Izvor: BK TV arhiva vesti 17.03.2018

Pokret "Dveri" na izborima u Rusiji, Obradović šalje posmatrače!

BK TV 17.03.2018
Srpski pokret Dveri saopštio je večeras da će troje njihovih predstavnika pratiti predsedničke izbore u Rusiji kao posmatrači. Dveri navode da će u njihovoj delegaciji, koja izbore prati na poziv Ruske Dume, biti Marija Janjušević, Slaviša… »

Naslovne strane dnevnih listova: Prelistavanje štampe za 18. mart 2018. godine!

BK TV 17.03.2018
BKTVNews za vas je pripremio pregled naslovnih strana za 18. mart. Dnevna štampa u izdanjima za nedelju donosi ekskluzivne i aktuelne priče iz zemlje i sveta. Dnevni listovi u Srbiji u izdanjima za 18. mart pišu o vanrednoj pres konferenciji… »

Pogibija u Svilajncu! Mladić preminuo na licu mesta kada se zakucao u zgradu, devojka preživela!

BK TV 17.03.2018
Izgubio je kontrolu! Teška nesreća u Inđiji! Automobilom ubio čoveka u pešačkoj zoni ispred crkve! U Vračarskoj ulici u Svilajncu u saobraćajnoj nesreći poginuo je O. L. (25), dok je devojka A. S. (25), koja je bila na suvozačkom mestu, zadobila… »

"Kosovo je Srbija, Hašim Tači je kriminalac!"

BK TV 17.03.2018
Španski premijer Marijano Rahoj još jednom je pokazao da je jedan od najvećih evropskih prijatelja Srba i Srbije. On je odbio da u maju ide u Sofiju na samit Evropska unija - Zapadni Balkan, jer će se tamo pojaviti predsednik lažne države Kosovo… »

Preminuo haker koji je vlastima prijavio Čelsi Mening (video)

BK TV 17.03.2018
Porodica saopštila tužne vesti! Adrijan Lamo, javnosti poznat kao haker koji je odao američkog transrodnog vojnika Čelsi Mening kao uzbunjivača, preminuo je u 37. godini, javljaju svetski mediji. Mening, koju je odao Lemo, u javnosti poznat i kao… »

Spektakularan prizor u Rusiji uoči predsedničkih izbora! Fenomenalni Putinov portret od 300 automobila! (video)

BK TV 17.03.2018
U Rusiji se sutra održavaju predsednički izbori, a grupa vozača u Sibiru odlučila je da na jedinstven način pokaže podršku aktuelnom predsedniku Vladimiru Putinu. Pravilnim rasporedom svojih automobila kreirali su njegov portret. FOTO… »

Hrvati pokušali da dovedu Brnabićku u vezu sa jednom od najpoznatijih afera, srpska premijerka ih u tri sekunde ućutkala!

BK TV 17.03.2018
Ana Brnabić kratko i jasno objasnila. Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas povodom pisanja hrvatskog nedeljnika "Nacional" da je kompanija čiji je bila direktor registrovana u Srbiji gde je izmirivala sve svoje obaveze. "Radila sam i postala… »

"Kosovski presedan dao vetar u leđa separatističkim pokretima u Evropi"

BK TV 17.03.2018
Zaštita nacionalnog identiteta i kulturnog nasleđa od životne je važnosti, i vodićemo računa o njima i u budućnosti, ne zahtevajući od drugih da to čini umesto nas, rekao je Đorđević na svečanosti povodom obeležavanja Dana sećanja na 17… »

Mesto zavijeno u crno: Poginuo po povratku s Ostroga, devojka životno ugrožena

BK TV 17.03.2018
Tuga. Ugašen mlad život! Marko Janković (27) je poginuo, njegova devojka Zorana Stojić (23) je životno ugrožena, teže povrede zadobila je i Ivana Vitorović (22), dok je vozač Marko Petrović (25) prošao sa lakšim povredama, u saobraćajnoj… »

Narodna medicina: Neverovatne lekovite moći bosiljka (recept/saveti)

BK TV 17.03.2018
Čaj od bosiljka ima zaista mnogo lekovitih dejstava. Domovina ove biljke je Italija, a u XII veku su je monasi doneli u srednju Evropu. Od tada, bosiljak postaje biljka koja se često upotrebljava i sve do danas se gaji u baštama, navodi se na portalu… »