Izvor: Studio B arhiva vesti 08.03.2019

Otvorena izložba posvećena znamenitim ženama

Studio B 08.03.2019
Jedan od mojih ciljeva da trudnicama, porodiljama i majkama omogućimo što bolje uslove i pružimo im što veću podršku, istakao gradonačelnik Beograda Zoran Radojičć,koji je u holu Starog dvora otvorio izložbu „Osmi mart u Srbiji, Srbija je deo… »

Otvoren prvi Informativni centar MUP-a u Beogradu

Studio B 08.03.2019
Prvi Informativni centar MUP-a otvoren je u Beogradu, u Ulici Kralja Milana 54, a ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović istakao je da je njegova uloga centra upostavljanje bolje saradnje građana i policije. Naglasio je da centar treba da… »

Priština registrovala „Trepču“ kao akcionarsko društvo

Studio B 08.03.2019
U Kosovskoj agenciji za registraciju preduzeće „Trepča“ registrovano je kao akcionarsko društvo. Time su, prema ranije usvojenom Statutu te kompanije, privremene prištinske institucije postale vlasnik 80 odsto, a zaposleni 20 odsto akcija tog… »

Vlada Finske podnela ostavku

Studio B 08.03.2019
Finska vlada podnela je ostavku zbog nemogućnosti sprovođenja reforme zdravstvenog sistema, saopšteno je iz kabineta predsednika Finske. foto Tanjug (Seppo Samuli/Lehtikuva via AP) Predsednik je prihvatio ostavku premijera Juhe Sipile i zatražio da… »

Do jeseni 33 kilometra nove vodovodne mreže u Barajevu

Studio B 08.03.2019
Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda završila izradu projekta i pribavila građevinsku dozvolu za radove na postavljanju vodovodne mreže u naseljima Arnajevo i Rožanci, u opštini Barajevo,rekao zamenik gradonačelnika Beograda… »

Prijem za radnice Gradske uprave povodom Dana žena

Studio B 08.03.2019
Povodom Dana žena, organizovan je prijem za radnice Gradske uprave. foto Beoinfo Zamenik gradonačelnika Goran Vesić je tom prilikom uručio lične poklone – ruže i karte za pozorište. On je u ime Grada Beograda i prisutnih, predsednika Skupštine… »

Uručena priznanja najuspešnijim ženama sa Voždovca

Studio B 08.03.2019
Povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena, u svečanoj sali Opštine Voždovac održan tradicionalni prijem koji je upriličio predsednik opštine Aleksandar Savić sa saradnicima. foto Beoinfo Priznanja su i ove godine dobile najuspešnije žene sa… »

Vučić sa Hejlom:Platformom Priština odlučila da prekine dijalog

Studio B 08.03.2019
Platforma za dijalog, usvojena juče u Prištini, u suštini predstavlja odluku Prištine da prekine dijalog sa Beogradom, rekao je predsednik Vučić podsekretaru za politička pitanja u američkom Stejt Departmentu Dejvidu Hejlu i najavio da će Beograd… »

Brnabić: Platforma završni udarac dijalogu

Studio B 08.03.2019
Platforma Prištine je treći i završni udarac dijalogu, izjavila je premijerka Ana Brnabić novinarima, nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost, koju je predsednik Srbije Aleksandar Vučić sazvao nakon što je Priština prekinula dijalog i dodala… »

Vučić u poseti Sremskom okrugu

Studio B 08.03.2019
Predsednik Vučić započeo u Belegišu posetu Sremskog okrugu, u okviru kampanje „Budućnost Srbije“, obilaskom vrtića „Bubamara“, koji je deo pU „Radost“ i najavio izgradnju auto-puta Ruma–Šabac–Loznica, kao i dodatni putni krak ka BiH… »