Izvor: N1 Info arhiva vesti 29.06.2018

Vučić počasni pokrovitelj obeležavanja jubileja Radničkog

N1 Info 29.06.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa delegacijom Sportskog društva Radnički sa kojima je razgovarao o obeležavanju stogodišnjice postojanja ovog društva. Vučić je prihvatio predlog da bude počasni pokrovitelj obeležavanja… »

Lebron odbio ponudu Klivlenda

N1 Info 29.06.2018
Lebron Džejms je obavestio Klivlend Kavalirse da odbija ponudu kluba od 35.6 miliona dolara koliko bi zaradio po aktuelnom ugovoru u sledećoj sezoni. Ovo još uvek ne znači nužno da Džejms napušta Kavalirse. Najbolji igrač Klivlenda Lebron Džejms… »

Stoltenberg: Makedonija u NATO kad se ispune sve obaveze

N1 Info 29.06.2018
Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg izjavio je u Briselu da očekuje da lideri zemalja članica Alijanse na samitu 11. i 12. jula pozovu Makedoniju da počne razgovore za članstvo, preneli su skopski mediji. "Vrata NATO su otvorena, a vi ste na… »

Himlerova ćerka radila za nemačku špijunsku službu

N1 Info 29.06.2018
Nemačka spoljna obaveštajna agencija BND potvrdila je da je ćerka jednog od vodećih nacista, komandanta SS-a Hajnriha Himlera, radila za tu službu kao sekretarica početkom 60-ih godna. BND je listu Bild navela da je Gudrund Burvic-Himler, koja je… »

Uhapšena glumica Suzan Sarandon na protestu protiv Trampa

N1 Info 29.06.2018
Glumica Suzan Sarandon uhapšena je nakon protesta protiv migracione politike Donalda Trampa, javljaju američki mediji. Sarandon je uhapšena sa još 574 žene koje su protestovale protiv Trampove politike prema imigrantima, a tokom protesta su… »

Vlada Srbije obeležava godinu dana rada 5. jula u Subotici

N1 Info 29.06.2018
Godinu dana rada Vlade Srbije na čelu sa predsednicom Anom Brnabić biće obeleženo u četvrtak, 5. jula, u Subotici, potvrđeno je agenciji Beta u Kabinetu premijerke. Premijerka i članovi Vlade boraviće ceo dan u Subotici. Skupština Srbije izabrala… »

Italijanske luke biće celog leta zatvorene za migrante

N1 Info 29.06.2018
Italijanski ministar unutrašnjih poslova Mateo Salvini izjavio je da će "celog leta" biti zatvorene italijanske luke za brodove nevladinih organizacija koje spasavaju migrante na Sredozmenom moru. "Te nevladine organizacije će Italiju videti samo na… »

Poznata satnica koncerta Dubioze kolektiv

N1 Info 29.06.2018
Ostao je još samo jedan dan do samostalnog koncerta grupe Dubioza kolektiv na stadionu Tašmajdan i poznata je satnica njihovog nastupa. Vrata SRC Tašmajdan se otvaraju u 19:30h. Grupa Ljubičice izaći će pred publiku u 20:30h, a Dubioza kolektiv… »

Na pitanje o jarbolu, Vesić o Đilasu i zastavi Albanije

N1 Info 29.06.2018
Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević izjavio je da grad budžet vodi domaćinski i da može da izdvoji 400 miliona dinara za jarbol na Ušću, dok je zamenik gradonačelnika Goran Vesić poručio da je politika SNS-a da se srpska zastava vijori… »

Ćirilica i porodilje ujedinile vlast i opoziciju u Beogradu

N1 Info 29.06.2018
Sednice novog saziva gradskog parlamenta često su obeležene žustrim raspravama vlasti i opozicije, ali su odluke o popustu za firme koje istaknu svoj naziv na ćirilici i da žene koje rode treće dete od grada dobiju jednokratnu pomoć od 30.000… »