Izvor: BK TV arhiva vesti 17.03.2018

Hit dijeta: Topi kilograme, rezultati odmah vidljivi!

BK TV 17.03.2018
Režim ishrane koji je trenutno veoma popularan. Iako je već godinama u opticaju, poznat kao "VMA" dijeta, ili "Medicinska dijeta sa pomorandžom", ovaj režim ishrane je trenutno veoma popularan. U želji da se spreme za predstojeće letnje dane, da se… »

Dačić: Dok su socijalisti vladali, fabrike su radile

BK TV 17.03.2018
Kada su socijalisti vodili glavnu reč u ovoj državi, sve velike fabrike u Smederevskoj Palanci su radile i tako je bilo i u vreme rata i sankcija, kazao je danas lider SPS Ivica Dačić. Te fabrike, naglasio je on, i danas bi mogle da funkcionišu da… »

Posle rušenja mosta smrti nadležni pronašli jezivu poruku (foto+video)

BK TV 17.03.2018
Užas! Inženjer je ostavio glasovnu poruku dva dana pre rušenja mosta u Majamiju, u kojoj je upozorio da je pronađeno neko pucanje na jednom kraju mosta, ali tu poruku niko nije preslušao, saopštio je danas zvaničnik odeljenja za saobraćaj na… »

Vučić uputio hitno pismo predsedniku Kine!

BK TV 17.03.2018
Pismo... Svekineski narodni kongres izglasao je danas jednoglasno reizbor Sija Ðinpinga za predsednika Kine. Za potpredsednika je izabran njegov bliski saveznik Vang Chišan. Foto: Ju Peng/Xinhua via AP Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je… »

Uzvraćaju udarac: Rusija donela hitnu odluku, nema više nazad!

BK TV 17.03.2018
Ruska vlada odlučila... Ruska vlada odlučila je da protera 23 britanskih diplomata iz zemlje, biće zatvoren Britanski savet u Rusiji i povučen je sporazum o ponovnom otvaranju britanskog konzulata u Sankt Peterburgu, saopštilo je danas rusko… »

Put Kruševac-Đunis-Niš ponovo prohodan

BK TV 17.03.2018
Nivo Južne Morave od noćas je pao za 30 centimetara kod mesta Mojsinje, a put Kruševac-Đunis-Niš je ponovo prohodan od jutros. Vanredna odbrana od poplava je i dalje na snazi, a 25 domaćinstava i 27 ljudi nije za sada ugroženo, preneo je RTS. JKP… »

Utopilo se šestoro migranata, uključujući četvoro dece

BK TV 17.03.2018
Potraga i spasilačka operacija su u toku Grčka obalska straža pronašla je tela šest osoba, uključujući četvoro dece, nedaleko od obale ostrva Agatonisi u Egejskom moru, nakon što se prevrnuo brod koji je krijumčario migrante. Potraga i… »

Ministar uplatio fantomskoj firmi milion evra iz budžeta Srbije?!

BK TV 17.03.2018
Firma osnovana falsifikovanim dokumentima? Članovi Skupštine Univerzitetskog sportskog saveza Srbije (USSS) tvrde da je ministar sporta Vanja Udovičić prebacio 143 miliona dinara (milion i dvesta hiljada evra protivvrednosti) firmi "Evropske… »

FIFA: VAR zvanično na Mundijalu

BK TV 17.03.2018
Video tehnologija za sporne situacije (VAR) koristiće se na Svetskom prvenstvu u Rusiji, odlučila je Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) na sastanku u Bogoti. Odluka, po mnogo čemu istorijska jer će se prvi put koristiti na Mundijalu, doneta je… »

Danas počinje 13. Festival internacionalnog studentskog teatra

BK TV 17.03.2018
Pod sloganom "Ne drami, dođi na FIST!", danas počinje 13. Festival internacionalnog studentskog teatra (FIST), čiji će se programi odvijati do 23. marta na desetak lokacija u Beogradu. Glavni program čini sedam predstava iz Holandije, Litvanije… »