Arhiva » Vesti » Glas Zapadne Srbije 12.03.2018

Tetkina firma vratila novac, Micanović: Dokaz da sam govorio istinu

Glas Zapadne Srbije ponedeljak, 12. mart 2018.

Prijepolje - Adis Micanović predsednik OK „Bambi volej” kaže da je uspeo da naplati deo iznuđenog novca

od firme „Global Partners Plus” doo, koja je reagovala na opomenu pred tužbu koju je podneo zastupnik kluba. Prema rečima Micanovića isplaćeno je 189.000.

„Smatram da se druga strana još uvek boji pravde i istine i da država Srbija ima svoje zakone i verujemo da će sve doći na svoje. Ovo je dokaz da sam bio upravu. A krivičnu prijavu sa njihove strane nisam još dobio, a ako stigne spreman sam da se suočim, jer sam čist kao sunce, svaka tačka i zarez je dokumentovan sa papirima", navodi Micanović.

On dodaje da je u svojoj krivičnoj prijavi naveo pod kakvim je sve pritiscima bio i da mu je prećeno da će klub OK „Bambi volej” biti izbrisan sa sportske mape Prijepolja ako ne uradi transakciju, a kasnije je kako kaže svojim ličnim istraživanjem otkrio da je vlasnik firme rođena tetka supruge Samira Tandira.

Inače, Mićanović je pre mesec dana podneo prijavu protiv Samira Tandira i Meda Mekića zbog pretnje, ucene, prevare i obmane. On je naveo u policijskom zapisniku sledeće:

,,Dana 31. maja 2017. godine, OK ,,Bambi voleju” je prebačeno iz opštinskog budžeta iznos 720.500 dinara što je oko 70 odsto od ukupno prebačenog iznosa za godišnje finansiranje kluba. Već sutradan 1. juna u ranim jutarnjim satima Medo Mekić je došao kod mene kući doneo mi 8 (osam) računa i Ugovor sa firmom „Global Partners Plus” doo u ukupnoj vrednosti od 170.000 dinara. Potpisao sam mu sve račune i nalog za prenos i prebacio novac na pomenutu firmu za koju sam kasnije saznao da je zastupnik tetka od supruge Samira Tandira”, stoji u policijskom zapisniku.

Glas zapadne Srbije

OPŠIRNIJE U VESTIMA ZAPADNE SRBIJE KOJE MOŽETE GLEDATI

OD 17:00 ČASOVA NA OVOM PORTALU


Objavljeno na sajtu glaszapadnesrbije.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Prijepolje Kamate

©2019 Netmark d.o.o.