Regioni arhiva vesti 14.08.2018

Kragujevac dobio novu školu

iKragujevac 14.08.2018
Spajanjem Politehničke i Druge tehničke škole, Kragujevac od 1. septembra dobija novu - Srednju stručnu školu. Procesom diriguje Vlada republike Srbije, a u prvoj fazi je, na nivou države, od 14 srednjih škola spajanjem dobijeno novih sedam. Deo… »

Današnja vremenska prognoza (14. avgust 2018. godine): U većem delu Srbije trenutno je sunčano i toplo, a za veče…

Telegraf 14.08.2018
Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu. Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom. Iznad većeg dela Srbije danas sunčano i tropski toplo. Krajem… »

Vreme je: Dospeva treća rata poreza

OK radio 14.08.2018
Lokalna poreska administracija (LPA) Gradske uprave grada Vranja obaveštava sve poreske obveznike da su dužni da do 15. avgusta plate treću akontaciju poreza na imovinu fizičkih i pravnih lica i naknade za zaštitu i unapređenje životne sredine po… »

Džudžo: Ohrabrujemo školske odbore da poštuju zakon

Sandžak haber 14.08.2018
Obrazovanje na bosanskom jeziku sa posebnim osvrom na promjenu naziva vaspitno-obrazovnih ustanova’’, bila je tema konferencije za novinare u Bošnjačkom nacionalnom vijeću. Potpredsjednik Vijeća Esad Džudžo je rekao da je namjera da se ohrabre… »

Smena na čelu Hitne pomoći

OK radio 14.08.2018
Na čelu službe Hitne medicinske pomoći Zdravstvenog centra (ZC) Vranje došlo je do smene, saznaje OK Radio. Iz dobro upućenih izvora iz ZC Vranje, OK Radio je dobio potvrdu informacije da je novi prvi čovek vranjske Hitne pomoći dr Predrag… »

Pavlov i Lazić ilegalno ušli u Crnu Goru, nameravali da ubiju Ćatovića

IndeksOnline 14.08.2018
BIJELO POLJE – Nakon što je u Bijelom Polju kasno sinoć uz vatrenog oružja ubijen državljanin Srbije Željko Pavlov (47), a ranjen Ljubomir Lazić (46), takođe državnljanin Srbije, policija je tokom dosadašnje istrage došla do saznanja da su oni… »

POMOĆ ZA UČESNIKE RATA 1990-1999.GODINE: Socijalne karte za ratne veterane

Niške vesti 14.08.2018
Radi se o podacima koji su rezultat socijalnih karata koje se od početka juna rade za sve učesnike u ratnim sukobima od 1990 – 1999.godine kako bi se stekao uvid u njihovo socijalno stanje i obezbedila im se pomoć. Ovom povodom je održan i sastanak… »

Kadeti i učenici svečano ispraćeni u Vojne škole

OK radio 14.08.2018
U Domu vojske u Vranju, priređena je ceremonija svečanog ispraćaja devet učenika i kadeta, koji su iz građanstva primljeni u sistem vojnog školovanja, za predstojeću školsku godinu. Centar Ministarstva odbrane Vranje, koji pokriva Pčinjski… »

Novčane kazne kadrovima SDP-a zbog zloupotrebe budžeta

Sandžak press 14.08.2018
Direktori Zavoda za urbanizam i Javnog preduzeća za uređivanje građevinskog zemljišta u Novom Pazaru Suat Ljajić i Mujo Šaćirović, kao i bivša direktorka Predškolske ustanove “Mladost” Dragica Ličina priznali su pred Osnovnim tužilaštvom… »

Milenković na sastanku u Vladi Srbije

OK radio 14.08.2018
Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković u Vladi Republike Srbije prisustvuje pripremnom sastanku o izgradnji stadiona u Vranju, objavio je zvanični gradski sajt. Tom prilikom biće predočena raspoloživa tehnička i imovinsko - pravna dokumentacija… »