http://www.studiob.rs

Studio B

Otvorena izložba posvećena znamenitim ženama

Studio B 08.03.2019
Jedan od mojih ciljeva da trudnicama, porodiljama i majkama omogućimo što bolje uslove i pružimo im što veću podršku, istakao gradonačelnik Beograda Zoran Radojičć,koji je u holu Starog dvora otvorio izložbu „Osmi mart u Srbiji, Srbija je deo sveta“. foto Beoinfo Izložba je posvećena... »

Otvoren prvi Informativni centar MUP-a u Beogradu

Studio B 08.03.2019
Prvi Informativni centar MUP-a otvoren je u Beogradu, u Ulici Kralja Milana 54, a ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović istakao je da je njegova uloga centra upostavljanje bolje saradnje građana i policije. Naglasio je da centar treba da pruži građanima sve informacije o radu... »

Priština registrovala „Trepču“ kao akcionarsko društvo

Studio B 08.03.2019
U Kosovskoj agenciji za registraciju preduzeće „Trepča“ registrovano je kao akcionarsko društvo. Time su, prema ranije usvojenom Statutu te kompanije, privremene prištinske institucije postale vlasnik 80 odsto, a zaposleni 20 odsto akcija tog kombinata. Kosovski ministar za ekonomski razvoj,... »

Vlada Finske podnela ostavku

Studio B 08.03.2019
Finska vlada podnela je ostavku zbog nemogućnosti sprovođenja reforme zdravstvenog sistema, saopšteno je iz kabineta predsednika Finske. foto Tanjug (Seppo Samuli/Lehtikuva via AP) Predsednik je prihvatio ostavku premijera Juhe Sipile i zatražio da njegova vlada nastavi da obavlja dužnost u... »

Do jeseni 33 kilometra nove vodovodne mreže u Barajevu

Studio B 08.03.2019
Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda završila izradu projekta i pribavila građevinsku dozvolu za radove na postavljanju vodovodne mreže u naseljima Arnajevo i Rožanci, u opštini Barajevo,rekao zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, a radovi na izgradnji vodovoda,... »

Prijem za radnice Gradske uprave povodom Dana žena

Studio B 08.03.2019
Povodom Dana žena, organizovan je prijem za radnice Gradske uprave. foto Beoinfo Zamenik gradonačelnika Goran Vesić je tom prilikom uručio lične poklone – ruže i karte za pozorište. On je u ime Grada Beograda i prisutnih, predsednika Skupštine grada Nikole Nikodijevića i načelnice... »

Uručena priznanja najuspešnijim ženama sa Voždovca

Studio B 08.03.2019
Povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena, u svečanoj sali Opštine Voždovac održan tradicionalni prijem koji je upriličio predsednik opštine Aleksandar Savić sa saradnicima. foto Beoinfo Priznanja su i ove godine dobile najuspešnije žene sa Voždovca, koje su se istakle svojim odgovornim... »

Vučić: Albanci ne žele dijalog, naš odgovor biće odlučan

Studio B 08.03.2019
Kosovski Albanci usvojenom Paltformom pokazali da nikad nisu ni želeli dijalog i da ga ni u budućnosti neće želeti, a odgovor Srbije biće odlučan, ozbiljan i čvrst, rekao predsednik Vučić, nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost, koja je sazvana nakon što je Priština prekinula... »

Vučić sa Hejlom:Platformom Priština odlučila da prekine dijalog

Studio B 08.03.2019
Platforma za dijalog, usvojena juče u Prištini, u suštini predstavlja odluku Prištine da prekine dijalog sa Beogradom, rekao je predsednik Vučić podsekretaru za politička pitanja u američkom Stejt Departmentu Dejvidu Hejlu i najavio da će Beograd u kratkom roku doneti mere i odgovor na sve... »

Vučić u S. Mitrovici: Uskoro „Bela knjiga“ o uništenim fabrikama

Studio B 08.03.2019
Uskoro biće objavljena „Bela knjiga“ o uništenim fabrikama od 2000. do 2012. godine, najavio je na skupu u Sremskoj Mitrovici predsednik Aleksandar Vučić. foto Tanjug Takvih fabrika, kaže, ima na hiljade i dodaje da se za razliku od prethodne vlasti sadašnja bori za svako radno... »

Arhiva 08.03.2019 » Studio B

©2019 Netmark d.o.o.