Izvor: Telegraf arhiva vesti 27.02.2018

Odzvonilo dizelašima: Nemački sud odobrio - zabranjuju dizel vozila u gradovima

Telegraf 27.02.2018
Presuda Saveznog upravnog suda u Nemačkoj imaće ogroman uticaj na tržište u Evropi, procenjuju analitičari. Savezni upravni sud u Nemačkoj danas je doneo presudu da gradovi u toj zemlji mogu da uvedu zabranu vožnje dizel automobila kao deo borbe… »

Đe skijaš: Crnogorci se setili kako da iskoriste plažu i kada je totalno zavejana (video)

Telegraf 27.02.2018
Čini se da im niste temperature nisu smetale i da su veoma uživali u ovom zimskom sportu. Dok čitav Balkan negoduje zbog snežnih padavina, momci iz Crne Gore su odlučili da uživaju u zimskim čarolijama na svoj način. Ovo su najzgodniji sportisti… »

Obmanuo javnost! 50 cent od bitcoina zaradio 7 miliona, javno se hvalio, a sada na sudu tvrdi da silne pare nikada nisu ni…

Telegraf 27.02.2018
Iako se javno hvalio da je stekao veliko bogatstvo zahvaljujući ovoj kriptovaluti, reper je sudu objasnio da on nikada u životu nije trgovao bitcoinima. Silni milioni koje je 50 Cent zaradio od bitcoina su "nestali", a verovali ili ne, reper sada tvrdi… »

Srbija ceni žrtve: Policajci koji su dali živote za zemlju dobijaju spomenik (foto)

Telegraf 27.02.2018
Ministarstvo na ovaj način želi da oda počast svim policajcima koji su dali živote da bi čuvali sigurnost naše dece. Spomen-obeležje u znak sećanja na policijske službenike i druge pripadnike MUP-a koji su dali svoje živote braneći Srbiju… »

Otkrivamo: Da li policija može da vam piše prijavu ako vozite žutom trakom koja je prekrivena snegom?!

Telegraf 27.02.2018
Vozači koji nisu znali da su napravili saobraćajni prekršaj jer je kolovoz prekriven snegom mogu da pravdu potraže na sudu. Za razliku od vožnje u žutoj ili zaustavnoj traci, parking servis ne može da vas kazni ukoliko je mesto na kojem ste… »

Nastavlja se zlostavljanje žena u Siriji: Muškarci koji u ime UN-a isporučuju hranu traže od njih seksualne usluge

Telegraf 27.02.2018
Iz agencija UN i humanitarnih organizacija kažu da imaju "nula tolerancije" prema iskorišćavanju žena i da nisu svesni nikakvih slučajeva zlostavljanja partnerskih organizacija u regionu. Žene u Siriji seksualno iskorišćavanju muškarci koji… »

Dobra vest: Povećan iznos PDV-a koji se vraća za kupovinu hrane i opreme za bebe

Telegraf 27.02.2018
Kako sada stvari stoje, poslednji rok za prijavu za povraćaj PDV-a biće u junu. Roditelji koji prikupljaju račune od kupljene bebi opreme i hrane, ove godine će na konto refundacije PDV-a moći da dobiju oko 2.000 dinara više nego u prošlom roku. I… »

Bio sam pijan, ne sećam se da sam silovao sina: Saslušan otac monstrum iz Jagodine, određen mu pritvor

Telegraf 27.02.2018
Nakon hapšenja Dragan je poricao tvrdnje svog sina o silovanju i pretnjama da će ga "iseći sekirom" ako nekom kaže šta se među njima dogodilo. Dragan P. (65) iz sela Ribare kod Jagodine, koji je uhapšen zbog sumnje da je silovao sina, na… »

Fotka iz centra Beograda od koje ćete se zalediti! Briga ga za zimu, briga ga za sneg, on na -10 šeta u sandalama i bermudama…

Telegraf 27.02.2018
Italijan (75) je uslikan u Ulici kralja Milana. Dok smo svi cvokotali proteklih dana i gledali da se što pre sklonimo negde na toplo, ovaj sugrađanin imao je drugi problem. Dok smo se mi grejali, njemu je trebalo hlađenje. Toliko mu je bilo vrućina da… »

Njima je ovo borba biti ili ne biti za beogradsku kasu, građani im nisu važni: Stefanović o programu i napadima opozicije…

Telegraf 27.02.2018
Beograđani poštuju sve koji se bore za njih, brinu o ljudima i koji se svakog dana bore da naš grad bude bolje mesto za život, rekao je za Telegraf.rs Nebojša Stefanović, predsednik GrO SNS i potpredsednik Vlade Srbije. Bliže se beogradski izbori… »