Izvor: Vesti online arhiva vesti 14.08.2018

Zakon je isti za sve: Liverpul prijavio Salaha

Vesti online 14.08.2018
Najbolji fudbaler Premijer lige je pozvan na saslušanje zbog korišćenja telefona u saobraćaju, nakon što je njegov klub poslao snimak policiji. - Liverpul je posle razgovora sa Salahom poslao policiji Mersisajda snimak dešavanja. Fudbaler je svestan… »

Tramp ukida sankcije državama koje pređu sa ruskog na američko naoružanje

Vesti online 14.08.2018
Američki predsednik Donald Tramp potpisao je Zakon o odbrambenoj politici vredan 176 milijardi dolara, javlja AP. Novim zakonom, predviđeno je povećanje plata vojnika SAD za 2,6 odsto, što je najveće povećanje u poslednjih devet godina, navodi… »

Sudbina tajnog agenta iz Crne Gore u rukama Amerikanaca

Vesti online 14.08.2018
Američki Stejt department saopštio je, povodom poziva bivšeg operativca CIA-e, Džozefa Asad, da odbiju zahtev Crne Gore za njegovo izručenje, da "Sjedinjene Američke Države ne komentarišu da li su zahtevi za izručenje podneseni u određenim… »

Vučić: Sa Tačijem u septembru u Briselu

Vesti online 14.08.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je sasvim sigurno da će se sa predsendikom privremenih vlasti u Prištini Hašimom Tačijem sastati početkom septembra u Briselu, ističucći da će to biti prilika da se sagleda da li postoji… »

Ode Eto kod šeika

Vesti online 14.08.2018
Katarski sportski klub, koji je ušao u najbolju ligu te zemlje, objavio je da će održati pres-konferenciju povodom dolaska kamerunskog napadača u svoje redove. Samjuel Eto, koji ima 37 godina, nikada nije igrao van evropskog klupskog fudbala… »

Poznata manekenka raskinula sa fudbalerom?

Vesti online 14.08.2018
Jedna od najuspešnijih srpskih manekenki Sofija Milošević i srpski reprezentativac Adem Ljajić okončali su svoju ljubavnu vezu pre dve nedelje, a razlog je u tome što su se previše udaljili jedno od drugog, saznaje “Blic”. Mnogi su očekivali… »

Herceg Novi prelazi na ćirilicu

Vesti online 14.08.2018
Početkom ove sedmice u Herceg Novom počela je zamena postojećih i postavljanje novih tabli turističke signalizacije. Nove table su ispisane ćirilicom i na engleskom jeziku, saopšteno je iz Opštine Herceg Novi, javlja RTCG. Projektno rešenje je… »

"Šta je sa srpskim žrtvama?"

Vesti online 14.08.2018
Predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta ocenio je kao apsurdnu i provokativnu izjavu poslanika HDZ i bivšeg šefa hrvatske diplomatije Mira Kovača da će Srbija morati da reši pitanje odštete hrvatskim logorašima u sklopu pregovora o… »

"Uz pomoć dijaspore moguće je oživeti srpska sela"

Vesti online 14.08.2018
Partija ujedinjenih penzionera (PUPS) ocenila je danas da bi srpska dijaspora, koja je u prvih pet meseci ove godine u zemlju poslala 1,33 miliona evra, a uz konkretnu ponudu države razvojem zadrugarstva mogla da pomogne oporavak nerazvijenih područja… »

Omiljena dečija igračka može biti otrovna?

Vesti online 14.08.2018
Ministarstvo zdravlja ispitivanjem uzoraka poznate dečje igračke "slajm", kod nas prevođene kao "ljigavac", pronašlo je zabrinjavajuću količinu hemijskog elementa bora, dok za trenutno najpopularniju zanimaciju mališana - "skviši" uopšte nemaju… »