Hronika arhiva vesti 05.05.2018

Vapaj majke stradalog dečaka (12) iz Starih Banovaca: Lepo mi obucite mog Ducu

Srbija danas 05.05.2018
Tuga do neba. - Lepo mi obucite mog Ducu… - poručila je rođacima Vesna (43), majka Dušana Srbljanovića (12), koji je u četvrtak veče poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći na autoputu između Ljiga i Preljine, a njegovi roditelji i stariji brat… »

Evo šta se dešava sa ubicama koji su ubili 29 Srpkinja: Posle osam godina

Srbija danas 05.05.2018
"Ne verujem da mogu da budu izlečeni" Samo prošle godine ubijeno je čak 29 žena. Ubice su muževi, partneri, ali i rođaci, sinovi i kćerke. Kako Blic navodi, od 29 ubica žena, njih 14 počinilo je samoubistvo odmah posle zločina, dok je njih 15… »

Tragedija! Prokletstvo porodice ubijenog Srbina: Otac i majka ga ispratili na Novi Zeland pa poginuli

Srbija danas 05.05.2018
Potresno. Goran Milosavljević iz Paraćina ubijen je na Novom Zelandu u jednom supermarketu u kom je radio kao obezbeđenje. Nesrećnog Srbina usmrtio je sedamnestogodišnji tinejdžer koji ga je udario u glavu tupim predmetom. Ovo je još jedna… »

Kraj suđenja za ubistvo Vlastimira Miloševića (34): Tužilac traži robiju za Velju Nevolju

Srbija danas 05.05.2018
Tokom iznošenja završnih reči, tužilac je istakao da je nedvosmisleno i pouzdano dokazano da su Belivuk, Miljković i Kojić počinili ubistvo pomaganjem. Suđenje Veljku Belivuku (33), zvanom Velja Nevolja, jednom od vođa navijačke grupe… »

Hapšenje u Paraćinu: Pucao u kombi iz nelegalnog oružja

BK TV 05.05.2018
Policijska uprava u Jagodini saopštila je da je po odobrenju Višeg javnog tužioca, uhapšen D.B (23) iz Paraćina, koji je iz automobila ispalio dva hica u kombi vozilo kojim je upravljao muškarac star 40 godina iz Paraćina. Niko nije povređen, a za… »

Pucnjava sa motocikla: Ubice palestinskog inženjera koristile lažne pasoše Srbije i Crne Gore

Srbija danas 05.05.2018
Pištolj koji je korišćen u ubistvu al-Bača poslat je u forenzičku labaratoriju. Ubice palestinskog inženjera Fadija al-Bača, koji je ubijen prošlog meseca u Kuala Lumpuru, koristile su lažne pasoše Srbije i Crne Gore kako bi ušle u Maleziju… »

MUP Srbije potvrdio na osnovu otisaka prstiju! Arkanov ubica ubijen!

BK TV 05.05.2018
Ministarstvo Unutrašnjih poslova Srbije, putem Interpola, od kolega iz Južne Afrike dobilo je otiske prstiju ubijenog u Johanezburgu, čijom je analizom u Srbiji utvrđeno da je reč o Milanu Ðuričiću, koji je osuđen za ubistvo Željka Ražnatovića… »

Krenuli kod dede u Priboj: Rodbina poginulog dečaka otkrila kako je došlo do udesa u Preljini

Srbija danas 05.05.2018
"Kako li će preživati ovaj gubitak, a i mi, ne znamo" Dvanaestogodišnji D. S. iz Starih Banovaca poginuo je, dok su njegov stariji brat i roditelji povređeni u saobraćajnoj nesreći u Preljini u četvrtak uveče, kada se prevrnuo automobil kojim su… »

Zvanično potvrđeno: Arkanov ubica likvidiran u Africi

Srbija danas 05.05.2018
Milan Miki Đuričić je u bekstvu od 2006. godine. Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije dobilo je zvaničnu potvrdu da je u Južnoj Africi likvidiran ubica Željka Ražnatovića Arkana, Milan Miki Đuričić.Naša policija čekala je dokaze od kolega… »

Saobraćajka kod Peći: Minibus sleteo s puta, 31 osoba povređena

BK TV 05.05.2018
U saobraćajnoj nezgodi koja se danas dogodila u blizini Peći povređena je 31 osoba, a su 24 osobe zadržane na lečenju u pećkoj bolnici. Prištinski portal kallxo.com objavio je da su povređeni izletnici iz Uroševca kada je njihov minibus sleteo sa… »