Izvor: Telegraf arhiva vesti 27.02.2018

Ana Brnabić se sastala sa predsednikom Evropske komisije: Rešavanje bilateralnih pitanja kroz dijalog

Telegraf 27.02.2018
Ona je istakla da je usvajanje Strategije o proširenju ohrabrujuća poruka za čitav region Zapadnog Balkana. Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić razgovarala je danas sa predsednikom Evropske komisije Žan Klod Junkerom o usvajanju Strategije… »

Damjanović: Prvo podmiriti egzistencijalne potrebe ljudi, pa onda graditi metro

Telegraf 27.02.2018
- Istina je da je Beogradu potreban metro i mi želimo da podržimo tu ideju, ali postoji nešto što se zove „razvojni projekat“, s jedne strane, a sa druge imamo ono što je preka životna potreba žitelja Beograda - rekao je kandidat radikala za… »

Žena tuži grad za odštetu od 200 miliona dolara: Drvo koje je palo u Central parku povredilo nju i dete (foto) (video)

Telegraf 27.02.2018
U tužbi stoji i da je drvo godinama zanemarivano. Žena koja je zadobila ozbiljne povrede kada je na nju palo drvo dok je, sa svoje troje dece, šetala njujorškim Central parkom, podnela je tužbu uz zahtev za odštetu od 200 miliona dolara. Prvo u… »

Srbi tražili da se ukloni zastava Kosova, Makedonci sklonili sve: Održana Konferencija parlamentarnih komisija u Skoplju…

Telegraf 27.02.2018
U Sobranju Makedonije održana Konferencija bez obeležja zemalja učesnica. U Sobranju Makedonije danas je održana Konferencija parlamentarnih komisija za evropska pitanja država obuhvaćenih procesom stabilizacije i asocijacije JIE-KOSAP, ali bez… »

Što moj dragi drugu voli... Dok je Kija pevala čuveni hit Silvane Armenulić, Slobina reakcija bila je pravo iznenađenje…

Telegraf 27.02.2018
Kija je pred svima zapevala pesmu Silvane Armenulić, a Sloba je sedeo kraj Lune i pažljivo gledao i slušao. Zadrugari su danas od Velikog šefa dobili kostime i morali da učestvuju u karaokama, a Kija Kockar dobila je pesmu sa interesantnim tekstom… »

Roditeljski dodatak na klik: Od danas lakša prijava i u Beogradu

Telegraf 27.02.2018
Do sad je ova usluga sprovedena u Zrenjaninu, Leskovcu i Loznici, a u planu je da se do kraja septembra projekat sprovede u porodilištima širom Srbije. Roditelji novorođenih beba u Beogradu mogu od danas da se iz porodilišta "klikom", a bez… »

Ako u Jagodini kažete dve magične reči, za 100 dinara dobijete sve ovo. A ako ne kažete, dobijete samo jednu rakiju

Telegraf 27.02.2018
Ovo je omiljen "komplet" pića kod mnogih Jagodinaca i samo se može dobiti u ovom lokalu. Domaća kafa sa rahatlukom, rakija i mineralna voda, sve za 100 dinara, može se dobiti u Jagodini, u ugostiteljskom lokalu "New Beer House" u centru grada. Reč je… »

Izabrane najbolje aplikacije iz regiona: Proglašeni pobednici prvog "Regionalnog app izazova" (foto)

Telegraf 27.02.2018
Prilikom uručenja nagrade, generalni direktor Telekoma Srbija Predrag Ćulibrk izrazio je zadovoljstvo kvalitetom prezentovanih aplikacija. Kompanije Telekom Srbija, m:tel Crna Gora i m:tel BiH organizovale su regionalno finale konkursa za izradu… »

Objavljena lista najmoćnijih pasoša na svetu - pogledajte na kom je mestu srpski

Telegraf 27.02.2018
Koliko se isplati imati srpski pasoš? Srbija deli 37. mesto na listi namoćnijih pasoša na svetu, jer njegovi vlasnici mogu da odu u 116 zemalja bez vize ili da dobiju vizu po dolasku, pokazalo je najnovije istraživanje organizacije Pasport indeks… »

Grčki ministar ekonomije podneo ostavku zbog skandala svoje supruge: Dve godine je od vlade dobijala 23.000 evra za…

Telegraf 27.02.2018
Njenu ostavku tražili su predstavnici opozicionih stranaka tvrdeći da je nepristojno da joj se daje ta naknada kada se Grčka suočava sa ekonomskom krizom. Grčki ministar za ekonomiju i razvoj Dimitri Papadimitri podneo je danas ostavku, nakon što je… »