve. Nije mogao da zaspi ako ga ona ne uhvati za ruku - kažu komšije.

Ubici sin ubijen prošlog leta

Ivan Mijajlović, sin Stojana Mijajlovića koji je ubio svoju nevenčanu suprugu, ubijen je prošlog jula u selu Sušica kod Kruševca. Njega je hicima iz lovačke puške ubio Čedomir Smiljković (71), jer je poverovao u priče da je žrtva bila u vezi sa njegovom unukom, koja je bila udata za Ivanovog bliskog rođaka. Iza Ivana je ostalo dvoje maloletne dece, u čijem je podizanju pomagao i sada uhapšeni Stojan.


Objavljeno na sajtu blic.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Komentari

Ključne reči

Kruševac

©2019 Netmark d.o.o.